Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 22,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Μπορεί να είναι ευκολότερο να απαντήσω σε αυτό το ποστ μιας και έχει σχεδόν όλα όσα αναφέρθηκαν .

1)Τι καλύτερο θα μπορούσες να έχεις από τον Μπατίστ για 3ο 5άρι; Το πρόβλημα είναι το 2ο 5άρι ο Μαυροκεφαλίδης που δεν έχει προσφέρει αυτά που θα μπορούσε να προσφέρει με τα λεφτά που παίρνει. Ναι, αν ο Μπατίστ έχει γίνει το 2ο 5αρι έχεις πρόβλημα αλλά όχι ότι μας χάλασε που (θα) τον είχαμε ως 3ο. Για να μην μιλήσω για τον Πινγκ Πονγκ που έφερε ο πρόεδρος...    

2)Ο Λάσμε με βάση τις περσινές εμφανίσεις άξιζε να μείνει. Μπορεί να έβρισκες (?) άλλον παίκτη με παρόμοια χαρακτηριστικά αλλά με δεδομένο οτι σου βγήκε το περσινό λαχείο και υπήρχε μια χημεία δεν ήταν δυνατόν να τον αφήσεις. 

3)Ο Νίκολας ήταν γνωστός μπομπέρ των ευρωπαϊκών γηπέδων πριν έρθει στον Παναθηναϊκό αλλά δεν είχε παίξει σε τοπ επιπέδου ομάδα. Στη θητεία του στον Παναθηναϊκό απέδειξε οτι μπορούσε να παίξει σε τοπ επίπεδο μετά από τους πρώτους μήνες προσαρμογής και βοήθησε τα μέγιστα στην κατάκτηση 2 ευρωπαϊκών.

4)Η υποτιθέμενη ανανέωση δεν έγινε με σοβαρό προγραμματισμό όταν διαλύθηκε στην ουσία η ομάδα εκτός Διαμαντίδη και Τσαρτσαρή. Απόδειξη οτι αν δεν γινόταν το deal της δεκαετίας παίρνοντας τον Γκιστ, είχαμε επιλέξει ως βασικό μας 4άρι τον 35χρόνο τοτε Πάνκο. Τύχη βουνό λέγεται αυτό.

Απαντάω :

1-2) Μαζί σου ( έχεις δίκιο σε αυτά που λες ) για (3ο) 5άρι ούτε λόγος για Μαικ( μιας και ξέρει την φιλοσοφία της ομάδας και έχει δουλέψει πολύ με 3D ) αλλά σε αυτή την περίπτωση έρχεσαι και κοντά στα λόγια μου με την έννοια ότι δεν δίνεις 1 εκατ. για ανανέωση Λάσμε και ξεμένεις με Μαυροκεφαλίδη για 2 παίχτη ( που δεν υπήρχε περίπτωση να μην έχει χρόνο συμμετοχής στη Ευρώπη !) ,επειδή είχε μια καλή χρονιά ...όπως είπα καλά τα πήγε πέρυσι αλλά δεν ήταν εντελώς μόνος του! εκεί για μένα παίρνεις 2 νέους δυνατούς παίχτες ( Αμερικανάκια που έχουν πατήσει σε ευρωπαικά παρκέ ) κοντά στα 700.000€ ο καθένας και κάνεις τη δουλειά σου . Για τον Λουκά ούτε λόγος ( δεν έπρεπε καν να είχε έρθει) το είπα κι όλας αν διαβάσεις πίσω ότι ξέραμε απ την αρχή ποιος είναι! απλά επειδή κάποιοι έχουν μπερδέψει τα ποστ μου , να πω ότι δεν είπα ότι είναι καλός και παιχταράς αλλά ότι χθες και σε άλλα μόλις 2 παιχνίδια αν δεν ήταν αυτός δεν έβλεπα ποιος!!!! και ότι για πάγκο παίχτης και χαμηλών προσδοκιών μιας και αυτό φαίνεται απ την αρχή της χρονιάς και πολλά έκανε. ( νομίζω χθες ότι έπαιξε όσο καλά μπορούσε , τέλος δεν πάει παραπάνω αυτός είναι ήταν και θα είναι ο Λουκάς!)  

Στο 3 ) μένω στην φράση : ''Ο Νίκολας ήταν γνωστός μπομπέρ των ευρωπαϊκών γηπέδων''  και σου απαντάω ότι αν σε γενικές γραμμές οι άμυνα σου είναι σωστή και βγαίνουν τα μαρκαρίσματα τότε προφανώς ένας παίχτης μεγάλων ποσοστών ( και 3ποντων ) θα δώσει τα μέγιστα, στην ουσία όμως αυτό δεν κάνει κάποιον καλό παίχτη γιατί αν δεν έχεις τσαγανό να πάρεις και σουτ τα οποία δεν είναι ελεύθερα τότε δεν! φίλε μου ( αυτό μπορούν να το κάνουν πλέον πάρα μα πάρα πολύ άλλοι ) δες παράδειγμα με λοτζεσκι...φίλοι μου γαύροι έλεγαν τι παιχταράς ΄, όταν έβαζε τα σουτ με τον Ικαρό Χαλκίδας το θέμα είναι ότι στα ευρωπαϊκά παιχνίδια που έχεις και άμυνα πάνω του δες τι ποσοστά έχει!  

4) είσαι σωστός ! 

@washcloud

Θα βάλω ξανά αυτό το ποστ , εγώ δεν διαφωνώ ( απλά λέω ότι δεν ισχύει αυτό για την περίπτωση Λάσμε που είναι 1 χρόνο μόλις και βέβαια αν έβρισκε συμβόλαιο θα είχε φύγει! ) Ο γκιστ απ την άλλη δέχτηκε με την μια το υπάρχων συμβόλαιο που του προτάθηκε και μην ξεχνάμε ότι και αυτός έκανε πολλά και θα μπορούσε να το κυνηγήσει ! 

Όσο για την ουσία τώρα : Σαφώς δεν είναι καλό το "υπερβολικό δέσιμο" (το παράδειγμα με Ζοτς, μέγιστο).

Όμως άλλο αυτό, κι άλλο να αναγνωρίζει κανείς προσφορά ατόμων. Και κυρίως, να μην κάνει λάθη στην κρίση.

Εγώ το μόνο που λέω είναι να μην κολλάμε με ονόματα , ο Παναθηναϊκός θα υπάρχει και μετά από αυτούς ...άλλωστε είπαμε απ την αποχώρηση Ζοτς τα πράγματα έχουν σφίξει ! αυτό λες και εσύ.Τώρα από εδώ και εμπρός θα αφήσω τα σεντόνια σε εσένα για να μην κουράζω και τα μάτια των παιδιών που σε 2 λέξεις η μια ήταν υπόδηση για τα ορθογραφικά!  

Είναι δύσκολο από εδώ μέσα και χωρίς κουβέντα να πω αυτό που ακριβός θέλω , πιθανότατα να διαβάζονται με άλλη ματιά όλα αυτά που γράφω γιαυτό και τα τόσο σχόλια ! οκ η απόψη μου είναι ( δεν είπα σε κανέναν να την κρατήσει :-)  ) 

Δημοσ.

...ναι βρε, τί αγχώνεσαι...Κουβέντα κάνουμε. Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος ούτε να πείσει τον άλλον, ούτε να πειστεί...

...με την ευκαιρία, απλά να σου πω ότι ο Γκιστ και πιο αργά ήρθε στον ΠΑΟ, και πιο αργά έδειξε αυτά που έδειξε (βασικά στους τελικούς Α1 τα έδειξε). ΦΕΤΟΣ έκανε "γερή" χρονιά (γεμάτη), οπότε αν είναι να αρχίσει να κοιτάζει αλλού (όπως και να τον κοιτάνε), από φέτος θα το κάνει. Και μην ξεχνάς ότι ναι μεν μπορεί να είναι απόφαση του αθλητή που θα βρίσκεται, αλλά υπάρχουν από πίσω και άλλοι παράγοντες, και όχι μόνο "τα λεφτά" : η προοπτική (κυρίως μισθολογικής εξέλιξης, αλλά και αγωνσιτικής - ...η οποία συνεπάγεται εκ νέου σε μισθολογική...), οι πιθανές οικογένειες/προσωπικές σχέσεις/"φιλοσοφία ζωής" των αθλητών (ο Χάκετ πχ έχει ΕΡΩΤΑ με την Ιταλία), ακόμη και ο ατζέντης τους, που δυνητικά τους ασκεί μεγάλη επιρροή.

...α και για τον Λοτζέσκι (επειδή τον πάω πολύ), τί ποσοστά έχει στην Ευρώπη δηλαδή...; Μέχρι να βγει οφφ ο Σπαμ (και να αναλάβει δυσανάλογα ων δυνατοτήτων του πόστα κι ευθύνες - γιατί όντως είναι για ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ πράγματα σαν παίκτης), μια χαρά ήταν σε όλα...Και την περασμένη βδομάδα που γύρισε ο...τσιφ, πάλι τσίφτης έγινε ο "Βέλγος"...

Καμμία σχέση τα όσα (όποια τεσπα) έχει δείξει, με γνώμονα αγώνες Α1...

...?

*...ορθογραφικά εγώ πάντως δεν βλέπω να κάνεις. :-)

Δημοσ.

Ο Μήτσος στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ μοίραζε ασίστ και... ενέργεια, ενώ συνέβαλε τα μέγιστα και στο σκορ. Σε 31 λεπτά συμμετοχής σημείωσε 13 πόντους έχοντας χάσει μόλις ένα σουτ (1/1 βολές, ¾ δίποντα και 2/2 τρίποντα),

Τα ειδα και τα στατιστικα στην ΔΤ και ηταν ιδια.
Εγω γιατι ομως ειμαι σιγουρος οτι ειδα να κανει ενα αστοχο τριποντο ο Διαμαντιδης? :unsure:
Δημοσ.

Ο Μήτσος στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ μοίραζε ασίστ και... ενέργεια, ενώ συνέβαλε τα μέγιστα και στο σκορ. Σε 31 λεπτά συμμετοχής σημείωσε 13 πόντους έχοντας χάσει μόλις ένα σουτ (1/1 βολές, ¾ δίποντα και 2/2 τρίποντα),

Τα ειδα και τα στατιστικα στην ΔΤ και ηταν ιδια.
Εγω γιατι ομως ειμαι σιγουρος οτι ειδα να κανει ενα αστοχο τριποντο ο Διαμαντιδης? :unsure:

Νομιζω πατουσε γραμμη και εγω το ειδα.

• Like 1
Δημοσ.

Ζησαμε για να ακουσουμε τις μπασκετομανες τους Τουρκους (μετα τις αλλες μπασκετομανες, τους γαυρους) να αμφισβητουν τον Ζοτς :lol:

Με το καλο να τον διωξουν. It's a plan.

btw οι γαυροι, τυπου Chris_85 (τον ψαχνουμε παλι μετα το 31PIR του τεραστιου Διαμαντιδη σε ματς ζωης ή θανατου) να μας πουν για τον σουπερ Κλειζα παρακαλω, γιατι θυμαμαι στην αρχη της σεζον μαγκιες οποτε επιανε index rating πανω απο 10 με κατι Ναντ και κατι Μπουντιλβενικ. Ρε 3,1εκ ευρω στο γατακι? Στην μεγαλυτερη Λιθουανικη απατη ever? Νιαου  ρε.

Δημοσ.

...και να τον αφήσουν, θα....έρθει ΠΑΟ, νομίζεις;

Δε νομιζω αν φυγει σαν αποτυχημενος απο τους μωαμεθανους να κανει κ αλλο πειραμα εκτος παναθηναικου.

Ασε που εδω και στραβη να γινει παλι θα τον αποθεωσουν και το ξερει.

Δημοσ.

1,12 - 1,22 - 1,30

Οι ομαδες για τον υποβιβασμο

Γαμει το Ελληνικο ποδοσφαιρο

Όχι ότι αυτό αναιρέι την πεποίθησή μου ότι καλύτερα να ματσάρεις με μυαλό τα κορμιά παρά τα γρήγορα πόδια, κατά βάση, αλλά οκ.

Ίδωμεν.

Εμεις βασικα δεν εχουμε ουτε γρηγορα γκαρντ να ματσαρουμε την Ρεαλ ουτε πολλα κορμια να ματσαρουμε την ΤΣΣΚΑ(δυνατα παιδια εχουμε αλλα οι Ρωσσοι εχουν περισσοτερους)

Γενικα δεν ματσαρουμε ουτε τον εναν ουτε τον αλλο, οποτε εγω ψαχνω να βρω ποιον απο τους 2 μπορουμε να χαλασουμε στο σημειο-κλειδι τους, γιατι αυτη τη στιγμη μας εχουν και οι 2. Και δεν βλεπω πως μπορουμε να σπασουμε τους Ρωσσους περισσοτερο αποτι ειναι (γιατι και οπως ειναι παλι μας εχουν), ενω δινω ενα 10% να σπασουμε στα γκαρντ τους Ισπανους

Με τα χθεσινα αποτελεσματα η λογικη λεει 1η Ρεαλ - 2η ΤΣΣΚΑ

Γενικα οποτε παιζουμε με γαυρο πρεπει να πηγαινουμε για την νικη. Ομως ρεαλιστικα το σημειο υπεροχης της ηττας και της 4ης θεσης ειναι το Φ4

Ψαχνουμε για 1 θαυμα σε best-of-5 σειρα, αυτο ειναι σιγουρο. Ε, αν 1/10 το κανουμε, καλυτερα μετα να παιξουμε με τον νικητη του Μακαμπι-Αρμανι παρα με την Μπαρτσελονα

Δημοσ.

H Ρεαλ ειναι ομαδα που μπορει απτην μια να μας διασυρει αλλα απτην αλλη να χασει, αν δεν πιασουν ρυθμο 1-2 παιχτες της (στους οποιους μπορουμε να εστιασουμε μαρκαρισματα α λα Γκιστ-Σπανουλης).

Η ΤΣΣΚΑ σε οτι ρυθμο κι αν παει το παιχνιδι, οτι αμυνα κι αν βρει μπροστα της, οσους παιχτες της κι αν μαρκαρουμε καλα, θα μας νικαει και με μισο ποντο αν χρειαστει. Ειναι πολυ πιο κοντρολαρισμενη ομαδα κι εχει ατελειωτες λυσεις απεναντι σε καλες αμυνες, σαν τη δικη μας. Με πρωτη και καλυτερη την απιστευτη φροντ λαιν απεναντι στην αδυναμη δικη μας. Το εργο που θα δουμε με την ΤΣΣΚΑ θα ειναι απλο: Θα περνανε την μπαλα ρακετα μεχρι να φορτωθει ο Λασμε φαουλ και να βγει εκτος παιχνιδιου+ρυθμου και μετα παπαλα. Η Ρεαλ απτην αλλη πονταρει πιο πολυ σε προσωπικες αποδοσεις παιχτων και οχι σε τακτικη, αρα για μια σειρα τοπ8 θα την προτιμουσα γιατι εχω περισσοτερες πιθανοτητες να της κανω tactical outplay σε σχεση με την ΤΣΣΚΑ και να κλεψω 1 νικη.

Στο μικρο ποσοστο πιθανοτητας προκρισης που μας αντιστοιχει, προτιμοτερη αντιπαλος για το παιχνιδι του ΠΑΟ ειναι η Ρεαλ.

Δημοσ.

Οι αποδοσεις της Σουπερλιγκα ειναι για εμφραγμα απο τα γελια

Η προτελευταια Βεροια με τον 11ο Πανιωνιο δινει 1,12 οταν ο 3ος Παναθηναικος με την 9 Λειβαδια δινει 1,14

Την ιδια ωρα στην Τουρκια Μπεσικτας-Γαλατα ειναι σιοβαθμες για την 2η θεση που βγαζει ΤΛ.

Η Μπεσικτας παιζει μεσα με την τελευταια και πεσμενη Καισερισπορ

Αποδοση ασσου 1,66

ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΗ ΕΛΛΑΔΑΡΑ, ΤΡΕΛΑ ΕΙΣΑΙ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...