louben Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Γεια χαρα.ΠΑιδια υπαρχει καποιο υποδειγμα ελληνικου βιογραφικου οπου ν α συμπληρωνεις αντιστοιχα τα δικα σου στοιχεια, ικανοτητες κτλ γιατι οσο και αν εψαξα δε βρηκα κατι.
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Πολλοι χρησιμοποιουν το europass template, δες μια εδω. http://europass.cedefop.europa.eu/en/documents/curriculum-vitae/templates-instructions 1
louben Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 To ξερω το EUROPASS νομιζω ομως οτι ειναι πιο πολυ οταν ψαχνεις για το εξωτερικο.ΚΑτι αλλο πιο "ελληνικο" (εχω δει καποιοα που βαζεις και φωτο πανω αριστερα κτλ).
Chrisxxx Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 To word, απο το 2007 και μετα σιγουρα, εχει πληθώρα προτυπως βιογραφικων, ριξε και εκει μια ματια. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 To ξερω το EUROPASS νομιζω ομως οτι ειναι πιο πολυ οταν ψαχνεις για το εξωτερικο.ΚΑτι αλλο πιο "ελληνικο" (εχω δει καποιοα που βαζεις και φωτο πανω αριστερα κτλ). Γενικα χρησιμοποιειται παντως. Ειμαι υπερ της αποψης οτι με τοσα βιογραφικα που λαμβανονται καθημερινα απο υποψηφιους εργοδοτες, καλο ειναι να διαφερει το δικο σου απο τα αλλα, εστω και σε θεμα format (δεν εννοω βεβαια να βαλει κανεις λουλουδακια λ.χ), αρκει να κεντρισει το ενδιαφερον του εργοδοτη. Σε αυτο βοηθα και το cover letter βεβαια.
Chrisxxx Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Γνωμη μου παντως για το europass ειναι ότι δεν κανει για χρηση στην Ελλάδα και γενικότερα δεν εχει χρηση αν δεν εχεις μαζεψει ενα καρο πτυχια και πιστοποιησεις και δεν εχεις καμια 5ετη προυπηρεσία, το αντιθετο μαλιστα αν το θελεις για 1η δουλεια περισσότερο αρνητικό ειναι για καποιον παρα θετικο να χρησιμοποιησει europass.
louben Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 To word, απο το 2007 και μετα σιγουρα, εχει πληθώρα προτυπως βιογραφικων, ριξε και εκει μια ματια. NAi το ξερω που ειναι ακριβως ομως?Το εψαχνα και δεν το βρηκα>Επισης αν θυμαμαι καλα δεν μπορουσες να βαλεις φωτο(ή κανω λαθος Γνωμη μου παντως για το europass ειναι ότι δεν κανει για χρηση στην Ελλάδα και γενικότερα δεν εχει χρηση αν δεν εχεις μαζεψει ενα καρο πτυχια και πιστοποιησεις και δεν εχεις καμια 5ετη προυπηρεσία, το αντιθετο μαλιστα αν το θελεις για 1η δουλεια περισσότερο αρνητικό ειναι για καποιον παρα θετικο να χρησιμοποιησει europass. Συμφωνω απολυτως γι αυτο και δεν το προτιμω.
Chrisxxx Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Πατας new -> και μετα κατωψ απο το templates διαλεγεις resumes and cvs. Νομιζω δεν εχει χωρο για φωτογραφία αν και δεν τα εψαξα ολα, απο την αλλη εγω δεν θα εβαζα φωτο εκτός και αν η δουλεια το απαιτουσε. Παντως οπως και να εχει μπορεις να παρεις ιδεες και μετα αν σου αρεσει κατι να το προσαρμόσεις στις απαιτησεις σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα