Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκανε όντως θέατρο ο Μπεργκ στην περιοχή;Δεν μπόρεσα να δω καλά από το streaming...

Ήταν λάθος η κάρτα. Δεν υπήρχε θέατρο, ούτε πέναλτι. Δεν το ζήτησε και κανείς.

• Απαντ. 22,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Και να κανουμε κανα 3-0 στους πελατες και να τον εχουμε και για του χρονου...ελπιζω πως οχι.

υ.γ Εκεινος του ΚΑΟΔ καλος ειναι?Μας πηγε φετος και εμας και του γαυρους εμπλοκη.

Σουλης πολυ καλη δουλεια στον ΠΑΟΚ

Η λυση ειναι για 4 μηνες

Ποιον θες να σου φερει τωρα?

Σκεφτειτε λιγο. Τωρα δεν υπαρχει τιποτα για μονιμο. Και τα λιγα που υπαρχουν ή δεν ειναι σουπερ (Κατσικαρης) ή δεν δεχονται να ερθουν για 4 μηνες

Οποιαδηποτε σοβαρη λυση τωρα θα ειχαμε κινδυνο να μας κατσικωθει μονιμα

Oτι και να ρθει τωρα, το ζουμι ειναι το καλοκαιρι. Εκει θα κριθει αν η ομαδα θα μικρυνει τα επομενα χρονια ή αν θα συνεχισει στα επιπεδα που ξερουμε. Τι Μαρκοπουλος, τι Αλβερτης, τι Μισσας (και οτι αλλο ακουγεται) ενα και το αυτο.

Καλοκαιρι πρεπει να φερει εναν εκ των:

Μπλατ (ειπαμε, αυτος ειναι προσωπικη προτιμηση και αδυναμια, θα θελα να δω το μπασκετ του στον ΠΑΟ. Eπισης ΠΑΝΤΟΤΕ γουσταρα τα Αμερικανακια που ανακαλυπτε και ανακαλυπτει, μιλαμε για ΠΑΙΧΤΟΥΡΕΣ)

Μεσινα

Πλαθα

Φθηνοτερες πλην ομως τιμιες λυσεις διαρκειας 1 ετους κατ'εμε και κατα σειρα προτιμησης

Περασοβιτς

Μπανκι

Βουγιοσεβιτς

Πεσιτς

ισως και Κουρτιναιτις, Ρεπεσα

Και να τα δωσουμε ΟΛΑ (και τα οπισθια μας αν χρειαστει :D ) το καλοκαιρι του 2015 για το new era...

Για μενα και Πιανιτζιανι

Ειναι αδικο μια τραγικη χρονια στο νεκροταφειο της Τουρκιας να ξεγραφει παρα πολυ καλες χρονιες με την μικρου μπατζετ Σιενα και αν δεν κανω λαθος ηταν και προπονητης της Εθν.Ιταλιας που πηγε καλα

Δημοσ.

Εμένα θα μου λύσετε την απορία πως γίνεται να έχουμε πρώτο προπονητή τον Αλβέρτη με 2ο τον Μαρκόπουλο;

Μαρκόπουλος; ΟΚ, μέσα.. πάντα συζητουσαμε με φίλους ότι είναι αντι-εμπορικός (όπως και ο Άρτζι) αλλά τίμιος προπονητής, εργάτης ρε παιδί μου.

Έστω Μανωλόπουλος! δεν τον ξέρω, δεν με νοιάζει. για 4 μηνάκια μιλάμε άλλωστε.

Αλλά ο Φράγκι, τι ακριβώς θα κάνει; θα γυρνάει να κοιτάει τον Μαρκόπουλο για να του πει τι σύστημα θα τρέξει το PG?

Πρώτος προπονητής και στα ταιμ ουτ θα κάθεται δίπλα και θα φωνάζει "παμε γερά" "παμε δυνατά"?

Μόνο σε μένα φαίνεται άκυρη η όλη εικόνα;

Πάρε Σούλη ρε παιδί μου και τέλος..

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα θα μου λύσετε την απορία πως γίνεται να έχουμε πρώτο προπονητή τον Αλβέρτη με 2ο τον Μαρκόπουλο;

Μαρκόπουλος; ΟΚ, μέσα.. πάντα συζητουσαμε με φίλους ότι είναι αντι-εμπορικός (όπως και ο Άρτζι) αλλά τίμιος προπονητής, εργάτης ρε παιδί μου.

Έστω Μανωλόπουλος! δεν τον ξέρω, δεν με νοιάζει. για 4 μηνάκια μιλάμε άλλωστε.

Αλλά ο Φράγκι, τι ακριβώς θα κάνει; θα γυρνάει να κοιτάει τον Μαρκόπουλο για να του πει τι σύστημα θα τρέξει το PG?

Πρώτος προπονητής και στα ταιμ ουτ θα κάθεται δίπλα και θα φωνάζει "παμε γερά" "παμε δυνατά"?

Μόνο σε μένα φαίνεται άκυρη η όλη εικόνα;

Πάρε Σούλη ρε παιδί μου και τέλος..

Mάλλον έχουν πλάνο να τον κάνουν προπονητή σιγά-σιγά δεν υπάρχει άλλη εξήγηση τα αποτελέσματα από εδώ και εμπρός θα δείξουν τι ακριβός θα γίνει μετά το τέλος της χρονιάς ,πάντως τόσα χρόνια στην ομάδα έχει δει πολλά και έχει δουλέψει με τους καλύτερους ... Είναι και Παναθηναικάρας πονάει και την ομάδα. ( Νέος πάνω απ'όλα αυτό μπορεί να είναι υπεραισιόδοξο αλλά φαντάζει επένδυση :) ) To ότι έχει άνθρωπο να το βοηθήσει στα δύσκολα είναι καλό πάντως ( σκέψου να τον είχαν αφήσει μόνο του να βγάλει τα κάστανα απ την φωτιά) . Ας δούμε πρώτα και ας κρίνουμε μετά

Δημοσ.

Επειδη και ο ολ/κος παει κατα διαολου, λετε να γινει καμμια σκατζα :lol:

Δημοσ.

Πρίφτης για ΠΑΟ για να στελεχώσει τον Αλβέρτη Link.png Site: http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/A1Basket/panathinaikos/kleinei-prifth-o-panathhnaikos.2679916.html

Δηλαδη ο παο θα πάρει έτοιμο προπονητη με καλό βιογραφικό για να στελεχώσει τον alvertis? Μαλλον το αντιθετο θα έπρεπε να γίνει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...