stamatinho Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Καλύτερα να το χάσουμε στο Σ.Ε.Φ. Για να μην γίνουν έκτροπα. Δεν ξέρω αν έχει και κουρτίνες το Ο.Α.Κ.Α... Συμφωνω.Μονο ετσι θα φυγουν μερικοι αμπαλοι αλλα....Πιστευεις οτι αν κανουμε το 2-2 θα το χασουμε στο οακα?
firewalker Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Συμφωνω.Μονο ετσι θα φυγουν μερικοι αμπαλοι αλλα....Πιστευεις οτι αν κανουμε το 2-2 θα το χασουμε στο οακα? Με τέτοια εικόνα, ναι. Το να κερδίσω επειδή η άλλη ομάδα θα χεστεί πάνω της, δεν λέει κάτι συν περίπτωση μας.
stamatinho Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Με τέτοια εικόνα, ναι. Το να κερδίσω επειδή η άλλη ομάδα θα χεστεί πάνω της, δεν λέει κάτι συν περίπτωση μας. Εδω παραλιγο να χασουν παλι χθες που επαιζαν εναντιον ενος πτωματος. Στα τελευταια λεπτα αν δεν γινοταν η λαθος συννενοηση Λασμε-Δ.Δ θα ειχαν χασει. Ειναι απιστευτοι οι ολυμπιακοι στο οακα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Καλυτερα που χασαμε και μακαρι η σειρα να τελειωσει στο ΣΕΦ. Ο Τρακης πρεπει να παρει αποφαση οτι απευθυνεται σε Παναθηναικο κοσμο κι οχι σε προβατα, αρα τα τζαπα οπαδιλικια και το σανο που βλεπει να πωλουνται και να κανουν θραυση στον Πειραια σε αναλογες περιπτωσεις, να τα αφησει στην ακρη και να κοιταξει να κανει δουλεια. 2 χρονια τωρα εχει δεχθει στο επακρο αυτο που μας εμαθε ο Ζοτς να κανουμε, την υπομονη μας, αλλα αυτο που βλεπω ειναι οτι καθε περσι και καλυτερα. Και δεν ειναι στο μπατζετ το προβλημα, αλλα στην νοοτροπια που εχει εισαγαγει στο μπασκετικο τμημα, που ειναι νοοτροπια μικρου συλλογου. Η υπομονη εξαντλειται. Το καλοκαιρι θα μας απαντησει με τις κινησεις του αν Τζιγκεροποιει τον Παναθηναικο ή αν ι αξιζει περισσοτερης υπομονης. Εχω διαθεση να περιμενω ατιτλος αλλα 2 χρονια αρκει να δω να γινονται σωστες κινησεις και δουλεια. Τα οσα εκανε χθες ειναι γνωρισματα των απεναντι και δεν ειναι δεκτα σε συλλογους σαν τον ΠΑΟ. Δεν δικαιουται να μας μικραινει σε επιπεδα Ολυμπιακου κανενας τσιφλικάς πρόεδρος. Κυριως δεν δικαιουται να κανει την Παναθηναικη οικογενεια μπαχαλο εκτοξευοντας υβρεις σε αλλα μελη της (Αλαφουζο πρωτιστως). Ας παρει αποφαση οτι ηταν κακη παρενθεση, ας τα αφησει στην ακρη κι ας προχωρησει με δουλεια. Διαφορετικα απλα ξενερα. Συν τοις αλλοις εδωσε και το πατημα στα ομοια του αυγα να το παιξουν και υπερανω και να αποθεωνουν κοσμο του ΠΑΟ κλπ. Λεμε για την φυγη Ζοτς και το αν μπορουσε να συνυπαρξει με τον τρακη. Πειτε μου σε ποιο πλανητη ο τρακης θα πηγαινε στους παιχτες και τον Ζοτς και θα τους κουναγε το χερι να πανε στη φυσουνα δια ασημαντον αφορμη. Θα ειχε καταληξει ο ιδιος ο τρακης στη φυσουνα απο τα κλωτσιδια που θα μαζευε απτον Ζοτς. Απο αυτο το σκηνικο και μονο καταλαβα οτι εχει χαθει το παιχνιδι. Ψυχολογια, συγκεντρωση, οργανωση κουκουρουκου. Κι αποτι φαινεται οι προπονητες που θα εχουμε θα πρεπει να ειναι πρωτα πιονια. Επεξ/σία 30 Μαΐου 2014 από MiDi_MiLiZ 2
stamatinho Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Εγω πιστευω οτι εχει ψυχολογικα προβληματα.Δεν το θελει και ουτε καταλαβαινει τι κανει... ουτε το κακο του παναθηναικου θελει..το πιστευω. Κατι παιζει με το χαρακτηρα του ομως και τη ψυχολογια του... Εχουμε εδω μεσα ψυχολογο να μας πει τη γνωμη του?
Canvas Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Το ατυχές είναι ότι με αυτόν θα πρέπει να πορευθούμε. Όταν η οικογένεια έψαχνε να δώσει την ομάδα κανείς δεν υπήρξε πρόταση ούτε από τον Τσάκα. Ζημιογόνο το μπάσκετ και δύσκολα θα βρούμε επενδυτή. Τώρα να αλλάξει ο Τράκης..αδύνατον. Όταν τα πράγματα στραβώνουν, οι αντιδράσεις του θα είναι αυτές. Περαστικά μας.
stamatinho Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Το ατυχές είναι ότι με αυτόν θα πρέπει να πορευθούμε. Το ατυχες ειναι οτι δεν ξερει μπασκετ.Οι κοντοι γουσταραν να φερνουν παιχταραδες,Μεχρι και Ντραζεν ειχαν κλεισει. Αυτος ζει σε ενα δικο του κοσμο.
Jenkins Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Από τον πατέρα του και τον θειό του τα έμαθε όλα ο Τράκης, μην το κατηγορείτε το παιδί. Ο πατέρας του δεν είχε κατεβάσει τον βάζελο σε τελικούς και ο θειος του πετούσε χαρτονομίσματα σε τελικούς Ευρωλίγκας.
Jenkins Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Εγω πιστευω οτι εχει ψυχολογικα προβληματα.Δεν το θελει και ουτε καταλαβαινει τι κανει... ουτε το κακο του παναθηναικου θελει..το πιστευω. Κατι παιζει με το χαρακτηρα του ομως και τη ψυχολογια του... Εχουμε εδω μεσα ψυχολογο να μας πει τη γνωμη του? http://www.okana.gr/
icenex Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Αν έχουμε τέτοια εικόνα κ στο σεφ λογικό είναι να χάσουμε δεν τραβάει έτσι η ομάδα μόνο με θάυμα θα γίνει ανατροπή, με βάση την ως τώρα εικόνα του παναθηναικού σε αυτους τους αγώνες.Πάντως είδαμε για μια ακόμη φορά οτι οι φίλαθλοι του παναθηναικού δεν είναι σαν τα πρόβατα του ολυμπιακού κ αυτο ισχύει όσο κ να χτυπάτε τον κώλο σας κάτω.Εμείς είμαστε φίλαθλοι κ με δική μας κρίση οχι σαν εσάς.Παντώς πήρατε μεγάλη χαρά απο το 93 είχατε να πάρετε παιχνίδι στο οακα ενω απο την άλλη ο παο το είχε κανει εξοχικό το σεφ οπως λενε κοροιδευτικά.
stamatinho Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Διπλο στο σεφ με τελευταιο 3ποντο απο τον Ραιτ με ταμπλο. Παντως πρωτη φορα βλεπω μαυρο παιχτη που να μη ξερει να κανει σουτ και ο Αργυρης τον ανακαλυψε.
8elwADSL Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Διπλο στο σεφ με τελευταιο 3ποντο απο τον Ραιτ με ταμπλο Νταξ θα βγω γυμνός έξω αν γίνει κάτι τέτοιο. Εψαξαν πολύ για να τον βρουν ήθελα να ξέρω ... 1
icenex Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Διπλο στο σεφ με τελευταιο 3ποντο απο τον Ραιτ με ταμπλο. Παντως πρωτη φορα βλεπω μαυρο παιχτη που να μη ξερει να κανει σουτ και ο Αργυρης τον ανακαλυψε. πραγματικά δεν έχω δεί πιο άσχετο παίχτη ακόμη κ εγώ που παίζω πιο πολλά τα βάζω άγγιχτα. το μόνο που μπορείς να πεις οτι ειναι καλός ειναι οτι ειναι γρήγορος στα πόδια για να πιάνει στη ταχύτητα πχ σπανουλη Νταξ θα βγω γυμνός έξω αν γίνει κάτι τέτοιο. Εψαξαν πολύ για να τον βρουν ήθελα να ξέρω ... χαχαχαχααχ
stamatinho Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Σαμπως οι αλλοι ειναι πιο ευστοχοι? Βαρανε τριποντο και ξερω οτι θα παει δοκαρι. Ο Ραιτ ειναι γκαφατζης και η βλακεια ειναι οτι "τα περνει" με τις γκαφες του και κανει ακομα περισσοτερες. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App
8elwADSL Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Καλά εδώ ο "ένας από τους καλύτερους σποτ σουτερ στην Ευρώπη" και δεν μπορεί να σταυρώσει σουτ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις