DKNI Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Ειπα σε προηγουμενο ποστ.Ποιον? Ιβκοβιτς? 1 χρονια Παρτιζαν, 1 χρονια ΠΑΟΚ, 4 χρονια Ολυμπιακό, 3 χρονια ΤΣΣΚΑ Χρονιες που ειχε το ροστερ και τα λεφτα για Ευρωπαικο ετσι στα προχειρα Αποτελεσμα 2 Ευρωπαικα Αλλος, πες μου αλλον Γιατι δεν μπορω να θεωρησω επιτευγμα του προπονητη να παρει την ευρωλιγκα εχοντας στην ομαδα Διαμαντιδη, Σπανουλη, Γιασικεβιτσιους, Μπατιστ, Πεκοβιτς κλπ. Ακουω ποσα λεφτα κοστισε η αποκτηση αυτων που αναφερεις πλην Σαρας (σε περιφερεια που ειχε ηδη πληροτητα)
Demon13 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 δεν ξέρει να σου πει άλλον. Δεν ασχολείται με μπάσκετ Crom σοβαρά τώρα. Το δίλημμα Ζοτς-Ιβκοβιτς για πέστο δίπλα στο γαβρονήμα. Δεν ξέρω αν θα βρεις γάβρους να συμφωνήσουν μαζί σου. Ίσως βρεις κάποιους λίγους.
Grey Warden Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Καλα δεν ειπα πως ειναι και ασχετος... Εγω θεωρω παντως πως εκανε λιγα (ω ναι λιγα πιστεψτε το) σε σχεση με το υλικο που διαχειριζοταν ολα αυτα τα χρονια... Μολις διαβασα και το τουβλο περι προσφορας Γιαννακοπουλων-Ομπραντοβιτς ε ηρθα στο αμην... Θα στο πω απλά κι ας σου φανεί κάπως. Σταμάτα να γράφεις κοτσάνες. Έχεις δυο σελίδες που γράφεις μαλακίες και πονάνε τα μάτια μας. Ορίστε, το πα. Ούτε τα αυτονόητα δεν αξίζει να σου εξηγήσει κάποιος και πολύ ασχοληθήκαμε. Ξέρω οτι δεν πρέπει να στο γράφω έτσι, απλά επειδή οι υπόλοιποι κοκο έπρεπε κάποιος να στο γράψει δημόσια. Τόσες ομάδες ρίξανε λεφτά και μάλιστα περισσότερα κι απο τον Παναθηναϊκό και είχανε καλό υλικό και προπονητές... τι καταφέρανε; Ρητορικό το ερώτημα. ΥΓ. Λυπηθείτε μας. (δεν είπα πως είναι και άσχετος...) Ε ναι δεν ειναι άσχετος. ΕΣΥ όμως είσαι. ΥΓ2. Δυστυχώς υπάρχουν κάποιοι που νομίζουν οτι ο Ομπράντοβιτς δεν είχε τίτλο στη ζωή του πριν έρθει στον Παναθηναϊκό. Μόνο 3 ευρωλίγκες και 2 Σαπόρτα από συλλογικούς ευρωπαϊκούς. ΥΓ3. Έπρεπε να πάρουν τον Ιωαννίδη τότε να δουμε τη γλύκα. ΥΓ4. ΠΑΝΑΣΧΕΤΟΙ ΑΜΠΑΣΚΕΤΟΙ. Άντε παρέα με τον Μαγουλά. 2
CROM271 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Ο Ιβκοβιτς πηρε Ευρωπαικο με τον ΑΣΤΕΙΟ Ολυμπιακο. Και το ξαναπηρε και την αλλη χρονια (δεν πιστευω κανενας να νομιζει πως το πηρε ο Μπαρτζωκας την αλλη χρονια?) Βρες μου μια πιο ολοκληρωμενη ομαδα απο εκεινη του Παναθηναικου. Που τρομαξε παλι ο αλλος να νικησει τον Ολυμπιακο του Μπαναωτη! Ελεος δηλαδη... Demon εγω ασχολουμαι με μπασκετ. Δεν ειμαι πανηγυρακιας και προσωπολατρης.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δεν ειμαι πανηγυρακιας και προσωπολατρης.Φαινεται απτο avatar σου Φαινεται κι απο αυτο το thread http://www.insomnia.gr/topic/488280-ζοζε-μουρινιο-ο-special-one/ εγω ασχολουμαι με μπασκετ.Kι αυτο φαινεται (απαντα και σε καμια ερωτηση του DKNI btw). 1
Grey Warden Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Ο Ιβκοβιτς πηρε Ευρωπαικο με τον ΑΣΤΕΙΟ Ολυμπιακο. Και το ξαναπηρε και την αλλη χρονια (δεν πιστευω κανενας να νομιζει πως το πηρε ο Μπαρτζωκας την αλλη χρονια?) Βρες μου μια πιο ολοκληρωμενη ομαδα απο εκεινη του Παναθηναικου. Που τρομαξε παλι ο αλλος να νικησει τον Ολυμπιακο του Μπαναωτη! Ελεος δηλαδη... Demon εγω ασχολουμαι με μπασκετ. Δεν ειμαι πανηγυρακιας και προσωπολατρης. Άμα εσύ ασχολείσαι με το μπάσκετ, εγώ ασχολούμαι με την πυρηνική φυσική. Πόσα ευρωπαϊκά έχει ο Ίβκοβιτς; Με την Τσσκα γιατί δεν το πήρε μέσα στην έδρα του το 2005; Δεν είχε budget μήπως; Τι διαβάζουμε ρε; Τα λεφτά παίζουνε ρόλο λέμε. Άμα το κατέχεις έστω και λίγο θα έχεις κι εσύ 8 ευρωλίγκες... Αλλά ξέχασα μόνο οι Γιαννακόπουλοι βάζανε λεφτά πανευρωπαϊκά... και οι υπόλοιποι προσπαθούσαν με νεροκουβαλητές να μας αντιμετωπίσουν.
PostHelper Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Καλα δεν ειπα πως ειναι και ασχετος... Εγω θεωρω παντως πως εκανε λιγα (ω ναι λιγα πιστεψτε το) σε σχεση με το υλικο που διαχειριζοταν ολα αυτα τα χρονια... Μολις διαβασα και το τουβλο περι προσφορας Γιαννακοπουλων-Ομπραντοβιτς ε ηρθα στο αμην... Εκανε λιγα ο Ομπραντοβιτς με τον Παναθηναικο?????? :blink: Μια απο αυτες τις στιγμες που το να σπασεις το κεφαλι σου στον τοιχο για να γλιτωσεις απο τον παραλογισμο μερικων φαινεται πολυ καλη ιδεα. Ελπιζω να αντισταθω....
CROM271 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Ω ναι! Εκανε λιγα γιατι μπορουσε να κανει πολλα περισσοτερα αλλα αυτος αποκλειοταν απο κατι Μαρουσια...
Grey Warden Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Εκανε λιγα ο Ομπραντοβιτς με τον Παναθηναικο?????? :blink: Μια απο αυτες τις στιγμες που το να σπασεις το κεφαλι σου στον τοιχο για να γλιτωσεις απο τον παραλογισμο μερικων φαινεται πολυ καλη ιδεα. Ελπιζω να αντισταθω.... Αφού υπάρχουν πολλοί με 8 ευρωπαϊκά...τι δεν καταλαβαίνεις; Μόνο ο Παναθηναϊκός ξόδευε τόσα λεφτά. Οι Ισπανοί, οι Ιταλοί,οι Ρώσοι, οι Ισραηλινοί και οι Τούρκοι με ψίχουλα πηγαίνανε και με σφεντόνες... γι αυτό δεν βρέθηκε άλλος να τον ξεπεράσει. Ο αλήτης αποκλειόταν απο κατι Μαρούσια... τι κι αν πήρε 3 ευρωλίγκες μέσα σε 5 χρόνια εκείνη την περίοδο με 2 triple crown. Ξέρεις πόσοι το κάνουν αυτό;
PostHelper Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Ο Ιβκοβιτς πηρε Ευρωπαικο με τον ΑΣΤΕΙΟ Ολυμπιακο. Και το ξαναπηρε και την αλλη χρονια (δεν πιστευω κανενας να νομιζει πως το πηρε ο Μπαρτζωκας την αλλη χρονια?) Πως το ξαναπηρε ο Ιβκοβιτς την επομενη χρονια τη στιγμη που δεν ηταν προπονητης στον Ολυμπιακο? ΠΙστευεις στην αυρα, στα φαντασματα, στην τηλεπαθεια ή δεν ξερω εγω σε τι αλλο παραεπιστημονικο?
CROM271 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Και εδινε ομηρικες μαχες να παρει το πρωταθλημα απο τον Μπαναωτη...
Grey Warden Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Πέστα ρε Crom... βλέπεις μπάσκετ εσύ. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.
PostHelper Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Ω ναι! Εκανε λιγα γιατι μπορουσε να κανει πολλα περισσοτερα αλλα αυτος αποκλειοταν απο κατι Μαρουσια... Εκανε λιγα σε σχεση με το τέλειο που τον συγκρινεις, να τα σαρωσει ολα δηλαδη. Για συγκρινε τον λιγο ομως με τους αλλους προπονητες. Σε αυτη την συγκριση βγαινει και με διαφορά ο κορυφαιος.
CROM271 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Ειπα ηδη αν ο Παναθηναικος ειχε Ιβκοβιτς τα χρονια του Ομπραντοβιτς θα ειχε τουλαχιστον 7 κουπες αντι για 5.
Grey Warden Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Ειπα ηδη αν ο Παναθηναικος ειχε Ιβκοβιτς τα χρονια του Ομπραντοβιτς θα ειχε τουλαχιστον 7 κουπες αντι για 5. Γιατί ο Ίβκοβιτς δεν τα πήρε με άλλες ομάδες τότε; Με την Τσσκα που πήγε τρένο και είχε το final-4 στην έδρα της; Γιατί πήρε μόνο 2 ευρωπαϊκά σε συλλογικό επίπεδο; Μήπως δεν είχε budget;
Προτεινόμενες αναρτήσεις