Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eδω η Εφες ηταν μαθηματικα αδιαφορη χθες και εχασε απο buzzerbeater της κακιας ωρας.

Οπως και να 'χει εγω για φετος δεν εχω απατιησεις απτην ομαδα και εχω οπλιστει με υπομονη ως το καλοκαιρι. Ειτε παμε τοπ16, ειτε μεινουμε εκτος, ειτε σηκωσουμε πρωταθλημα, ειτε οχι, ειναι ψιλα γραμματα. Η ΟΥΣΙΑ για την ομαδα μας παιζεται το καλοκαιρι. Για να μην πω οτι προτιμω να αποτυχουμε βαση οσων δημοσιευματων εχω διαβασει απο χθες για τον Αλβερτη (τυπου "η ιστορια μολις ξεκινησε" κλπ). Ποια ιστορια ? Υπηρεσιακος προπονητης ως το καλοκαιρι δεν ειναι ειπαμε?

• Απαντ. 22,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Τι αδιάφοροι ρε... ξέρεις πόσο θα ξεσκιστούν για να μην πάμε f4; Ακόμα χειρότερα απο το να θέλουν και αυτοί πρόκριση.

Το ΣΕΦ θα δώσει εισητήριο για τα προκριματικά του f4. Για εκεί τον ήθελα τον Πεδουλάκη εγώ. Ο Αλβέρτης είναι άπειρος.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Μισός Μπεργκ σε πρόστιμα!

Ο Παναθηναϊκός έχει κληθεί μέχρι στιγμής να πληρώσει 189.500 ευρώ σε πρόστιμα, δηλαδή σχεδόν το μισό συμβόλαιο του κορυφαίου του παίκτη!

Διάβασε περισσότερα στο: Μισός Μπεργκ σε πρόστιμα! | gazzetta.gr 
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

Αυτά συμβαίνουν όταν σε τιμωρούν για ψίλου πήδημα κάθε αγωνιστική (γράφουν το παραμικρό στο φύλλο αγώνα) και άλλους τους αφήνουν ατιμώρητους(δεν είδαν δεν άκουσαν στο φύλλο αγώνα)

Δημοσ.

Καταστοφή η ήττα (σοκ) από κούτσα αλλά παράλληλα να πάμε με πέδουλα έλεγαν μερικοί μέχρι το τέλος... τέσπα στήριξη στον Αλβέρτη θέλει και στην ομάδα και θα δούμε ( μέχρι και η τύχη τον πάει :) αυτόν τον άνθρωπο βλέπε χθεσινό αποτέλεσμα  ) και θα δούμε πάντως δεν έχω απόκλισή το γεγονός ότι η μπάρτσα μπορεί να δώσει και το ματσάκι στην μάλαγα! και να γίνει το έλα να δεις μιας και αυτή έχει το χειρότερο πρόγραμμα απ'όλους  ( παναθηναικό -γαύρο - μπάρτσα ) αν μιλάμε με στάνταρ πράγματα για 2 θέσεις λογικά μπορεί να είναι 3 ομάδες ....οπότε το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός φαίνεται για τελικός.

Δημοσ.

H Μπαρτσελονα στο μπασκετ χρονια τωρα εχει δειξει οτι δεν δινει ματς

Αν η Μαλαγα το παρει θα το παρει στα ισια

Δημοσ.

Ειναι η μονη βιωσιμη λυση στο σχεδιο του Αλαφουζου

Ελληνες απο Ακαδημιες

Επιλεκτικα μεταγραφες Ελληνων απο αλλες ομαδες

Λιγοι ξενοι σε καλη ηλικια που δεν χωρανε σε ροστερ αλλων ομαδων πχ Αμπειντ

Λιγοι και καλοι ξενοι-ονοματα που για τον Χ-Ψ λογο ήταν στα κατω βλ. Μπεργκ, Πρανιτς, Πετριτς, Φιγκεροα

Και 5-6 λαχεια τυπου Νανο, οπου εισαι οκ να σου βγουν 1-2

Το θεμα ειναι οτι σε αυτο το πλανο οι Ακαδημιες πρεπει να στηθουν πιο σοβαρα, οπως στην Ολλανδια ή την Γαλλία ας πουμε

Δηλαδη να κατσει ο Αναστασιου με τους υπευθυνους των Ακαδημιων και να πει "Μαγκες, εγω ειμαι εδω και 3-4 χρονια τουλαχιστον. Λοιπον θα παιζω ετσι κι ετσι, και θελω παικτες ετσι κι ετσι. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ολες οι Under ομαδες θα παιζουν το ιδιο, θα ετοιμαζονται το ιδιο, και αν βγει κανεις θα ξερω οτι ειναι ετοιμος για την 1η ομαδα"

Τωρα ακομα εχουμε Ακαδημιες που ετοιμαζουν τα παιδακια γενικα σαν αθλητες αλλα οχι απαραιτητα για την 1η ομαδα οποτε απλα ανεβαζουμε τους καλυτερους χωρις να σημαινει οτι σαν ποδοσφαιριστες μπορουν να παιξουν αμεσα αφου δεν χτιστηκαν με αξονα την πρωτη ομαδα

• Like 2
Δημοσ.

Link.png Site: Στον δρόμο που χάραξαν οι Καπίνο, Μαυρίας και ο Λάμπρου

Καινουρια "μεταγραφη" η ομαδα.Παλι καλα που εχουμε και τις ακαδημιες,

Λαζαρος Λαμπρου

Ηλικια 17 χρονων

Θεση Επιθετικος

Ποδι Και τα 2 :)

Καλη επιτυχια στο μικρο.

Ακόμα σχολείο πάει αυτός.... :-D  

Δημοσ.

Παρα πολυ καλος στα βιντεακια που ειδα. Εχει παρα πολυ καλη τεχνικη αλλα και βλεπει γηπεδο, εντυπωση μου εκανε οτι εχει καλο σουτ και με το αριστερο αν και ειναι δεξιοποδαρος. Καλη επιτυχια στο παιδι

Δημοσ.

Γατακι Βελλη φωναξες για παραγκα?

Αρπα τωρα 2 ακυρωθεντα γκολ και τραβα Β'΄Εθνικη

Σουπερλιγκα οε οε οε

Δημοσ.

Ανθρώπινα λάθη είναι όλα αυτά.

:-D  :-D

Το ίδιο και όταν παίζουμε εμείς βλέπε Σιδηρόπουλος/Θάνος και τόσοι άλλοι.

Δημοσ.

Έτυχε να το βλέπω το παιχνίδι. Το πρώτο πρέπει να ήταν, το δευτερο δεν ξέρω. Οριακές φάσεις και οι δύο.

Βέβαια, και του Ο.Σ.Φ.Π. πρέπει να ήταν. :P

Κόκκινη, γκολ οφσαιντ, πέναλντι. :P :P :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...