Demon13 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Kάτσε να δούμε που και 2) πότε θα γίνει πρώτα, ίσως δεν γίνει καν ΟΑΚΑ. Δεν ξέρω πότε θα βγούνε, μπαίνε στο gazzetta ή contra θα ανακοινωθεί. Την πληρώσαμε εμείς την νήφη για την χθεσινή ανάμεικτη καφρίλα.
stamatinho Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Ήρθα Ελλάδα για διακοπές,στο εξωτερικό εργάζομαι.Μια ερώτηση,επειδή δεν ξέρω ακριβώς τις διαδικασίες.Πότε συνήθως βγαίνουν τα εισιτήρια για τελικό και πως μπορούμε να τα αποκτήσουμε.Αφού έτυχε να βρίσκομαι στην Αθήνα θα γούσταρα πάρα πολύ να πάω.Εάν ξέρετε. Και κάτι ακόμα.Αν και είμαι έξω παρακολουθώ.Παίδες,έχουμε και γ..ω τις ομάδες φέτος.Μεγάλο μπράβο στον Αναστασίου,και ένα συγγνώμη στον ίδιο και στον Νταμπίζα επειδή δεν τους πίστευα στην αρχή.Τελικά κάτι ξέρανε. Σημερα θα μαθουμε τι θα γινει με τα εισιτηρια και σε πιο γηπεδο θα γινει ο τελικος. 1
xristoforos Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Kάτσε να δούμε που και 2) πότε θα γίνει πρώτα, ίσως δεν γίνει καν ΟΑΚΑ. Δεν ξέρω πότε θα βγούνε, μπαίνε στο gazzetta ή contra θα ανακοινωθεί. Την πληρώσαμε εμείς την νήφη για την χθεσινή ανάμεικτη καφρίλα. Ισχύει.
xristoforos Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Ξαφνικά δημιουργήθηκε ένα κλίμα περίεργο,ότι ντε και καλά είμαστε φαβοροί για τελικό,επειδή δεν θα παίξουν 3 βασικοί στον ΠΑΟΚ. Επικίνδυνο το βρίσκω.Από την άλλη θα μου πείτε ότι παίζουμε γαμάτα,έχουμε ωραίο κλίμα,οπότε λογικό. Ο τελικός μπορεί να γίνει ένα μπου..λο,γιατί στον ΠΑΟΚ νομίζουν ότι τα ματς κερδίζονται με μπουνιές.Και η μαλ..κια είναι ότι δεν αναφέρομαι στους οπαδούς,διοίκηση κλπ(έτσι και αλλιώς αυτό ισχύει για περισσότερες ΠΑΕ) ,αλλά στους παίχτες.Η μισή μας ομάδα είναι κάτι πιτσιρίκια,που εύκολα μπορούν να επηρεαστούν από τις μαλα..ιες του κάθε Τζαβέλλα.(Αλήθεια πάντα ήταν έτσι αυτός?στο εξωτερικό δεν ακουγόταν κιχ,η κάνω λάθος?) Με τον Σαββίδη έτσι όπως το πάει το πράμα ο ΠΑΟΚ θα πάρει τη πρωτιά από ΟΣΦΠ της ποιο μισητής ομάδας στην Ελλάδα.Ο ίδιος μπορεί να νομίζει ότι είναι ένας σκληρός Ρώσος,ένας Πούτιν του Ελληνικού ποδοσφαίρου,αλλά εμένα μου θυμίζει Κόκαλη. http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/GreekCup/panathinaikos/ta-prasina-eisithria-toy-telikou.2745224.html Να φανταστώ ότι θα τα πάρουμε από Μπουτίκ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας?Εκεί δεν τα δίνουν συνήθως?
xristoforos Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Από 10€ τα τικέτα? Πολύ κομπλέ τιμές Όντως.Ούτε εγώ το περίμενα.
tsakonas Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Ο τωρινος ΠΑΟ ειναι πολυ καλος παντως και το βρισκω εξαιρετικα δυσκολο ματς,πριν 2 μηνες χασαμε....
Canvas Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 H διαφορα του ΠΑΟ των τελευταιων 2 ετων με τον ΠΑΟ των υπολοιπων 15 ετων, ειναι οτι σε τετοια παιχνιδια παταγες τον αντιπαλο στο λαιμο το τελευταιο λεπτο, ενω πλεον λες "καλα παιξαμε, κοντραραμε στα ισα την ΤΣΣΚΑ, μπραβο μας". Σε ελευθερη μεταφραση "ειμαστε πια μια καλη ομαδα, αλλα ως εκει". Μια Μακαμπι ας πουμε. Ενταξει, δεκτο για αυτα τα 2 μεταβατικα χρονια, αλλα αν ειναι να μεινουμε σε αυτο το μοτιβο και να περιμενουμε καθε χρονια μια καλη πορεια ως το τοπ8 και το θαυμα απο εκει κι επειτα, ε τοτε οκ. Δεν εχω μαθει να μενω ευχαριστημενος με καλες εμφανισεις στο μπασκετ. Ποσο μαλλον με ηττες μετα απο ~καλες εμφανισεις. Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο.. Μακρυά από εμάς οι "καλές πορείες" στην Ευρωλίγκα. Είμαστε εδώ για να τα παίρνουμε αυτά τα τρόπαια (με την όποια περιοδικότητα μας αναλογεί..) και όχι για να βλέπουμε τα Φ4 από την τηλεόραση, να παρακολουθούμε τις ΤΣΣΚΑΔΕΣ να τα σηκώνουν και να λέμε περήφανα : "Αυτούς εμείς τους δυσκολέψαμε για να μας αποκλείσουν!" Το θέμα όμως είναι ότι "παλιος" παναθηναικός δεν είμαστε. Γιατί αν είμασταν δεν θα είχαμε τερματίσει κάτω από αυτόν τον ΟΣΦΠ και από αυτήν την Αρμάνι και δεν θα τρέχαμε τώρα στις Μόσχες να ματώνουμε για να σπάσουμε έδρες. Από την άλλη, η όποια ικανοποίηση (αν μπορώ να το περιγράψω έτσι) οφείλεται στο ότι εγώ προσωπικά δεν πίστευα ότι μπορούμε να βγούμε καν 4οι μετά την απόλυση του Πέδουλα και θεωρούσα τότε ότι πετάξαμε λευκή πετσέτα στην Ευρώπη και πως είμαστε στο παραπέντε να χαρίσουμε και το πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Οπότε μετά την εμφάνιση στο ΣΕΦ και στην Μόσχα πρέπει μάλλον να αναθεωρήσω..
adios_le_pidos Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Με τον Πέδουλα θα είχαμε νικήσει εχθές ( ναι σίγουρα άνετη 20αρα μας είχαν με τον Ανάργυρο στον πάγκο )
DKNI Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Σε ολα τα αθληματα πεφτουν για πεναλτυ? https://www.youtube.com/watch?v=xkablUhsbig 2
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Ξεπερασε και τον Ρουντι στις γραφικοτητες και τα θεατρικα κολπα ο ηγετης. 1
washcloud Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 ...ρε πάτε καλά; Μπορεί να είναι ο βασιλιάς των λαθών, αλλά τί κακίες ήταν αυτές; Γονατιά του έριξε ο Ρούλης. Πέφτει, δε λέω, αυτοκρατορικά ο Σπαμ - αλλά μόνο μετά από μπούκες. Από μαλακίες δόξα τω Θεώ, αλλά όχι και θεατρίνος ρε παίδες. (...βρήκε κι ο DK το βίντεο από τον άλλον τον πωρωμένο τον Σόπιστ.......)
Mau-Maus Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 οκ ουτε εγω τον παω , ειναι ξεκαθαρο ομως οτι το εκανε (το θεατρικο πεσιμο , γιατι οντως εφαγε γονατια) για να τιμωρησει με το ιδιο νομισμα τον μεγαλυτερο καραγκιοζη τον μεγαλυτερο ξεφτιλα τον μεγαλυτερο gay ton ανθρωπο με την χειροτερη αντισυναδελφικη συμπεριφορα που εβγαλε ποτε το μπασκετ ! δεν ειναι τυχαιο που το εκανε στον ρουντι !
Προτεινόμενες αναρτήσεις