Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να μην αναφερω και για την διαλυση της ομαδας (σκοπιμη???)  πριν την φυγη του. Τετοια κακη διαχειριση στο ροστερ και στις ανανεωσεις δεν εχουν ξαναγινει. Περιμενοντας φυσικα τον Ζελικο ως την τελευταια στιγμη ποτε θα πει το προαποφασισμενο οχι.

• Απαντ. 22,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Αν ειχες τον Ιβκοβιτς ολα αυτα τα χρονια 

΄Ασε άσε... θα έπρεπε να είχαμε τον Ιβκοβιτς...ένας σωστός υπερήλικας gentleman  :-D

Δημοσ.

<p>Α δηλαδη για το σκαουτινγκ τον κρινουμε. Κατι σαν τον Βενγκερ μια φαση. Εδω γελαμε...</p>

<p> </p>

<p>Αν ειχες τον Ιβκοβιτς ολα αυτα τα χρονια δεν θα ειχες παρει 5 ευρωπαικα αλλα 7 τουλαχιστον. Και δεν θα σε πετουσαν εξω κατι Μαρουσια κλπ. ενω εχεις ομαδαρα...</p>

<p> </p>

<p>Εδω ο αλλος χτες με μοναδες μπασκετικης αξιας πολλαπλασιας του παναθηναικου διασυρθηκε απο τον Φραγκισκο. Τι αλλο να πεις... Αυτο το παιχνιδι πραγματικα ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ!</p>

<p> </p>

<p>Εγω τους προπονητες τους κρινω σαν προπονητες και οχι σαν μανατζερ και σαν σκαουτερ.</p>

<p> </p>

<p>Για αυτο τον Βενγκερ τον θεωρω αστειο προπονητη και τον Μουρινιο ...special...</p>

Οφ τοπικ γιατι τυχαινει να ειμαι και Ρεαλ.

Φιλε μου αν ηταν special θα εφευγε εστω με 1 ευρωπαικο τιτλο απο τη Ρεαλ.

Και δε θα μας φορτωνε Ντι Μαριες και Οζιλιδες.Τεσπα.

Δημοσ.

Αν καποιος ωφεληθηκε και εγινε μεγαλος ολα αυτα τα χρονια ειναι ο Ομπραντοβιτς εξαιτιας του Παναθηναικου και των Γιαννακοπουλων και οχι το αντιθετο.

Δημοσ.

Ρε crom ο Ζελικο εγινε πετυχημενος κ αλλο με Παναθηναικο αλλα μια χαρα ευρωπαικα ειχε σηκωσει και πιο πριν.Και σε εθνικο επιπεδο με την Σερβια.Και σε συλλογικο.

Δημοσ.

Αυτη η ΔΤ δινει ρεσιταλ.

Μετα την επικη περιγραφη του Μαντσεστερ-ΟΣΦΠ οπου καθε λογικος τηλεθεατης οδηγειται στο συμπερασμα οτι ο ΟΣΦΠ εριξε 5 μπαλακια μεσα στο Ολντ Τραφορντ με 90-10 διαιτησια εναντιον του, σημερα μαθαμε απο τον Ιωαννου οτι ο Ολυμπιακος εριξε 40ρα με το 89-59 :lol:

• Like 1
Δημοσ.

Ρε crom ο Ζελικο εγινε πετυχημενος κ αλλο με Παναθηναικο αλλα μια χαρα ευρωπαικα ειχε σηκωσει και πιο πριν.Και σε εθνικο επιπεδο με την Σερβια.Και σε συλλογικο.

Καλα δεν ειπα πως ειναι και ασχετος... Εγω θεωρω παντως πως εκανε λιγα (ω ναι λιγα πιστεψτε το) σε σχεση με το υλικο που διαχειριζοταν ολα αυτα τα χρονια...

Μολις διαβασα και το τουβλο περι προσφορας Γιαννακοπουλων-Ομπραντοβιτς ε ηρθα στο αμην...

Δημοσ.

Καλα δεν ειπα πως ειναι και ασχετος... Εγω θεωρω πως εκανε λιγα (ω ναι λιγα πιστεψτε το) σε σχεση με το υλικο που διαχειριζοταν ολα αυτα τα χρονια...

Μολις διαβασα και το τουβλο περι προσφορας Γιαννακοπουλων-Ομπραντοβιτς ε ηρθα στο αμην...

Μη ξεχνας ομως επι Γιαννακοπουλων παλι ποσο loser ειμασταν καποτε με κατι Πολιτες και κατι Κιουρμουτζογλιδες.Ευτυχως επαθαν και εμαθανΑυτο δε σημαινει σε καμια περιπτωση οτι δεν εχουν προσφερει στην ομαδα.Αλλα θελουμε δε θελουμε η Ευρωπη μας εμαθε σαν "ο 6αστερος Παναθηναικος του Ομπραντοβιτς"
Δημοσ.

Και ο Φίλ Τζάκσον, γατάκι θα'ναι.

Με Τζορντανοπιπένιδες το παίρνω κι εγώ.

'Ασε που έχωνε αβέρτα φραγκα ο...

ο...

ο...

ο...

Δημοσ.

ο σαντοριναιος που εκανε την ελεεινη μεταδοση του γαυρου προχθες ειναι φωλα αεκτζης και οσοι τον γνωριζουν προσωπικα μπορουν τα σας το επιβεβαιώσουν ! δε φταιει αυτος για το αισχος την δουλεια του φοβαται μη χασει ο ανθρωπος οι πιεσεις που ασκουν τα αφεντικα του φταινε  και ολο το βρωμικο συστημα που πληρωνουμε απο την τσεπη μας ..

Δημοσ.

Εγω δεν μιλησα για Πολιτες, Κιουρμουτζογληδες ή Πεδουλακηδες παντως και πως αυτοι θα ειχαν τις ιδιες επιτυχιες. Μιλησα για προπονητες απο το πανω ραφι οι οποιοι θα ειχαν τις ιδιες επιτυχιες ή και περισσοτερες...

Δημοσ.

Καλα δεν ειπα πως ειναι και ασχετος... Εγω θεωρω παντως πως εκανε λιγα (ω ναι λιγα πιστεψτε το) σε σχεση με το υλικο που διαχειριζοταν ολα αυτα τα χρονια...

Σωστα. Εξαλλου τοσα χρονια που εχουν τεραστια μπατζετ οι Ισπανικες, η ΤΣΣΚΑ, τελευταια Τουρκοι, τον εχουν ξεπερασει σε τιτλους τον Ζοτς εκεινος ο...

και ο αλλος...

τεσπα δεν τον εχει ξεπερασει παικτης η προπονητης αλλα με τοσα λεφτα εχει περισσοτερα ευρωπαικα σαν συλλογος η...

και εκεινη η...

τεσπα, μπορει ο Ομπραντοβιτς να εχει περισσοτερα Ευρωπαικα απο καθε αλλον παικτη, προπονητη ή συλλογο στην Ιστορια του Κυπελλου Πρωταθλητριων (εκτος απο την Ρεαλ που εχουν ιδια) αλλα στα 13 χρονια που ηταν στον Παναθηναικο και ειχε 1 ή 2 χρονιες το μεγαλυτερο μπατζετ στην Ευρωπη, και γω νομιζω οτι εκανε λιγα

Εξαλλου τι να πρωτοθυμηθω? Που παραλιγο να χασουμε απο την Μπολονια του Τζινομπιλι που τον βλεπετε στα γεραματα να παλευει σε ξενα μερη για μεροκαματο?

Να θυμηθω το 2007 με το πληρες ροστερ κοντρα σε κατι Σκολα και Σπλιτερ (που ακουστηκε Βραζιλιανος και Αργεντινος μπασκετμπολιστας) ενταξει, αυτα τα κανουμε ολοι

Να θυμηθω το 11 που ως φαβορι περασε ευκολα απο την Μπαρτσελονα οπως αναμενοταν?

Να τα λεμε αυτα παιδια, να τα γραφουμε. Ποιος Ομπραντοβιτς? Αυτος που με κατι Μπανταλονες επαιρνε Ευρωπαικα?

Που πηρε Ευρωπαικο με Ντανιλοβιτς και Τζορτζεβιτς, σιγα το πραγμα (τι παει να πει ηταν 18 ετων?)

Α, και να μην ξεχασω, οπως αλλωστε ελεγε και ο Αργυρης με υλικα απο το πανω ραφι ετσι?

Θα ξεχασω εγω τον Σπανουλη που ηρθε απο τους Μαιαμι Χιτ, τον Τσαρτσαρη απο τους Ιντιανα Πεισερς, τον Μπατιστ απο τους Οκλαχομα Θαντερ, τον Περπερογλου απο την Μπαρτσελονα, τον Καιμακογλου απο την Ρεαλ, τον Καλαθη απο τους Λεικερς, τον Πεκοβιτς απο τους Νικς και φυσικα τον Διαμαντιδη απο την Ντριμ Τιμ του '92??

ΜΑ ΤΙ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ, το πραγμα μιλαει απο μονο του

Μιλησα για προπονητες απο το πανω ραφι οι οποιοι θα ειχαν τις ιδιες επιτυχιες ή και περισσοτερες...

ΠΕΣ ΕΝΑΝ

ΠΕΣ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...