Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Απόλαυσε σήμερα το ματς στην Δημόσια Τηλεόραση, δεν θα μπλέξεις με Streams και σαχλαμάρες. Ελπίζω να πάει το ματς σαν χτές. Ελπίζω για το καλύτερο εγώ.

19:15 ωρα Ελλαδας δεν ειναι το ματς?

Βαζω ΔΤ και εχει την ακολουθια του επιταφιου λεει.

Κανω κατι λαθος στον σταθμο?? Ή δεν θα το δειξει??

• Απαντ. 22,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.
Με απόφαση Προκοπάκη σε ΔΤ2 και ΔΤ HD το ΤΣΣΚΑ – ΠΑΟ!

ΔΤ2..... μαλιστα....... Ελα ομως που δεν εχω ιδεα τι ειναι το ΔΤ2. Πρεπει να κανω παλι scan τις συχνοτητες για να πιασω τα καναλια? Γιατι δεν βλεπω να εχω κανενα ΔΤ2.... :mad:

Δημοσ.

edit 2 : ...α τα βόδια...."ΔΤ2" μου στήσανε.....ΕΥΤΥΧΩΣ που βρήκα και το λινκ τους.....Για όποιον τυχόν έπαθε μία από τα ίδια (δυστυχώς μόνο για όσους είναι Ελλάδα) : http://www.hprt.gr/webchannel

Είσαι ωραίος το ψαχνα κανα μισάωρο.

Δημοσ.

Εγώ να δεις πώς σάλταρα ψάχνοντας. Χάλασα ένα πληκτρολόγιο.

Τα βόδια.

(...τώρα που το βρήκαμε, γαμήθηκε βέβαια ο ΠΑΟ...Τί αστοχία ρε πούστη...Οι άλλοι εν τω μεταξύ ξεκωλώθηκαν...)

• Like 1
Δημοσ.

Ε τουλάχιστον καθαρισε νωρις το ματσακι κ δεν θα αγχωθούμε παλι στο τελος.

Καθολου ενεργεια,αστοχια,απέναντι σε μια πολύ καλυτερη ομαδα.

Δημοσ.

Ο Μαυροκεφ παντως δινει λεπτα σε Λασμε και αυτο θα φανει στη συνεχεια ποσο σημαντικο ειναι.

Η Τσσκα με 5 φαουλ στο 4ο δεκαλεπτο ηδη, ενω εσεις κυνηγατε!

Δημοσ.

Δεν μπορεις να δεις αυτο το παιχνιδι. Η αστοχια του Παναθηναϊκου ειναι εκνευριστικη. Εχουν μια νοοτροπια μικρης ομαδας στην επιθεση, σουταροντας με την σκεψη μην τυχον και πλησιασουν την ΤΣΣΚΑ και διεκδικησουν την νικη. Μπορει και να μην φταιει αυτο(εγω αυτο πιστευω οτι φταιει) αλλά παντως τοσο καλη αμυνα και να πηγαινει τζαμπα λογω τραγικοτατης επιθεσης κριμα....

Δημοσ.

^....και η προσγείωση στην πραγματικότητα λέει "αν ήταν να σκόπευαν να μεγαλώσουν το μπάτζετ οι Γιαννακό, δεν θα το είχαν ψαλιδίσει εξ' αρχής".

Το θέμα όμως δεν είναι οι τίτλοι. Και δη οι άμεσοι. Το θέμα είναι επιτέλους οι μεγάλες ομάδες να προωθήσουν νέους Έλληνες. Οι οποίοι βέβαια θα την κάνουν για εκεί που είναι τα λεφτά αργότερα - αλλα τουλάχιστον να βγαίνουν Έλληνες παίχτες. Γιατί έτσι όπως είμαστε, ούτε γκαρντς δεν έχουμε σε εθνικό επίπεδο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...