Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις το εβλεπα και ηρθα να το ποσταρω. Γιατι καποιοι λενε περι κλαψουρισματος κτλ και δεν βλεπουν οτι παντα τις δυο ελληνικες ομαδες δεν τις παιζουν 50-50 αλλα προωθουν καποιες αλλες (Ονοματα δεν λεμε, υποληψεις δεν θιγουμε mr Ζόρντι)

• Απαντ. 22,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Μαθετε καναν κανονισμο, δεν ειναι βηματα.

Κουιζ για όλους (χωρις να διαβάσετε τα σχολια). Αυτό εδω ειναι βήματα ή όχι? Και γιατι?

Δημοσ.

Μαθετε καναν κανονισμο, δεν ειναι βηματα.

Κουιζ για όλους (χωρις να διαβάσετε τα σχολια). Αυτό εδω ειναι βήματα ή όχι? Και γιατι?

Eιναι αλλα που κολαει αυτο με τον Κλειζα,δεν ειναι του Κλειζα βηματα?Μιλαμε σοβαρα τωρα?Δες τα 2 ποδια του πριν το σουτ

λες και κανει step στο γυμναστηριο.

Δημοσ.

Ο Διαμαντιδης πριν το σουτ κανει ενα βηματακι και πριν το βηματακι κουναει το δεξι σταθερο.Εγω αυτο βλεπω,μπορει να κανω και λαθος οκ.

Δημοσ.

Καθόσαστε και μιλάτε για μπάσκετ με Ολυμπιακούς; Ο σουρεαλισμός έχει και όρια. Ο άλλος λέει για Ευρωλίγκα χάρισμα. Ναι, οκ. Ούτε τα βασικά.

Δημοσ.

Ο Διαμαντιδης πριν το σουτ κανει ενα βηματακι και πριν το βηματακι κουναει το δεξι σταθερο.Εγω αυτο βλεπω,μπορει να κανω και λαθος οκ.

Σωστα βλεπεις, ομως απο τη στιγμη που πιβοταρει και σουταρει, εχει το δικαιωμα να το κανει.

Δημοσ.

Τα βηματα του Κλειζα ειναι αλλα οκ, γινεται πολυ συχνα, δεν δινεται σχεδον ποτε και μεταξυ μας δεν αλλαζει κατι

Το καλαθι του Μητσου με το φαουλ του Ζοριτς ομως δεν παιζει να μην εχει γινει εσκεμμενα. Απλα σε εκεινη την φαση το κορακι δεν ηθελε γκολ-φαουλ (και μιλαμε για 1:30 πριν την ληξη με μας στο -2)

Αυτο που κραταμε για την διαιτησια...

1. Κρις, δεν ειπε κανεις οτι χασαμε απο την διαιτησια (σε αντιστοιχη περιπτωση θα ειχε καει ο Πειραιας απο την γκρινια και ολοι θα λεγανε για κλοπη, και παικτες, και προπονητες και ΜΜΕ). Αλλα να μου λες οτι χτες δεν επαιξε εδρα, τι να πω. Αλλο το δεν χασαμε απο την διαιτησια, αλλο το αν ηταν 50-50

Μην θεωρεις ως αδυναμια το οτι λεμε πως δεν χασαμε απο την διαιτησια

2. Το να ακουμε απο γαυρο για το μπασκετ πως "ελεος με την κλαψα για την διαιτησια" ειναι τραγικο αλλα πες οτι στο συγχρονο γαυρισταν οπου η νοοτροπια ειναι "ο Ολυμπιακος εχει παντα δικιο και ολοι οι αλλοι αδικο, και μονο ο Ολυμπιακος μπορει να γκρινιαζει και κανεις αλλος" ειναι πλεον καθεστως

Αλλα οταν μολις περσυ μας μοστραρατε τις δηλωσεις Τσαρτσαρη-Ουκιτς που δεν μιλαγανε για διαιτησια ως "αποδειξη οτι με την Μπαρτσελονα δεν εγινε κατι" ειναι λιγο λυσσα στο αλατι. Δεν μιλαμε, "αποδειξη οτι δεν αδικηθηκαμε". Μιλαμε, "ελεος με την κλαψα". Οποτε για σας ο Παναθηναικος ποτε δεν ειχε διαιτησια εναντιον σε καποιο ματς, σωστα?

Δημοσ.

Αυτό με τις δηλώσεις Τσαρτσαρή - Ούκιτς πήγαινε σε συγκεκριμένο πρόσωπο που έβαζε δηλώσεις Τσίλντρες, ως απόδειξη ότι στον τρίτο τελικό του 2010 δεν είχε γίνει τίποτα.

Δημοσ.

Όπως στα ματς του πρωτου γυρου,ετσι και χθες.

Παλι ξεφυγε το σκορ στο πρωτο δεκαλεπτο,παλι κυνηγούσαμε απ την αρχη τον αντιπαλο.

Η Φενερ πηρε σαν γηπεδούχος τα σφυρίγματα που επρεπε να παρει, βαλε κ λιγο turkish airline, κ εχεις μια εικονα για το ματς.

Στα αγωνιστικα,ο Μαυροκεφαλος ηταν αρκετα θετικος για πρωτη φορα φετος,μακαρι να αρχισει ν ανεβαινει.Δεν αλλαζω τη γνωμη μου ότι δεν ταιριαζει στο συνχρονο μπάσκετ που προσπαθουμε να παιξουμε αλλα δεν είναι κ αυτό χαλι που βλέπουμε τοσους μηνες.

Ο Ουκιτς συνεχιζει τις μετριες εμφανισεις αλλα για καποιο λογο (deja vu ισως),συνεχιζω να ελπιζω πως θ ανεβει.

Αυτος ο Μπογντανοβιτς είναι ετοιμος για NBA νομιζω,φοβερος παιχτης.

Δημοσ.

Αυτό με τις δηλώσεις Τσαρτσαρή - Ούκιτς πήγαινε σε συγκεκριμένο πρόσωπο που έβαζε δηλώσεις Τσίλντρες, ως απόδειξη ότι στον τρίτο τελικό του 2010 δεν είχε γίνει τίποτα.

Αυτο πηγαινε σε αυτον που τα ειπε

Τα υπολοιπα δικα σου

Την γνωμη σου? Ισχυουν τετοια συμπερασματα?

Δημοσ.

Αυτο πηγαινε σε αυτον που τα ειπε

Τα υπολοιπα δικα σου

Την γνωμη σου? Ισχυουν τετοια συμπερασματα?

Έχω ιδία άποψη, δεν περιμένω κανέναν Τσαρτσαρή και κανέναν Τσίλντρες να μου διαμορφώσει άποψη.

Και φυσικά σε καμία περίπτωση δεν ισχύουν, γιατί, πρώτον, οι παίχτες είναι επαγγελματίες και ξέρουν ότι τα διαιτητικά λάθη είναι μέσα στο παιχνίδι και δεύτερον, επειδή είναι επαγγελματίες, γνωρίζουν ότι αύριο μπορεί να αναγκαστούν να φάνε από το χέρι που τους μουτζώνει και επιλέγουν τη διπλωματική οδό.

Νέτα σκέτα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...