stamatinho Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Σημα κατατεθεν Πεδουλακη.. στα τελευταια λεπτα οτι κανουμε.. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App
Atallos1 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δείτε απο τι χάσαμε. Απλά πόσο ανύπαρκτοι μπορεί να είμαστε για να χάσουμε απο τους κλασμενους. Sent from my iPhone using Insomnia 28 λεπτα δεν παιζεις μπασκετ ρε συ Σωκρατη , μονο αμυνα επαιξες
8elwADSL Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δίκαια νικητής ο γαυρος έπαιξε καλύτερα στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς εμείς μόνο στο τελευταίο δεκάλεπτο το παλεψαμε,παραλίγο να το χάσουν στο τέλος από τη λουζερια που τους βαράει στο οακα. 2
icenex Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 εγώ παντως παρότι τραγικοί κ συμφωνώ με τα περισσότερα απο όσα είπατε πιστέυω να γίνει κανα break και να πάμε στο 2-2. Θέλω να πιστέυω δηλαδή...
stamatinho Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Μη περνετε ορκο οτι δε θα γινει 2-2...οι αλλοι μιλανε για γιορτες γλεντια φιεστες kαι οτι θα ριχνανε 20ρες σε Τσσκα,Μπαρτα και Ρεαλ. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App 1
icenex Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Κοίτα σίγουρα δεν έχουμε καθόλου ψυχολογία κτλ αλλά αν ειμασταν λίγο πιο ευστοχοι τον έχουμε άνετα τον ολυμπιακό αλλά ρε παιδί μου 2 παιχνίδια τώρα πολύ αστόχια ούτε απο το 1 μέτρο δεν μπορούν να τα βάλουν ενώ απο την άλλη η κωλ@ρα του ολυμπιακού οτι ρίχνει μέσα είναι.Για να γίνει το 1-3 αν θα πάνε πάλι με κατεβασμένα τα βρακιά όπως κ στο 5ο παιχνίδι της ΤΣΣΚΑ ναι τότε σίγουρα θα παει 1-3 αλλα αμα πάνε με ψυχή κ λίγο παραπάνω ευστοχία θα το πάρουμε το παιχνίδι.Εκτός αν ανοίξει το φάρδος του γάυρου για ακόμη μια φορά.
Atallos1 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Κοίτα σίγουρα δεν έχουμε καθόλου ψυχολογία κτλ αλλά ειμασταν λίγο πιο ευστοχοι τον έχουμε άνετα τον ολυμπιακό αλλά ρε παιδί μου 2 παιχνίδια τώρα πολύ αστόχια ούτε απο το 1 μέτρο δεν μπορούν να τα βάλουν ενώ απο την άλλη η κωλ@ρα του ολυμπιακού οτι ρίχνει μέσα είναι.Για να γίνει το 1-3 αν θα πάνε πάλι με κατεβασμένα τα βρακιά όπως κ στο 5ο παιχνίδι της ΤΣΣΚΑ ναι τότε σίγουρα θα παει 1-3 αλλα αμα πάνε με ψυχή κ λίγο παραπάνω ευστοχία θα το πάρουμε το παιχνίδι.Εκτός αν ανοίξει το φάρδος του γάυρου για ακόμη μια φορά. Φαντασου να μην ειχες φαει κ 25 δηλαδη τι θα ελεγες
stamatinho Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Χαλαει την εικονα τοσων ετων που εφτιαξαν οι Γιαννακοπουλοι ο τρακης. Καποιος πρεπει να του πει κατι... Τι πραγματα ειναι αυτα. Δεν ειδε οτι δεν εχουμε ομαδα? Ντρεπομαι που ακουσα τετοιες δηλωσεις. Εμεις δε θελουμε Μαρινακιδες του μπασκετ. 3
8elwADSL Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Τραγικός ο ΔΔ και με αυτά που λέει θα δημιουργήσει και εσωτερικά προβλήματα στο σύλλογο σίγουρα θα υπάρξει κάποια αντίδραση του Αλαφουζ. Με αυτή τη συμπεριφορά μας μικραίνει απίστευτα πρέπει να μάθει να το βουλώνει και κυρίως να μάθει να χάνει.
Cossutius. Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Χαλαει την εικονα τοσων ετων που εφτιαξαν οι Γιαννακοπουλοι ο τρακης. Πάντως εγω θυμάμαι σε αυτο εδω το φόρουμ αρκετο κοσμο να τον ζητάει να έρθει στο ποδόσφαιρο :-P
icenex Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Φαντασου να μην ειχες φαει κ 25 δηλαδη τι θα ελεγες Μιλάς για ένα παιχνίδι που ουσιαστικά ησασταν στη μέρα σας κ τα βάζατε απο όπου ναναι κ όλοι οι παίχτες παίξανε καλα ενώ απο την άλλη ο παναθηναικός ήταν πολύ τραγικός παντού.Μόνο την αστοχία που είχαμε να βάλεις κ την ανυπαρκτη άμυνα φτάνει κ περισσέυει για αυτην την διαφορά...Και πάλι λίγα φάγαμε εκείνη την μέρα αν ήμασταν στην θέση σας εμείς θα είχαμε πιο μεγάλη διαφορά.Αλλά μιλάω καθαρά από την ψυχή που βγάλανε 2-3 παίχτες στο τέλος κ πήγανε την διαφορά στους 2 αν πάρω με γνώμονα αυτό κ καταφέρουν αυτούς τους παίχτες να βοηθήσει όλη η ομάδα τότε σίγουρα μπορούμε να το γυρίσουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις