8elwADSL Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Αν είναι να γυρίσει κάποιος πρώην μια καλή και δοκιμασμένη λύση είναι ο Σισσοκο που βολοδερνει δανεικός δεξιά κ αριστερά. Γρήγορος, ντρίπλα, πάσα και καλός χειριστής της μπάλας ένα μεγάλο του μείον ήταν ότι δεν έβλεπε δίχτυα αλλά στην ομάδα του Αναστασίου ταιριάζει γάντι.
stamatinho Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Αν είναι να γυρίσει κάποιος πρώην μια καλή και δοκιμασμένη λύση είναι ο Σισσοκο που βολοδερνει δανεικός δεξιά κ αριστερά. Γρήγορος, ντρίπλα, πάσα και καλός χειριστής της μπάλας ένα μεγάλο του μείον ήταν ότι δεν έβλεπε δίχτυα αλλά στην ομάδα του Αναστασίου ταιριάζει γάντι. Συμφωνω αλλα κραταει πολυ μπαλα και δε ξερω αν θα του αρεσε αυτο του προπονητη. Μαζι με Κουινσι ηθελαν μια μπαλα ο καθενας.
8elwADSL Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Θα στρώσει μωρέ μικρός είναι ακόμα (22), σχετικά με τον Κουινσι κρίμα τα προσόντα του θα μπορούσε να έχει κάνει μεγάλη καριέρα αλλά τέτοιον τουρίστα δεν έχω ξαναδεί.
stamatinho Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Θα στρώσει μωρέ μικρός είναι ακόμα (22), σχετικά με τον Κουινσι κρίμα τα προσόντα του θα μπορούσε να έχει κάνει μεγάλη καριέρα αλλά τέτοιον τουρίστα δεν έχω ξαναδεί. Ο Κουινσι στην αρχη ηταν η αδυναμια μου.Παιχταρας,τσαμπουκας και λιγο τρελος.Μετα παραεγινε τρελος ομως Παντως οταν σκεφτομαι οτι χασαμε παιχτες οπως Λετο,Βιτολο,Κουινσι στα καλα του,Σισσοκο,Μαυρια και τους φανταζομαι μαζι με τους σημερινους στην ιδια 11αδα μαζι με Μπεργκ μπροστα καπως μου ερχεται. Καταραμενο χρημα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Κανεις απο αυτους δεν κανει σοβαρη καριερα καπου, αντιθετως οσοι δεν μειναν ηδη ελευθεροι απο τους μετεπειτα συλλογους τους, δεν μπορω να πω οτι εντυπωσιαζουν η οτι ανεβηκαν επιπεδο. Μαλλον το αναποδο. Μην υποτιμας τα πιτσιρικια που εχει αυτη τη στιγμη ο ΠΑΟ. Μπορει φαινομενικα να μην ειναι καλυτεροι απο οσους ανεφερες, αλλα σιγουρα υπερεχουν θεαματικα σε κατι πολυ σημαντικο: εχουν κινητρο. 1
8elwADSL Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Και εγώ γούσταρα τρελά το άλογο Κουινσι πολύ ταχυδυναμικος παίχτης και ντρίπλα από άλλο πλανήτη... αλλά αυτό το αλλά τον έφαγε. Παικτη σαν τον Μαυρια από την άλλη τον τον θεωρώ ποδοσφαιρική απάτη ταχύτητα και φιλότιμο τα μόνα του προσόντα.
~mxls~ Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Επίθεση Τράκη στην (κάργα βαζελού) Λύμουρα γιατί σας απέκλεισε απ'τους τελικούς στο μπάσκετ γυναικών. Ήθος με το κιλο.
vlachaquito Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Όσο ονειρεύεστε Μαυρία Σισσοκο κλπ, ο αλαφου φτιάχνει την ομάδα για τα προκριματικά του champions με τον καραγκουνη. Και κάτι μου λέει ότι δεν θα έρθει και τσάμπα...
Demon13 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 37 χρονών κλεισμένα είναι ο Κάρα τι τον θέλουμε γμτ... Έριξε και κατηγορία την fulham μαζί με τον Καραμήτρο,, να έρθει να διαλύσει και μας.
Danbo Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 37 χρονών κλεισμένα είναι ο Κάρα τι τον θέλουμε γμτ... Έριξε και κατηγορία την fulham μαζί με τον Καραμήτρο,, να έρθει να διαλύσει και μας. Ναι,ο Καραγκουνης εριξε την Φουλαμ με 6 συμμετοχες βασικος και ο Μητρογλου με 1 οντας τραυματιας... Αυτοι την εριξαν οντως..Σα δε ντρεπονται.. Και επισης ο Καραγκουνης,αν ερθει στον ΠΑΟ θα ερθει τιμης ενεκεν για την προσφορα του στον συλλογο και οχι για βασικος. Και επιπλεον,μπορει να ειναι χρησιμοτατος με την εμπειρια του για την Ευρωπη ακομα και για 15 λεπτα..
Demon13 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Αστα φιλε,, παρατατα. Εχει παθει ολικη ριξη το κεντρο λογικης.
Danbo Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Αστα φιλε,, παρατατα. Εχει παθει ολικη ριξη το κεντρο λογικης. Ε γινεται να μου λες οτι την Φουλαμ την εριξε ο Καραγκουνης και ο Μητρογλου που μαζι δεν εχουν 10 συμμετοχες στο συνολο και μαλιστα ο ενας να ειναι τραυματιας? Ακομα,σε ποιο δεν συμφωνεις σε αυτο που ειπα για την εμπειρια και οτι να κλεισει την καριερα του στον ΠΑΟ? Δεν εχει θεση ο Καραγκουνης εστω για 10-15 λεπτα για την Ευρωπη στον Παναθηναικο?
stamatinho Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Τον Καραγκουνη ολοι τον θελουμε αλλα δε ταιριαζει.Καλως η κακως ο παναθηναικος του Αναστασιου παζει χωρις το κλασικο 10ρι και χωρις playmaker.Oλοι βγαζουν πασες,ολοι μαρκαρουν,ολοι ελενχουν το παιχνιδι,ολοι βαζουν γκολ. Πιο πολυ κακο θα κανει παρα καλο(στο συστημα) ο Καραγκουνης.
Danbo Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Τον Καραγκουνη ολοι τον θελουμε αλλα δε ταιριαζει.Καλως η κακως ο παναθηναικος του Αναστασιου παζει χωρις το κλασικο 10ρι και χωρις playmaker.Oλοι βγαζουν πασες,ολοι μαρκαρουν,ολοι ελενχουν το παιχνιδι,ολοι βαζουν γκολ. Πιο πολυ κακο θα κανει παρα καλο(στο συστημα) ο Καραγκουνης. Αυτο αν επαιζε και υπολογιζοταν για βασικος. Τωρα αυτο δεν θα γινει,αν ερθει,θα ερθει για να κλεισει την καριερα του στον Παναθηναικο τιμης ενεκεν.Και εκτος απο αυτα,να βοηθησει εστω και για ενα 10-15 λεπτο με την εμπειρια του στα Ευρωπαικα ματσ και σαφως και στα αποδυτηρια να γινει δασκαλος για τους μικρους.
maxdore217 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 μα καλά τώρα, ας μιλήσουμε λίγο σοβαρά βρίσκεις θέση στον Κάρα στον σημερινό Παναθηναϊκό ( έστω και για αυτά τα 10 λεπτά που λες??? ) , ήμαρτον! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις