Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 22,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Α ναι ρε, το είχα ξεχάσει οτι εισαι ο τύπος που υποστηρίζει οτι έχετε 5πλασιους οπαδούς, την μεγαλύτερη δύναμη, τους μεγαλύτερους επιχειρηματικές προέδρους, όλα τα σημαντικά πρόσωπα αλλα κατα περίεργο τροπο όλα τα ΜΜΕ ειναι πράσινα

Συμβαίνει καμιά φορά. Δες το μπάσκετ πχ. Όλα πράσινα τα τελευταία χρόνια, κούπες, λεφτά, πρόεδροι, παίχτες, προπονητές... εκτός της διαιτησίας που είναι κόκκινη. Ένα παράξενο πράγμα.

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Αυτο το πραγμα να μιλανε για διαιτησια

οι ολυμπιακοι ειναι εντελως ανεκδοτο οκ..

Και αν τους πεις για κανα ποδοσφαιρο στο επομενο λεπτο θα μιλησουν για

Ομαδαρα για πρωταθληματα για λεφτα για κοσμο παιχταραδες για 4ρες για πελατες αλλα την λεξη διαιτησια για οσο διαρκεσει αυτη η συζητηση θα την ξεχασουν εντελως.Δε θα βγει απ το στομα τους.

Η διαφορα μας ειναι οτι εκτος απο πρωταθληματα στο μπασκετ περναμε και ευρωπαικα και τα τελευταια 20 χρονια εχουμε τα περισσοτερα στην Ευρωπη απο ολες τις ομαδες σε αντιθεση με το ποδοσφαιρο που η "ομαδαρα" τους δεν ετυχε ποτε να φτασει εστω εναν τελικο uefa η europa η εστω ημιτελικα για να δικαιολογισουν την αυτοκρατορια στην Ελλαδα τοσα χρονια.

Δημοσ.

Εσύ που αδικείσαι στη μπάλα, γιατί δεν έφτασες σε έναν τελικό ή ημιτελικό ευρωπαϊκού θεσμού?

Εγώ που αδικούμαι στο basket πήρα και δύο κολλητά ευρωπαϊκά.

Δημοσ.

Γιατι στη μπαλα πλεον δε με αφηνεις να βγω ευρωπη να παρω και εγω 10 μυρια να φερω παιχτες,θες καθε χρονο να παιρνεις εσυ και τα 20 μυριακια για να φερεις τον Βαις και τον Σαβιολα και εγω να παιζω με Βυντρα μια 10ετια.

Ας παρω και εγω μια φορα 20 ζεστα ζεστα μυριακια.

Αν πηγαινω ευρωπη με Βυντρα και Μαρινο τι θες να κανω?

Δημοσ.

Στο μπάσκετ ο Ο.Σ.Φ.Π. μόλις σοβαρεύτηκε πήρε και κύπελο και πρωτάθλημα και Ευρωπαϊκό. Αν είχε και προπονητή θα έπαιρνε και το περσινό.

Δημοσ.

Η διαφορα μας ειναι οτι εκτος απο πρωταθληματα στο μπασκετ περναμε και ευρωπαικα και τα τελευταια 20 χρονια εχουμε τα περισσοτερα στην Ευρωπη απο ολες τις ομαδες σε αντιθεση με το ποδοσφαιρο που η "ομαδαρα" τους δεν ετυχε ποτε να φτασει εστω εναν τελικο uefa η europa η εστω ημιτελικα για να δικαιολογισουν την αυτοκρατορια στην Ελλαδα τοσα χρονια.

Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, ευρωπαϊκό μπάσκετ: ίδιο πράγμα.

Δημοσ.

Αμφισβητεις οτι εχει να παρει ο παναθηναικος 20 μυρια απο το 1997?

Δημοσ.

Συμβαίνει καμιά φορά. Δες το μπάσκετ πχ. Όλα πράσινα τα τελευταία χρόνια, κούπες, λεφτά, πρόεδροι, παίχτες, προπονητές... εκτός της διαιτησίας που είναι κόκκινη. Ένα παράξενο πράγμα.

Τα ΜΜΕ τι ειναι στο μπασκετ?

Πρασινα?

Εσυ συμφωνεις με τον αλλο οτι εχετε τον κοσμο, τους επενδυτες, τα λεφτα, τις ακρες, την ομαδα αλλα υπαρχουν "10 βαζελοκαναλα"?

Στο μπασκετ τι παραπονο εχεις?

Στα 2 Ευρωπαικα σου δεν πηρες και ενα πρωταθλημα ενω περσυ δικαια εχασες το αλλο? Στα στερησε κανεις?

Εσύ που αδικείσαι στη μπάλα, γιατί δεν έφτασες σε έναν τελικό ή ημιτελικό ευρωπαϊκού θεσμού?

Μπαρδον? Το '96 που ημασταν?

Το να φταναμε τελικο ηταν ουσιαστικα αδυνατον. Αν ειχα ομαδα να φτασω τελικο Τσ.Λιγκ αν μη τι αλλο θα ειχε πολυ πλακα να μας στερουσατε το πρωταθλημα.

Αλλα αν καταλαβαινω καλα, το επιχειρημα σου ειναι "δεν σου εκοψα πρωταθλημα/δεν αδικηθηκες και η αποδειξη ειναι οτι δεν πηγες ημιτελικο ή τελικο Ευρωπαικου", σωστα?

Και 1 πρωταθλημα, και το '11 Κυπελλο

Δεν ειδα να στα κοβει κανεις

Αν μη τι αλλο την τελευταια 3ετια μαλλον καλύτερες διαιτησιες εχεις και στην Ελλαδα και στην Ευρωπη

Οχι και γιαυτο δεν συγκρινουμε ημιτελικα Τσ.Λιγκ με Φ4 Ευρωλιγκα

Μπορουμε ομως να συγκρινουμε αν μη τι αλλο κατακτησεις Ευρωπαικων στο μπασκετ με το να χανεις καθε φορα απο το αεροδρομιο και να μην ειχες δει πως ειναι ανοιξη στην Ευρωπη

Δημοσ.

Μιλάμε για αστειότητες. 

Ρωτάει ένας ανύπαρκτος ευρωπαϊκά Παναθηναϊκός την τελευταία πενταετία, τι έχει κάνει ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη την τελευταία πενταετία? 

Και πετάγεται ο κάθε μετεωρίτης που δεν έχει παρακολουθήσει καν τη συζήτηση και λέει το μακρύ του και το κοντό του για επιχειρήματα...

Μιλαμε για επιχειρηματα, οχι αστεια

LoL ρε

Δημοσ.

Ρωτάει ένας ανύπαρκτος ευρωπαϊκά Παναθηναϊκός την τελευταία πενταετία, τι έχει κάνει ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη την τελευταία πενταετία? 

Αν δουλευαμε μαζι και εσυ επαιρνες μισθο 500 ευρω(παναθηναικος) απο τη δουλεια(uefa) και εγω 5000ευρω(ολυμπιακος)

επι 15 χρονια και ειδικα τα τελευταια 5 ακομα περισσοτερα γιατι μονος σου πας champions league εγω λοιπον θα ειχα audi(Rivaldo,Saviola klp) και εσυ 50ρακι παπι(Βυντρα,Μαρινος κλπ)

Πιο απλο παραδειγμα δε μπορω να σου πω.

Δημοσ.

Μα πήρες τα λεφτά του Τσάμπιονς Λίγκ το 2010 και διαλύθηκες.

Όντως εγώ είχα Audi κι εσύ 50αρι τόσα χρόνια. Συνεπώς, γιατί διαμαρτύρεσαι? Για την άδικη κοινωνία?

Δημοσ.

Μα πήρες τα λεφτά του Τσάμπιονς Λίγκ το 2010 και διαλύθηκες.

Όντως εγώ είχα Audi κι εσύ 50αρι τόσα χρόνια. Συνεπώς, γιατί διαμαρτύρεσαι? Για την άδικη κοινωνία?

Συνελθε και σου εχω πει εδω και τοσες μερες βγαλε τα κοκκινα γυαλια αν θες αντικειμενικοτητα και συζητηση.

Πηρα τα λεφτα το 2010?Μισα εγω μισα εσυ εννοεις τα λεφτα του 97 98 99 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 2010(τα μισα 10 εγω τα αλλα 10 εσυ)

2011 2012 2013 2014 ποιος τα πηρε?

Ετσι και εγω φερνω Τζιοβανι,Ζαχοβιτς,Ζε ελιας,Καρεμπε,Ριβαλντο,Ριερα και οτι αλλος σας εφερε εκει περα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...