DKNI Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Τι έγινε, σημερα δν εχει ποστ εδω μεσα οτι αποδείχτηκε πως ο ολυμπιακος με ξένους διαιτητές κερδίζει τις ομάδες του Ομπράντοβιτς; 2
firewalker Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Τι έγινε, σημερα δν εχει ποστ εδω μεσα οτι αποδείχτηκε πως ο ολυμπιακος με ξένους διαιτητές κερδίζει τις ομάδες του Ομπράντοβιτς; Να, πάρε να μην έχεις παράπονο και εσύ. :P http://www.pamesports.gr./282206/parapona-mono-apo-toys-diaithtes-o-mpartzwkas Ο Μπαρτζώκας σαν πρωταθλητής Ευρώπης δεν ξέρει να συμπεριφέρεται. Μόνο σαν υποστηρικτής του Ο.Σ.Φ.Π.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Να, πάρε να μην έχεις παράπονο και εσύ. :P http://www.pamesports.gr./282206/parapona-mono-apo-toys-diaithtes-o-mpartzwkas Ο Μπαρτζώκας σαν πρωταθλητής Ευρώπης δεν ξέρει να συμπεριφέρεται. Μόνο σαν υποστηρικτής του Ο.Σ.Φ.Π. Eιναι αντανακλαστικο οταν χανουν απο οτιδηποτε εχει να κανει με ΠΑΟ να λενε για τη διαιτησια. Ποσο χαιρομαι που ξεφτυλιζονται ετσι, ποσο χαιρομαι οσο αποδεικνυουν ποσο μικρος συλλογος ειναι με τετοιες δηλωσεις μετα απο τετοια παιχνιδια. 1
DKNI Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Η πλακα ειναι οτι του ειχαν κανει παρατηρηση στο 1ο και σε εκεινη την φαση, παρα τον γελοιο Ιωαννου - που καποιοι ειπανε οτι ειναι αντικειμενος μπροστα στον πρασινο Χατζηγεωργιου, μιλαμε ξερναω βατραχια - που επεμενε οτι δεν ειναι βολες ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ 2 ΒΟΛΕΣ, ο Μπαρτζωκας εξεραγγη και αρπαξε ΤΠ η οποια παρεπιπτοντως πλεον και στην Ευρωλιγκα ειναι +1 και η μπαλα απεξω, οπως στο ΝΒΑ Αλλα οπως ο δικος μας, φαινεται και ο ΜρΜπιν ειναι της "Ελληνικης Σχολης" που λεει οτι στις ηττες ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ και οσο περισσοτερες δικαιολογιες τοσο καλυτερα σε σημειο που προτιμαμε να χανουμε αρκει να εχουμε ετοιμη δικαιολογια και στις νικες ξεσπαθωνουμε και παριστανουμε τον Χριστο ΥΓ. Η πλακα ειναι οτι οταν κερδιζουν οι Ευρωπαιοι διαιτητες ειναι το κριτηριο "να, στην Ευρωπη ειναι καλοι διαιτητες και μας αφηνουν να κερδισουμε". Οταν χανουν ξαφνικα και αυτοι που 1 αγωνιστικη πριν ηταν καλοι, γινονται κακοι. Τρελα πραγματα. Και ειδικα ο γαυρος να εχει παραπονο για την διαιτησια στην Ευρωπη τα τελευταια χρονια...δλδ ημαρτον 1
~mxls~ Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 ... ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ 2 ΒΟΛΕΣ, ο Μπαρτζωκας εξεραγγη και αρπαξε ΤΠ η οποια παρεπιπτοντως πλεον και στην Ευρωλιγκα ειναι +1 και η μπαλα απεξω, οπως στο ΝΒΑ... Προφανώς και ήταν 2 βολες ε ; 1
~mxls~ Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Την κολοκυθια θα παίζουμε ; Μια χαρα ξέρεις ότι δεν ήταν. Αν πόσταρε ένας που δεν παρακολουθει μπασκετ δικαιολογείται. Ποστάρεις μη αντικειμενικα χωρίς λόγω κιόλας. Δεν το'χασε το ματς απ'την φάση ο ΟΣΦΠ. Δεν άξιζε νίκη άλλωστε.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δεν το'χασε το ματς απ'την φάση ο ΟΣΦΠ. Δεν άξιζε νίκη άλλωστε.O μιστερ Μπιν παντως εχει αλλη γνωμη.
~mxls~ Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Τα'χε πάρει από λίγο πιο πριν που δεν είχαν δώσει κάτι βήματα.
DKNI Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Την κολοκυθια θα παίζουμε ; Μια χαρα ξέρεις ότι δεν ήταν. Αν πόσταρε ένας που δεν παρακολουθει μπασκετ δικαιολογείται. Ποστάρεις μη αντικειμενικα χωρίς λόγω κιόλας. Δεν το'χασε το ματς απ'την φάση ο ΟΣΦΠ. Δεν άξιζε νίκη άλλωστε. Δεν υπαρχει αυτο που γράφεις, το φάουλ χρεώνεται στον Πετγουει στο 2ο βήμα ντραιβ του Κλειζα Εξήγησε μου γιατι δεν ειναι βολές
Demon13 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Στο Φάληρο ο Αλαφούζος01 Μαρ. 2014 09:25 Ο Γιάννης Αλαφούζος θα ηγηθεί της αποστολής του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αφού έχει αποφασίσει ότι θα μεταβεί στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα παρακολουθήσει το παιχνίδι από τη σουίτα που παραχωρείται στους φιλοξενούμενους, μαζί με τον συντονιστή του ποδοσφαιρικού τμήματος, Δημήτρη Σαραβάκο, τον αντιπρόεδρο, Βασίλη Κωνσταντίνου και τον τεχνικό διευθυντή, Νίκο Νταμπίζα. http://prasinanea.gr/football/superleague/derby_pao/article2667703.ece Ελπίζω να μην μπει στο ασανσέρ και του την φέρουνε πάλι.
stamatinho Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Site: Στην προπόνηση αντιπροσωπεία της Θύρας 13 Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2014 από stamatinho
Caiden Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 7,75 το διπλο για αυριο. Ε δεν του ριχνεις ενα πενταευρο τωρα...?
washcloud Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Ρε wash, τώρα είναι ξεζουμισμένοι. Πέρσι και φέτος στην αρχή που ακόμα είχαν ζουμί, είδες συστήματα στην επίθεση να βγαίνουνε ? Γιατί εγω είδα μόνο ότι φανταστεί ο Μήτσος όσο είναι ξεκούραστος στο ματς. Δίχως Μήτσο επίθεση = σουτάρω σκοτωμένα τρίποντα μέχρι να βαρεθεί η στεφάνη, ασσίστ 0, τακτική 0. Και μην μου πείς δίχως Μήτσο τέλος, γιατί ο Παππάς μια χαρά μπορεί να βγάλει 1-2 πράγματα, να μοιράσει λίγο παιχνίδι κλπ. Οι άλλες υποδεέστερες ομάδες της λίγκας δηλαδή έχουνε Διαμαντίδιδες αυτές και βγάζουνε συστήματα και σκόρ στην επίθεση και δίχως τα "αστέρια-Διαμαντίδηδες" τους ? Χθές οι μόδιστροι μας παίξανε 1μιση δεκάλεπτο δίχως Χάκετ & Λανγκφορντ αν είδες το ματς... ....εγώ είμαι ο τελευταίος που θα σου πει "χωρίς Μήτσο τέλος" (...θα στο ΠΩ πάντως). Προηγείται τόσος και τόσος κόσμος, σχετικός και άσχετος. Ο Παππάς, ως έχει, είναι αστείο ακόμη και να θεωρείς ότι "1-2 πράγματα τα βγάζει"...Ακόμη και αυτά τα "1-2" (διότι θέλω να πιστεύω ότι θα έχει αρκετά καλό μέλλον), θέλει τουλάχιστον κα'να χρόνο βασικός στο ρόστερ για να τα δώσει... Επίσης δεν κρίνουμε -αν δεν το έχεις καταλάβει- τον ΠΑΟ με βάση την Α1 ή τον πρώτο γύρο της Ευρωλίγκας καν - αλλά με βάση τις ομάδες ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ των πλέη-οφφ. Για δες ποιούς έχουν στις τάξεις τους αυτές οι πιθανές να περάσουν, λίγο... Ο δε ΠΑΟ, δεν σουτάρει έτσι για την γκάβλα του τα σκοτωμένα τρίποντα που λες : τα "αστέρια" του είτε υπερήλικες είναι, είτε σακατεμένοι - και γενικά για αυτούς και για άλλους λόγους προσπαθούν να υπηρετήσουν ένα συγκεκριμένο τρόπο. Εγώ πάντως, δεν είμαι τόσο αλαζόνας να πιστεύω ότι βλέπω συστήματα που ΔΕΝ βάζει ο Πέδουλας (ή και ποιός να σου πω; Ο Καζλάουσκας; Ο Ζούρος; Ο Σκαριόλο; ) επειδή είτε δεν του κόβει, είτε δεν τα....ξέρει, είτε όποια άλλη απλοϊκή εφεύρεση θες...). Εσύ; Περί Χάκετ και Λάνγκφορντ, γιατί τους αναφέρεις; Με κάνεις να αναρωτιέμαι αν ΕΣΥ "είδες το ματς", και να πρόσεξες σε τί υπερτερούσε η Αρμάνι : όχι δηλαδή σε ταλέντο, αλλά σε ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΑΙΚΤΩΝ με ταλέντο... Νέοι και ξεκούραστοι παίζουν αυτοί. Κι ο ΠΑΟ μόνο αρχίδια είχε (και μπράβο του κι όλας) μαζί με εμπειρία και κατάφερε να τους στριμώξει. Λίγο τον σφίξανε τον μπαρμπα-Μήτσο, γαμήθηκαν όλα. Έτσι θα είχε γίνει, αν πχ ο Χάκετ κι ο Λαβάλ ήταν μαζί του, και η Λουκία με τον αχιλλειούκιτς στην Αρμάνι; Για δες το λίγο... wash, η υπερασπιση του Πεδουλακη βασιζεται σε τι? Οτι ειναι οκ ο Πεδουλακης ή οτι ειναι οκ σε αυτα που θετει προτεραιοτητα ο ιδιοκτητης? Για το 2ο συμφωνω, ο ιδιοκτητης θελει να κερδιζει τον γαυρο, να παιρνει τιτλους κοντρα στον γαυρο, να παιρνει παικτη που εχει παιξει στον γαυρο. Εκει ο Πεδουλακης ειναι ΟΚ και το λεω σοβαρα Για το 1ο, ασχολιαστο. Εμενα δε με εχει ξενερωσει και σαν ανθρωπος Στις μεγαλες νικες, που ειναι κατα 90% κατα του γαυρου γιατι οι αλλες ειναι μεγαλες ηττες, ξεσπαθωνει Στις ηττες απλα μας λεει στην συνεντευξη τυπου τι εγινε - οχι ΓΙΑΤΙ εγινε η ΠΩΣ δεν θα ξαναγινει, αλλα τι εγινε "χαναμε πολυ στην αρχη, μετα δεν προλαβαμε, δεν ειμασταν συγκεντρωμενοι" hellooooo, εχω τηλεοραση, βλεπω, ξερω τι εγινε, απο σενα περιμενω το γιατι, και πως θα το διορθωσεις Επισης στις ηττες δικαιολογιες στις νικες υπερτονισμος των δικαιολογων για να δουν ολοι τι επικη νικη καναμε. Νοοτροπια Περιστεριου δλδ, οπου οντως ενας παικτης εξω ειναι δικαιολογια και η νικη ειναι θριαμβος Ποτέ δεν είπα ότι γουστάρω Πεδουλάκη (για τον ΠΑΟ ή οπουδήποτε αλλού). Δεν λέω ότι το είπες ότι...το είπα, αλλά το...λέω για να εξηγούμαστε. Εγώ απλά λέω ότι "είστε υπερβολικοί". Μέχρι εκεί φτάνει η υπεράσπισή μου, και νομίζω δικαιολογημένα, και τους λόγους τους έδωσα. Μέχρι στιγμής, ξαναλέω. Γιατί αν πάει (στο τέλος) γενικά χειρότερα από πέρσι, τότε θα είναι άλλο πράγμα. Στα λοιπά περί περσόνας και συμπεριφοράς, ας πούμε ότι συμφωνούμε (αν και, συγκριτικά πχ με Μπαρτζώκα, θα έλεγα ότι έχει πιο πολύ "τσίπα" πάνω του ο Άρτζης). [...Βέβαια έχει ΑΛΛΕΣ βλακείες πάνω του, για τις οποίες ΕΙΝΑΙ για σφαλιάρες. Με χαρακτηριστικότερη το ότι καίει τους νέους, και χωρίς μάλιστα "αποτέλεσμα" (αγωνιστικό, των όσων άλλων "εμπιστεύεται")].
Προτεινόμενες αναρτήσεις