Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@MiDi_MiLiZ Κάποια ποστ για Αργύρη πριν το παιχνίδι με  Μπαρτσελόνα (  3-0! έλεγες, ότι δεν πάμε πουθενά έτσι έλεγες ,ότι το πρωτάθλημα το χάσαμε έλεγες!  ) και όμως φέτος είπες δεν έπρεπε να φύγει όχι τώρα! wft που λες και εσύ  B) .

Με το παραπάνω ποστ δεν μου απαντάς σε τίποτα όμως ρώτησα κάτι συγκεκριμένο ''έχεις δει την Μάλαγα και πολλά παιχνίδια και έχει  αυτήν την άποψη  που λες ή είναι κόλπο απαισιοδοξίας?  Είδα και εσένα που δεν κρίνεις της μπαρτσελόνα (απάντησα στο πάνω ποστ μου ) Κρίνω τους απέναντι γιατί έχω δει αρκετά ματς και αυτόν οπότε έχω μια εικόνα .....

τέλος πάντων έχεις τον δικό σου ανορθόδοξο τρόπο , εδώ που φτάσαμε πολύ ακόμα νομίζουν ότι ο ομπράντοβιτς έχασε χθες σκόπιμα να περάσει ο Παναθηναϊκός ( μόνο αυτό μένει να ακούσω !) 

Αυτό το κρίνω τους απέναντι οπαδούς ? δεν το κατάλαβα καθόλου ( άλλωστε δεν έχω ούτε ένα ποστ στο γαυροθέμα) 

Τέλος και για να στο κάνω ευκολότερο ...ναι πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός θα περάσει γιατί θα νικήσει το καφενείο που λέω! ( γιαυτό δεν χρειάζεται ούτε χρόνος ούτε τίποτα )  γιατί έχουμε καλύτερο υλικό και καλύτερη ομάδα .

• Απαντ. 22,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Εγώ ένα δεν μπορώ να καταλάβω πώς το ταβάνι της Ευρώπης είναι διαφορετικό από αυτό της Ελλάδας ....οι απέναντί  μιλάνε για 3 συνεχόμενο την ίδια ώρα σχεδόν εμείς λέμε θαύμα θα είναι να πάμε μέχρι τους ''8'' ?

...το θέμα κατ' αρχάς δεν είναι "τί λέει ο καθ' ένας", αλλά το πόσο βάση έχουν αυτά που λέει όμως...

Φαντάζεσαι ο ΠΑΟ να φτάσει (λέμε τώρα) τελικό Φ4, και ο ΟΣΦΠ να μην περάσει κάν πέραν του ΤΟΠ-8; Μετά αναρωτήσου τί θα λένε οι "απέναντι" που είπες...

Σε γενικές γραμμές πάντως, στο ίδιο καζάνι βράζουνε από αγωνιστικές δυνατότητες οι δύο ελληνικές ομάδες της Ευρωλίγκας : είναι δύο "αρκετά καλές ομάδες" - με προβλήματα και ελλείψεις και με ταβάνι δυνατοτήτων όμως. Την Α1 μην την πολυανακατέβεις - δεν είναι μέτρο σύγκρισης. Πόσο μάλλον που (εκτός του ότι παίζουν "ειδικές συνθήκες" μεταξύ των δύο αντιπάλων, μέχρι στιγμής ο ΠΑΟ είχε φέτος "την τύχη" να έχει δώσει την πλειονότητα των αγώνων στο δικό του γήπεδο, φέτος - τον δε 1ο αγώνα στο ΣΕΦ, τον έχασε) "από εδώ και πέρα" είναι που μετράνε τα παιχνίδια...

Έτσι μάλιστα ήταν ΚΑΙ πέρσι, ΚΑΙ πρόπερσι : Ούτε ο "τελευταίος ΠΑΟ του Ζοτς" ήταν κάτι πολύ σπουδαίο - ούτε ο ΟΣΦΠ του Ίβκοβιτς ήταν ομάδα που στα χαρτιά έσκιζε κι έδερνε (...μέχρι που τσαλάκωσε την Σιέννα στα πλέη-οφ). Και πέρσι, έφτασε ένα κλικ πριν το Φ4 ο ΠΑΟ (αλλά δεν πήγε παραπέρα), κι ο ΟΣΦΠ επανέλαβε το ΘΑΥΜΑ της..."μεταμόρφωσης του Σωτήρος" στο Φ4 του Λονδίνου (όπως είχε με θαύμα πάρει την κούπα το '12. Γαμάτο, το έξιζε με το παραπάνω, γουστάραμε όλοι οι μπασκετόφιλοι - ΘΑΥΜΑ παρ' ολ' αυτά...).

Τα ίδια ισχύουν και φέτος : οι 2 ομάδες "κανονικά και λογικά", με βάση όσα έχουν δείξει ως τώρα, είναι για να παλαίψουν στα πλέη-οφ, να ματώσουν, αλλά όχι απαραίτητα να περάσουν. Αλλά και να περάσουν στο Φ4, μέχρι εκεί και τέλος. Το ότι θαύματα γίνονται, δεν σημαίνει ότι θα γίνονται πάντα. (...ειδικά ο ΟΣΦΠ έχει εξαντλήσει κάθε έννοια θαύματος. Ο δε ΠΑΟ από την άλλη, είναι θεωρητικά πιο αδύναμος από πολλές μπάντες, από τον ΟΣΦΠ, στην Ευρώπη).

*...σόρι και που χώνομαι, αλλά καλά κάνει ο Μίντι και είναι "επιφυλακτικός". Ακόμη και "για τη Μάλαγα" (την οποίαν ΕΓΩ λέω ότι θα την περάσει, έστω και μ' 1αν πόντο, αλλά θα την περάσει). Η οποία -εκεί είναι που διαφωνείτε- ΔΕΝ είναι καφενείο : ίσα-ίσα, δεν έχει "παικταράδες", αλλά ένα καλό σύνολο... Η διαφορά -θεωρώ εγώ- είναι ότι ο ΠΑΟ, είναι ακόμη καλύτερος και μπορεί περισσότερα από αυτήν την "ΜΗ-καφενειακή ομάδα του καλού συνόλου"...Τουλάχιστον εντός ΟΑΚΑ.

• Like 1
Δημοσ.

@MiDi_MiLiZ Κάποια ποστ για Αργύρη πριν το παιχνίδι με  Μπαρτσελόνα (  3-0! έλεγες, ότι δεν πάμε πουθενά έτσι έλεγες ,ότι το πρωτάθλημα το χάσαμε έλεγες!  ) και όμως φέτος είπες δεν έπρεπε να φύγει όχι τώρα! wft που λες και εσύ  B) .

Με το παραπάνω ποστ δεν μου απαντάς σε τίποτα όμως ρώτησα κάτι συγκεκριμένο ''έχεις δει την Μάλαγα και πολλά παιχνίδια και έχει  αυτήν την άποψη  που λες ή είναι κόλπο απαισιοδοξίας?  Είδα και εσένα που δεν κρίνεις της μπαρτσελόνα (απάντησα στο πάνω ποστ μου ) Κρίνω τους απέναντι γιατί έχω δει αρκετά ματς και αυτόν οπότε έχω μια εικόνα .....

τέλος πάντων έχεις τον δικό σου ανορθόδοξο τρόπο , εδώ που φτάσαμε πολύ ακόμα νομίζουν ότι ο ομπράντοβιτς έχασε χθες σκόπιμα να περάσει ο Παναθηναϊκός ( μόνο αυτό μένει να ακούσω !) 

Αυτό το κρίνω τους απέναντι οπαδούς ? δεν το κατάλαβα καθόλου ( άλλωστε δεν έχω ούτε ένα ποστ στο γαυροθέμα) 

Τέλος και για να στο κάνω ευκολότερο ...ναι πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός θα περάσει γιατί θα νικήσει το καφενείο που λέω! ( γιαυτό δεν χρειάζεται ούτε χρόνος ούτε τίποτα )  γιατί έχουμε καλύτερο υλικό και καλύτερη ομάδα .

Θα βοηθησεις πολυ τον εαυτο σου, αλλα κυριως εμενα, οταν καταλαβεις το νοημα της φρασης "αντιπαλος δεν ειναι η Μαλαγα, αλλα ο εαυτος μας". Εχω κανει πολλα ποστ για να στο εξηγησω, αλλα δεν νομιζω οτι υπαρχει ελπιδα πλεον.

Το τελευταιο που θελω να πω συζητωντας ( ; ) με εσενα, ειναι αν δεν παρουμε το 7ο, να σεβαστεις την ομαδα και τους παιχτες της. Bασικα ολοι οσοι βαζουν για ταβανι το 7ο (με μοναδικο επιχειρημα το: "εχουμε ψυχη εμεις") που με την πρωτη ηττα συνηθως κραζουν οτι φοραει πρασινα και αρχιζουν το δογμα "πεταχτε τις φανελες". Μπορει να μη ψηνεστε να δειτε ρεαλιστικα την κατασταση αλλα τουλαχιστον κατανοηστε σε τι σταδιο βρισκεται η ομαδα (εξωαγωνιστικα εστω, εκει δε χωρουν τα διαφορα κριτηρια του καθενος) και συγχωρεστε τους αν σπασει ο διαολος το ποδαρι του και δε σηκωσουν το 7ο.

Δημοσ.

Συμφωνώ απόλυτα .

Τα ίδια ισχύουν και φέτος : οι 2 ομάδες "κανονικά και λογικά", με βάση όσα έχουν δείξει ως τώρα, είναι για να παλαίψουν στα πλέη-οφ, να ματώσουν, αλλά όχι απαραίτητα να περάσουν. Αλλά και να περάσουν στο Φ4, μέχρι εκεί και τέλος. Το ότι θαύματα γίνονται, δεν σημαίνει ότι θα γίνονται πάντα. (...ειδικά ο ΟΣΦΠ έχει εξαντλήσει κάθε έννοια θαύματος. Ο δε ΠΑΟ από την άλλη, είναι θεωρητικά πιο αδύναμος από πολλές μπάντες, από τον ΟΣΦΠ, στην Ευρώπη).

Δεν μιλάω όμως για το Φ4 τώρα αλλά για το επόμενο παιχνίδι.( και απότι διάβασα λες αυτό που λέω και εγώ ότι αν ο Παναθηναϊκός χάσει προφανώς θα μιλάμε για αυτοκτονία ) τώρα  για ΡΕΑΛ ή ΤΣΣΚΑ δεν έχω βγει ακόμα έξω να πανηγηρίσω τις νίκες :) αλλά ακόμα και αν χάσουμε θα είναι από μια σοβαρή ομάδα με πολλά εκατομ. στα ταμεία και με μειονέκτημα .

@MiDi_MiLiZ

Η ομάδα φέτος έχει χάσει 10 παιχνίδια ,δεν έχω ποστάρει ούτε κράξει κάτι λέει αυτό ..τώρα πώς έβγαλες συμπέρασμα τέτοιο ένας θεός ξέρει , απ την στιμγή που είσαι ο πρώτος που κλαίει την μοίρα του  . 

Δημοσ.

...ναι, τα ίδια λέμε αναφορικά με το παιχνίδι με τη Μάλαγα, εγώ και εσύ.

...απλώς ο Μίντι "κολλάει" μαζί σου (που ΕΠΙΣΗΣ πιστεύει ότι θα περάσετε την άλλη βδομάδα, κι ας μην το βλέπεις να το λέει..."ξεκάθαρα"), επειδή δεν του αρέσει να βλέπει "ΥΠΕΡ-αισιοδοξίες". Όχι επειδή του αρέσει ο "αρνητισμός", αλλά επειδή ξέρει πως τέτοιοιυ είδους "υπεραισιόδοξες προσδοκίες", είθισται να κάνουν κακό σε ομάδες. Με άλλα λόγια, λέει σε εσένα, σα να απευθύνεται σε κάθε οπαδό του ΠΑΟ, "τα μη ελεγχόμενα συναισθηματικά up, έχουν τον τρόπο τους να βλάψουν την ομάδα, όταν τα ακολουθούν τα down της πραγματικότητας" (κι έδωσε και παράδειγμα σχετικά, όπου...κάποιοι για τους δικούς τους λόγους εκμεταλλεύονται αυτόν τον συναισθηματισμό και τις μεταπτώσεις του, με αποτέλεσμα να ζημιώνεται γενικότερα ο αγαπημένος του σύλλογος...).

Όλα ξεκίνησαν από την (φάλτσα, είναι η αλήθεια), λέξη "καφενείο" πάντως  :-)

Δημοσ.

Ο Μητσος αμυντικα επιθετικα και οργανωτικα στο χειροτερο του παιχνιδι που θυμαμαι τα τελευταια χρονια. Αρτζυ σκοτωσε τον λιγο ακομη.

Επισης γελαει ο κοσμος με το καζο της Μαλαγα απτην Αλμπα.

Να και ένα περσινό ,αν σου λέει κάτι (φέτος ήταν άρχοντας όμως έτσι?) ...για να δεις ότι εγώ δεν κράζω και πάνω απ'όλα θυμάμαι 

και διάβασα και την απάντηση μου!

Kαλά ρε μάγκες μην απελπιζόμαστε από τώρα , ( ΔΕΝ ) είναι όλα μαύρα.

ΟΚ, ο Πεδουλάκης δεν είναι Ζοτς .

Αλλά ας δώσουμε λίγο χρόνο άλλωστε και με την cska η ομάδα έπαιξε σαν Παναθηναϊκός άσχετα αν χάσαμε ( που μέχρι το τέλος είμασταν και μπροστά ) άλλωστε η Αρκούδα είναι μια απ τις 2 που μπορεί να πάρει την κούπα .

Αν σκεφτεί κανείς ότι ο 3D ήταν πάτος λόγο Γάμου ( τα πόδια του δεν μπορούσε να πάρει  εδώ που τα λέμε  :-)   B) ) μπορεί να  είχαμε κερδίσει κιόλας.  οπότε ας δούμε πώς θα πάρει (το να αποκλειστούμε δεν λέει κάτι τουλάχιστον φέτος  που οι παίχτες είναι καινούργιοι δεν έχουν βρει ακόμα πατήματα οι Αμερικανοί και γενικά υπάρχει και υποδεέστερο ROOSTER από πέρυσι ) το σημαντικό είναι να μην ξεφτιλιστούμε ,από εκεί και έπειτα οι αγώνες  πρωταθλήματος είναι αυτοί που θα δείξουν τι πρέπει να αλλάξει το καλοκαίρι για να είμαστε του χρόνου καλύτερη.

Τελικά δεν είμαι εγώ αυτός που περιμένει να τα ράψει αστέρια midi!

Δημοσ.

Τι ακριβως βλεπουμε στο περσινο ποστ μου?

Και που ακριβως ειδες να μιλαω για "αρχοντες" φετος ?

ok το έσωσε ο @washcloud 

Υ.Γ. άργησα να το διαβάσω γιατί έψαχνα ( αν το είχα διαβάσει νωρίτερα δεν θα πόσταρα καθόλου ) αν και δεν καταλαβαίνω αυτήν την τακτική καθόλου. 

Δημοσ.

...έλα ρε, μην τρώγεστε με τα ρούχα σας και μεταξύ σας. Και οι δυο το καλό της ομάδας σας θέλετε. 

Απλώς ο ένας είναι πιο "παθιάρης" - ο άλλος πιο "σκεπτικός"...

ΥΓ : ...εκείνο το "ROOSTER" στο quote σου Μαξ, σαν κάτι να μου θυμίζει πάντως

Δημοσ.

Eνταξει αμα το εσωσε ο wash, ευτυχως. Εμεινα με την απορια ομως στο τι βλεπουμε στο περσυνο ποστ μου και ποιος μιλησε για αρχοντες εφετος. Φτανει που το 'σωσε ο wash ομως .

Δημοσ.

...ε τώρα γιατί τον τσιγκλάς κι εσύ ωρέ  :P

Είναι προφανές ότι δεν του αρέσει η "μεμψιμοιρία" για την ομάδα του, και έτσι σ' έχει πάρει ολίγον με "στραβό μάτι" ως "non-believer"...

Αγαπάτε αλλήλους.

Αλληλούια.

Δημοσ.

Γαμημένο δοκάρι μα καλά που βρέθηκε εκεί :P

Γιατι εκει κανεις πλασεδακι και 0-1.

Ο Καρελης καλος χρυσος αλλα "ατσουμπαλος"

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...