Skydiver80 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, poulinos είπε a.στο 3 εκανες λαθος.απο το Phone του router πας στο Phone του splitter και οχι στο Line. β.και σε adsl να ξαναγυρναγες αργα η γρηγορα θα σε γυρισουν voip. γ.και το πιο βασικο. αυτο που εκανες παιζει μεν αλλα δεν ειναι οτι καλυτερο.σου ανεβαζει τα errors στην γραμμη και οκ τωρα που εισαι πχ 50Mbit μπορει να μην εχεις θεμα.αλλα αν καποια στιγμη αποφασισεις να πας πχ σε 100mbit τοτε δεν θα μπορεις να τα φτασεις διοτι η καλωδιωση σου δεν ειναι σωστη. το vdsl δεν θελει bridge taps και εσυ εχεις bridge taps.εδω ειναι η σωστη καλωδιωση https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf δηλαδη μπορει τωρα η γραμμη σου να ειναι 50mbit/5mbit και να φτανει μεχρι πχ 60mbit/15mbit.αν φτιαξεις την καλωδιωση μπορει το 60/15 να γινει πχ 90/30. Οποτε ναι μεν παιζεις τωρα αλλα μελλοντικα αν θες μεγαλυτερο πακετο θα αναγκαστεις να φτιαξεις σωστα την καλωδιωση σου Σ' ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες σου 😊 ! Πολύ χρήσιμο το pdf που έβαλες 👍 . Το αποθήκευσα για μελλοντική χρήση 😉 ! Τώρα όσο αφορά για το λάθος που λες, δεν το έκανα, απλά το έγραψα λάθος. Αντί για ADSL έπρεπε να γράψω phone (θα δω αν γίνεται να το διορθώσω και αν ναι, θα το κάνω για να μην μπερδευτεί κανένας που θέλει να εφαρμόσει τη λύση αυτή). Την θύρα LINE του splitter την έχω συνδέσει με την πρίζα όπως γράφω στο βήμα 1. Προς το παρών λοιπόν, θα το αφήσω έτσι μιας και μου δουλεύει άψογα και αν αντιμετωπίσω πρόβλημα αργότερα θα επέμβω και στην καλωδίωση. Δεν το κάνω τώρα γιατί πρώτον όπως προείπα δεν έχω κάποιο πρόβλημα και δεύτερον το σπίτι δεν είναι δικό μου. Οπότε αν κάποια στιγμή αλλάξω σπίτι, τσάμπα κόπος... Σε ευχαριστώ και πάλι για τις πληροφορίες σου!!! 👌 Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2019 από Skydiver80
poulinos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 56 minutes ago, Skydiver80 said: Σ' ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες σου 😊 ! Πολύ χρήσιμο το pdf που έβαλες 👍 . Το αποθήκευσα για μελλοντική χρήση 😉 ! Τώρα όσο αφορά για το λάθος που λες, δεν το έκανα, απλά το έγραψα λάθος. Αντί για ADSL έπρεπε να γράψω phone (θα δω αν γίνεται να το διορθώσω και αν ναι, θα το κάνω για να μην μπερδευτεί κανένας που θέλει να εφαρμόσει τη λύση αυτή). Την θύρα LINE του splitter την έχω συνδέσει με την πρίζα όπως γράφω στο βήμα 1. Προς το παρών λοιπόν, θα το αφήσω έτσι μιας και μου δουλεύει άψογα και αν αντιμετωπίσω πρόβλημα αργότερα θα επέμβω και στην καλωδίωση. Δεν το κάνω τώρα γιατί πρώτον όπως προείπα δεν έχω κάποιο πρόβλημα και δεύτερον το σπίτι δεν είναι δικό μου. Οπότε αν κάποια στιγμή αλλάξω σπίτι, τσάμπα κόπος... Σε ευχαριστώ και πάλι για τις πληροφορίες σου!!! 👌 σωστα.εγραψες λαθος και οχι εκανες λαθος.και να θελες να το κανεις λαθος δεν θα γινοταν να βαλεις δυο καλωδια στο line:P. οτι χρειαστεις εδω ειμαστε αν αποφασισεις να φτιαξεις την καλωδιωση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα