Danbo Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 21.000 θα είναι περίππου. Οχι δεν μας καλύπτει, τι να κάνουμε αυτό έχουμε. Άτυχοι σε όλα μας Θα είναι ένα στολίδι, και στο κέντρο της Αθήνας, τουλάχιστον. Τον Δημόκριτο να φέρει ο γάβρος να μας ελέγξει και το νέο γήπεδο για δηλητηριώδεις αέρια, όπως έκανε και στην παλιά Λεωφόρο Και ελεγα...Δεν θα αναφερθει στον Ολυμπιακο...Που τετοια τυχη!!!
stamatinho Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Site: Η βοήθεια της Θύρας 13 στους εκδρομείς του ΠΑΟΚ
Demon13 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Στους 18 συλληφθέντες εκδρομείς του ΠΑΟΚ. Αυτοί μείναν πίσω στην ΓΑΔΑ οι υπόλοιποι φύγαν. Ανταλλαγές φωτοβολίδων και επεισόδια και τώρα αυτό. I dont get it. Ίσως συμπαράσταση για την σύλληψη, και καλά η αστυνομία κοινός εχθρός; 1
firewalker Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Μεταξύ κατεργαρέων... TBH πολύ ευγενικά το έθεσα. 1
Uberalles_gr Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 0-1 με Αμπεΐντ !!!! (βγήκε μετά τραυματίας)
firewalker Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Παρέμεινε αήττητος ο Ατρόμητος. Πως παίξαμε;
stamatinho Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Ο Ταυλαριδης κοντευει να φτασει τον Ανατολακη στο καρατε. Ελεος τη μιση ομαδα μας τραυματισε ο αμπαλος.
Danbo Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 <p>Ο Ταυλαριδης κοντευει να φτασει τον Ανατολακη στο καρατε.</p> <p>Ελεος τη μιση ομαδα μας τραυματισε ο αμπαλος.</p> Ε δεν έπαιζες με τον Παοκ.. :P
Demon13 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Ο Ταυλαριδης κοντευει να φτασει τον Ανατολακη στο καρατε. Ελεος τη μιση ομαδα μας τραυματισε ο αμπαλος. Aμπέιντ, Λαγό τραυμάτισε ο γελοίος. Πότε θα γυρίσουν ξέρουμε;
stamatinho Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Ο Ταυλαριδης κοντευει να φτασει τον Ανατολακη στο καρατε. Ελεος τη μιση ομαδα μας τραυματισε ο αμπαλος. Aμπέιντ, Λαγό τραυμάτισε ο γελοίος. Πότε θα γυρίσουν ξέρουμε;Ο Λαγος κατι ζαλαδες ειχε,λογικα θα παιξει στο επομενο, για Αμπειντ δεν διαβασα κατι σοβαρο αλλα δεν ειμαι σιγουρος, παντως τον χτυπησε στο γοφο.
kirileman Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Τί έγινε ρε παιδιά; Η ομάδα θαύμα που κατέπληξε την Ευρώπη και έγινε πρωτοσέλιδο σε ξένες εφημερίδες και sites, δε μπορεί να κερδίσει τη Ρεάλ Περιστερίου;
Demon13 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Μαλλον δεν προσεχεις τα ποσα που δινονται για μεταγραφες καθε καλοκαιρι , ειδικα στην Αγγλια.. Τα 15 του καστιγιο ηταν η κοροιδια του αιωνα ΤΟΤΕ , οχι του Μητρογλα τωρα Μια χαρα παιχτης ειναι αλλα συμφωνω οτι στην Αγγλια δεν ταιριαζει . Γερμανια κ μονο Με 5 μυρια δεν παιρνεις τιποτα , οχι Μητρογλα Τον Arda Turan θα έπαιρνα εγώ(το 3ο γκολ της Atletico). Καταπληκτικός. Και θα μου έμεναν και 3εκ ευρω για ακόμα μία μεταγραφή. Και του Καραμήτρου κοροϊδία(μεγάλη κιόλας), φαίνεται εκ του αποτελέσματος (η fullham πέφτει, αυτός δεν παίζει καν)
Danbo Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Μαλλον δεν προσεχεις τα ποσα που δινονται για μεταγραφες καθε καλοκαιρι , ειδικα στην Αγγλια.. Τα 15 του καστιγιο ηταν η κοροιδια του αιωνα ΤΟΤΕ , οχι του Μητρογλα τωρα Μια χαρα παιχτης ειναι αλλα συμφωνω οτι στην Αγγλια δεν ταιριαζει . Γερμανια κ μονο Με 5 μυρια δεν παιρνεις τιποτα , οχι Μητρογλα Τον Arda Turan θα έπαιρνα εγώ(το 3ο γκολ της Atletico). Καταπληκτικός. Και θα μου έμεναν και 3εκ ευρω για ακόμα μία μεταγραφή. Και του Καραμήτρου κοροϊδία(μεγάλη κιόλας), φαίνεται εκ του αποτελέσματος (η fullham πέφτει, αυτός δεν παίζει καν) Με ποσα θα τον επαιρνες αυτόν? Και τι σχέση έχει ο Αρνταν με σεντερ φορ? Την Ατλεντικο την ρωτησες αν τον πουλουσε? Τον ίδιο τον ρωτησες αν θέλει? Αλλα λεπτομέρειες μωρε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις