MiDi_MiLiZ Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 ΤΡΙΜΠΑΛΟ ΠΕΛΑΤΕΣ με 90-10 διαιτησια μεσα στο Καραισκακη. Πειτε μας για το πολο κορασιδων πλεον. ΥΓ. Σταση εργασιας το δημοσιο την Τριτη ως ενδειξη διαμαρτυριας για το αποτελεσμα της ομαδας τους. 5
Atallos1 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 ΤΡΙΜΠΑΛΟ ΠΕΛΑΤΕΣ με 90-10 διαιτησια μεσα στο Καραισκακη. Πειτε μας για το πολο κορασιδων πλεον. Ποια 90/10 διαιτησια βρε σαλιγκαρι?
firewalker Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Τώρα πείτε μου. ΟΧΙ, πείτε μου. Φταίω εγώ αν ανασύρω από το αρχείο όλα τα 3-0 meme; Το έχει χάσει ο διαιτητής. Τι περιμένει να το διακόψει; 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Ποια 90/10 διαιτησια βρε σαλιγκαρι? Εχει thread απο κει να στα πουν οι ειδικοτεροι. Εγω προς το παρον θα αρκεστω στο τριμπαλο μεσα στο Καραισκακη απο τα αμουστακα παιδακια της Αλαφουζας. Πελατες και στη μπαλα, welcome. Kαι για να μην ξεχνιομαστε. Εχουμε φαει του ΚΟΣΜΟΥ τις τιμωριες για ανυπαρκτα επεισοδια σε καθε αγωνα μας, ακομα και για τα συνθηματα που ακουγονται στην εξεδρα μας χωνουν προστιμα. Αναμενουμε την αυστηροτατη προφανως τιμωρια για οσα απαραδεκτα συνεβησαν μεσα στην εκκλησια του Καραισκακη σημερα απο τους Ουννους με τα κοκκινα. 1
Cossutius. Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Τι να λέμε. Απλα συγχαρητήρια στον Αναστασίου για το εξαιρετικό στήσιμο. Νομίζω ούτε οι ίδιοι δε περιμένετε κάτι τέτοιο. Μύριζε γκελα για τον γαβρο αλλα όχι με τέτοιο σκορ. Το ρίχνω στην άσχημη ψυχολογία απ τον τραυματισμό του Ολαιταν και φυσικα στο καλο στήσιμο του ΠΑΟ. 4
stamatinho Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Γκοοολλλλλλλλ 0-3 Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App
Tilemaxx Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Εχει thread απο κει να στα πουν οι ειδικοτεροι. Εγω προς το παρον θα αρκεστω στο τριμπαλο μεσα στο Καραισκακη απο τα αμουστακα παιδακια της Αλαφουζας. Πελατες και στη μπαλα, welcome. Kαι για να μην ξεχνιομαστε. Εχουμε φαει του ΚΟΣΜΟΥ τις τιμωριες για ανυπαρκτα επεισοδια σε καθε αγωνα μας, ακομα και για τα συνθηματα που ακουγονται στην εξεδρα μας χωνουν προστιμα. Αναμενουμε την αυστηροτατη προφανως τιμωρια για οσα συνεβησαν μεσα στην εκκλησια του Καραισκακη σημερα. Ναί, καλύψατε την διαφορά τερμάτων και τώρα θα έχετε πλεονέκτημα στην ισοβαθμία.
Atallos1 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Εχει thread απο κει να στα πουν οι ειδικοτεροι. Εγω προς το παρον θα αρκεστω στο τριμπαλο μεσα στο Καραισκακη απο τα αμουστακα παιδακια της Αλαφουζας. Πελατες και στη μπαλα, welcome. Kαι για να μην ξεχνιομαστε. Εχουμε φαει του ΚΟΣΜΟΥ τις τιμωριες για ανυπαρκτα επεισοδια σε καθε αγωνα μας, ακομα και για τα συνθηματα που ακουγονται στην εξεδρα μας χωνουν προστιμα. Αναμενουμε την αυστηροτατη προφανως τιμωρια για οσα συνεβησαν μεσα στην εκκλησια του Καραισκακη σημερα. Παλι αλλο παιχνιδι εβλεπες κ εισαι στην κοσμαρα σου Δεν εχεις φαει για πολλα πραγματα τιμωριες , βλ επεισοδια στο Περιστερι που τα εκαναν "καποιοι" οπαδοι
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Ναί, καλύψατε την διαφορά τερμάτων και τώρα θα έχετε πλεονέκτημα στην ισοβαθμία. Καμια σημασια δεν εχει. Εχω υπο διαλυση ομαδα εδω και 2 χρονια και οχι μονο δε μπορεις να μου παρεις νικη αλλα τρως και τριμπαλο μεσα στην εδρα σου απο αμουστακους, οταν επι 2 χρονια σας ακουω να λετε οτι θα σταματησετε στα 8 στο Καραισκακη και στα 5 στο ΟΑΚΑ . Εαν η ομαδα σου δεν ηταν ομαδα του δημοσιου με ολο τον υποκοσμο και την μαφια που υπαρχει μεσα στην Σουπερλιγδα να δουλευει για παρτη σου δεν θα συζητουσαμε καν τωρα για ομαδα Ολυμπιακο. Μας νικανε τα παραρτηματα σου και δεν μπορειτε εσεις. 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις