Chrisxxx Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Αν και εχεις δικιο σε πολλα Χρηστο διακρινω και κατι του στυλ "θα περασετε αυτα που περασαμε κ'εμεις ρε να δειτε πως ειναι" ισως λογω της πικρας σου με την πορεια του Αρη απο ενα σημειο και υστερα...Μπορει να κανω και λαθος. Η προεδραρα που την αμφισβητειτε παντως ... http://www.sport24.g...sh.2021314.html :P Η μεγαλη μου πικρα ειναι οτι ενω μπορουσαν να κανουν πολλα Γιανακοπουλοι και Αγγελοπουλοι ώστε να μην εχει καταντια κατηγοριας Α2 το Ελληνικο μπασκετ ειναι ότι δεν έκαναν τίποτα απολύτως και κοιταξαν το ατομικο τους και βραχυπρόθεσμο συμφέρον. Κατα τα αλλα εχω καμια 20αρια Κοντομηνάδες για κάθε Αγγελοπουλο και καμια 50ρια Μπατατουδηδες για καθε Γιανακόπουλο. Καλα κανετε και δεν γουσταρετε τον Τρακη αλλά αν φυγει προετοιμαστειτε για τα χειρότερα και όχι για τα καλύτερα. Οσο για τον Αρη καταντησε ετσι γιατι καποια στιγμή οι επαγγελματιες οπαδοι που τον διοικησαν εβαλαν βαθια το χερι στο βαζο με το μέλι και αφου αρπαξαν ότι αρπαξαν τον αφησαν υπερχρεωμένο σε μπαλα και μπασκετ. Ειχε ξεκινησει μια εκπληκτικη προσπαθεια απο την γεννεσις που αρκετα μελη ενισχυαν την ομαδα αλλά τους εδιωξαν οι επαγγελματιες οπαδοι, τωρα παλι αρχισερ να κινειται διοικητικα αλλά τα χρεη ειναι πολλα. Αυτης της μορφης οι διοικησεις βεβαια μπορουν να προσφερουν πολλά και στον Παο και σε αλλες ομαδες αρκει να υπάρχει συνεννόηση.
DKNI Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 βιτόλο πολλά μπράβο το παιδί H ηδονη του Πεδουλακη και του τρακη "Βλεπεις κε.Διαμαντιδη? Βλεπεις κε. Λασμε? 20χ90' παιζει ο Βιτολος, εσεις? Ε? Κοτες? Θελετε ξεκουραση?" Αν δεν σκασει ο κακομοιρης ο Βικτορ...
Chrisxxx Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Μα κανεις μας δεν ζητησε να μπει τρελο χρημα. τα 30 και τα 25αρια μπατζετ τελειωσαν Εγω απλα λεω...αν βρεθει ΕΝΑΣ α) με οραμα, που θα μπορεσει να φερει πισω τον Ζοτς, με ενα μπατζετ 15Μ (γνωριζω οτι ειναι το μινιμουμ που θεωρουσε ο ιδιος για ανταγωνιστικη ομαδα) β) να δεχτει να χασει 3-4Μ να δεις που ο κοσμος θα στηριξει Σου ξαναλεω, ο τρακης με 1. τις τακτικες του 2. την προπαγανδα σε κιτρινη και ντερμπυ 3. με τις επιλογες του σε παικτες κτλ ΧΑΝΕΙ αυτα τα 3-4Μ φετος ΚΑΙ εχει σκατα ομαδα γιατι ο κοσμος δεν στηριζει Πιστευεις οτι δεν θα βρεθει ΕΝΑΣ να το κανει? Ισως. Εγω ειμαι διατεθιμενος να ρισκαρουμε να το μαθουμε Ναι δυστυχως πιστευω ότι δεν θα βρεθει κανεις να βαλει χρημα. Επίσης συμφωνω ότι αλλη η αγορα της Αθηνας και αλλη της Θεσσαλονικης αλλά πρώτα απο ολα μιλαμε για μπασκετ που δεν χρειάζεται τόση μεγάλη αγορα όσο η μπαλα και δευτερον μιλαμε για τα 90ς που η γιαγια μου καθοταν και εβλεπε Γκαλη και στα καφενεια συζητουσαν για τον Ουιγκινς και τον Χαντσον και γιατι ο Φανης δεν παιρνει μεταγραφη. Τωρα ποιος ασχολειται; ΜΙλαμε για τα 90ς που υπηρχε διψα τιτλων, διψα πλουσιων να αναδειχθουν μεσα απο τον αθλητισμο και τωρα ενας απολυτος κορεσμος. Μακαρι να σας κατσει προεδρος, σοβαρα το λεω, γιατι ετσι οπως ειναι οι υπόλοιποι έστω και 1 ευρω λιγοτερο στο ταμειο μιας ομαδας εχει φθορα για το αθλημα.
DKNI Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Συμφωνω για τη διαφορα 90'ς 10'ς στο μπασκετ αλλα επιμενω...στην Ελλαδα που δεν εχουμε καμια αθλητικη παιδεια, ειναι πιο πιθανο να βρεθει αγοραστης για την ΚΑΕ Παναθηναικος μεσα στην κριση παρα για την ΚΑΕ Αρης τοτε. Τι να κανουμε, ειμαστε πολωμενος λαος, μας νοιαζει η φανατιλα Παναθηναικου-Ολυμπιακου
washcloud Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 ^...κάτι σα να είχε πάρει το μάτι μου (...χθες; ) να γράφεις σχετικά, κι αν δεν κάνω λάθος, τότε παίζει να σου ξυνίσει το παρακάτω, αλλλά : Πάνε οι εποχές που οι διάφοροι με πάτημα το μπάσκετ κάνανε δουλειές στην Ελλάς. Σφίξαν οι κώλοι, όχι απλά άσχημα, αλλά ΠΑΝΑΣΧΗΜΑ, και ούτε πολλά μαύρα φράγκα για ξέπλυμα παίζουν, ούτε αβάντες κρατικοδίαιτες, ούτε έχει πια νόημα καθώς καταρρέουν τα πάντα ο...έλεγχος των οπαδικών μαζών (πάνε κι αυτές επίσης) για πολιτικοεπιχειρηματικούς (και τούμπαλιν) λόγους (ή "χρεωστούμενα") κτλκτλ. Δεν το βλέπω αυτό που λες λοιπόν. Η μόνη περίπτωση, είναι να μπει κάποιος στο παιχνίδι, όχι λόγω..."καύλας" (εδώ γελάμε ΠΟΛΥ...) - αλλά αν είναι να δει την ΚΑΕ ΠΑΟ ως "επικερδή επιχείρηση". Δύσκολο στις μέρες και στη χώρα μας. Διαφημισόφραγκα γιοκ, χάντρες και καθρεφτάκια και κασκόλια και μπλουζάκια πού να τα πουλήσεις (πια), το θέμα "εισιτήρια" να μην το πιάσουμε γιατί από πολλές μπάντες μπάζει (νο γήπεδα, νο πρωτάθλημα, νο μάνι, νο χάνι και μόνο το μπάσκετ χάνει). Σε γενικές γραμμές, μάλλον τελειώσαμε κύριοι. Ο ΟΣΦΠ ως τελευταίος κράτορας μένει, όσο μένουν και οι Αγγελό και μετά πάπαλα ΚΑΙ η βιτρίνα. Γιατί από κάτω, θα είμαστε αυτό που είναι μπασκετικά εδώ και χρόνια, πχ η άλλοτε "κραταιά" Ιταλία, σε εθνικό κατ' αρχάς, και σε συλλογικό κατά 2ο λόγο επίπεδο. 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Πάμε για διπλό στην Αγγλία τώρα........
bobiras13 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Πάμε για διπλό στην Αγγλία τώρα........ γινονται ακομα θαυματα ;
benign Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Ακουγονται φημες οτι θα φερουμε πισω τον Γκεκα.
Anubis13 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Να παρακαλας εκει που εφτυνες...πως τα φερνει η ζωη...
benign Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Να παρακαλας εκει που εφτυνες...πως τα φερνει η ζωη... Δεν νομιζω να τον φτυσαμε ποτε τον Φανη.
Anubis13 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Ναι οταν το διωξαμε κακην κακως για να φερουμε το Σαλπιγγιδη τι καναμε?
margaritagr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Χαχαχα αυτο ελεγα κι εγω! Κατα τ αλλα ο διαμαντιδης δε βγαινει οτε "νεκρος" ε
washcloud Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 ...ακόμα προσπαθώ να καταλάβω πώς τα 'χασε εκείνα τα 2 τρίποντα ο Μπράμο(ς)...
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 NAI ΡΕ ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!
margaritagr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 ...ακόμα προσπαθώ να καταλάβω πώς τα 'χασε εκείνα τα 2 τρίποντα ο Μπράμο(ς)... Εγω τα λεγα στον midi οτι ειναι καλος παιχτης αλλα δε με πιστευε
Προτεινόμενες αναρτήσεις