LRoi Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δοξα τω θεω εφυγε, ραντεβου σε 4 αγωνιστικες (τις πρωτες 2-3 παντα τις θεωρουμε ιδιαιτερες σε αλλαγη προπονητη) για να απολαυσουμε μπαλαρα ΥΓ. Μπραβο κυρΓιαννη, υποτιθεται σοβαρος επιχειρηματιας και σου εδιωξαν τον προπονητη η Σπορντευ, ο ΣπορΦΜ και το Γκολ. Ωραιος Υ2. Το να κραζετε τον Αλαφουζο που τον εδιωξε ενω τον στηριζε οταν 1 μερα πριν γραφετε οτι "τι τον στηριζει, γιατι δεν τον διωχνει" ειναι οκ, logic rape. Μην τα ξεφτιλιζουμε ολα. Οποιος ελεγε οτι για τον Χ-Ψ λογο καλα κανει και τον στηριζει, σημερα μπορει να κραζει Αλ Αφουζ, οποιος ελεγε "τι κανει ο καραφλας, γιατι δεν απολυει τον γερο" δηλαδη οκ... Μπορεί να μην έφταιγε εξ'ολοκλήρου για την εικόνα της ομάδας, αλλά είχε καταντήσει πιο γραφικός κι από την Αστυπάλαια με τις δηλώσεις του μετά από κάθε αποτυχία σα να κορόιδευε και να έλεγε, τι θα γίνει, θα την πάρω αυτή τη ρημάδα την αποζημίωση? Κι ο Τάκαρος ο Λεμονής τα σκάτωνε κάποτε, αλλά έλεγε ότι φταίει το γρασίδι, δεν έλεγε, μετά το 3-0 το ισορροπήσαμε
zeniath Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Έβαλε επιτέλους έναν ΒΑΖΕΛΟ για προπονητή, όχι ένα βρομόγερο που το ίδιο του είναι ότι ομάδα και να βάλει. Κανέλλη για Πρόεδρο και να δεις πως θα στρώσει ο βάζελος, έτσι και αλλιώς λεφτά δε βάζει ο Αλ Αφούζ, βάλτε την Κανέλλη να τους αρχίζει στις χριστοπαναγίες να δεις πως θα στρώσουν
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Κανέλλη για Πρόεδρο Κι εμεις σας αγαπαμε ρε Δεν ολοκληρωθηκες σαν γαυρος με τον Κωνσταντοπουλο για προεδρο μας? Θες να προχωρησει κι αλλο το πειραμα?
zeniath Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Εγώ πάντως με Καννέλη πρόεδρο γινόμουν άμα λάχει και βάζελος
Stavrakas13 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Θα σου φέρω εγώ τον Cage για πρόεδρο μην αλλάζεις και avatar
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Μαν, δεν έχω δει το Ghost Rider 2 λόγω του Cage, δεν θα τον άντεχα για πρόεδρο. 1
SlimData Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να δώσουμε σημασία μόνο στα διοικητικά/οικονομικά και να αφήσουμε στην άκρη τα αγωνιστικά. Στα 30 μου πλεον, τόσο άθλιο παναθηναικό για τόσο μεγάλο διάστημα δεν έχω ξαναδεί. Να του πω και μπράβο? Και στο κάτω-κάτω, όταν γυρίζει και μας λέει στα δύσκολα εγώ έμεινα οπότε μην μου πολυκολλάτε, τι, μας κάνει και χάρη? Τέλος πάντων, είμαι σίγουρος ότι ακόμα και με ρότσα θα δούμε πολύ καλύτερη εικόνα και σε 5 και σε 8 αγωνιστικές. Όχι μόνο στις επόμενες 2-3. Έστω, θα δω μετά από ενάμιση χρόνο ένα τριγωνάκι. Μια αντεπίθεση. Μια σωστή ζώνη στην άμυνα. Και αυτό θα είναι θεαματική βελτίωση από τη βαβέλ που βλέπω τόσο καιρό.
alexis333 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Ο Φερέιρα παραιτήθηκε Κινηση ματ του Αλαφουζου να στηριζει εως τελος τον Φερειρα .. Τον παραδεχομαι... Αναγκασε τον γερο να παραιτηθει ...
DKNI Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 midi, ρε μαν, ενταξει, οκ, μην πας να το σωσεις, αστο να περασει. Δηλαδη με το ζορι παλι να σου φταιει ο Αλαφουζος σημερα που τον διωχνει ενω 24 ωρες νωριτερα σου εφταιγε που δεν τον εδιωχνε. Τι να σου πω, αν πιστευεις οτι μπορεις να το υποστηριξεις... Την Αγγελαρα την εχουμε θαυμασει τα τελευταια χρονια στις μεγαλες του επιτυχιες. Ευχαριστω δεν θα παρω. Μολις προσληφθει απλα θα γελαω με Γκολ και Σπορτντευ που θα χανει 2-1 απο τα Γιαννενα "Βελτιωση, το παλεψε η ομαδα του Αγγελου"
zeniath Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Κάτι μου λέει ότι θα πεταχτεί τις επόμενες μέρες κανας Τσάκας Νορρις πάλι.
LRoi Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Να ετοιμάζεστε για Σάκη Τσιώλη, αν δεν γίνει κανένα σκηνικό με πρίγκηπα. (Σέρβο, όχι Άραβα)
firewalker Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δεν υπάρχει απλή παραίτηση. Συμφωνία έγινε.
MJBulls23 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Καθολου δνε μου αρεσε η απομακρυνση Φερειρα. Μια χαρα χάλια πηγαινε ο Παναθηναικος. Ειχε βρει ενα ρυθμο. Ενα ρυθμο υπνωτισμενου. Οι παικτες ειχαν βολευτει στο να κοιμουνται, ο προπονητης στο να αδιαφορει και ο κοσμος να μην νοιαζεται. Τωρα μπορει να ολοι ξυπνησουν!! Την γκαντεμια παντα την εχουμε(ΠΑΟΚ). Τωρα βρηκε να γινει αλλαγη προπονητη. Παντως ο Παναθηναικος θα δειξει στο ματς με τον ΠΑΟΚ αν ειναι στο αρμα του Ολυμπιακου Πειραιως. Αν παιξει με παθος και για να νικησει, θα πει οτι εχει παει στο αρμα του Ολυμπιακου Π. και θελει να κοψει βαθμους απο τον ΠΑΟΚ για να μην ειναι κοντα στην βαθμολογια με τον Ολυμπιακο Π. Εγω ελπιζω να μην ισχυει αυτο για να εχουμε ενα δικαιο πρωταθλημα και καμια ομαδα να μην εχει δορυφορους....
Προτεινόμενες αναρτήσεις