Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

στο ίδιο άρθρο στη wikipedia λέει ότι αυτός ο Λι είχε βρει έναν ακόμα "ερημίτη" που ήταν πάνω από 500 ετών. Πες μου εσύ..

Δημοσ.

Πηρα ενα σακουλακι ειναι σα σταφιδες αλλα σχεδον ξερες

Ειναι καπως δυσκολο να το μασησεις

Αν το ξαταπιεις σα χαπι κανει δουλεια ή να λιωσεις μεσα σε νερο, χυμο... ?

  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τα περισσότερα άρθρα αναφέρονται στον φρέσκο καρπό. Όπως σε όλα τα τρόφιμα οποιαδήποτε επεξεργασία έχει αντίκτυπο στη διατροφική τους αξία.

Δημοσ.

υποτίθεται το γκότζι κάνει θαύματα-αντικαρκινικό, αδυνατιστικό, αντιγηραντικό… Αναρωτιέμαι όμως αν όλα αυτά τα superfoods όντως δουλεύουν-και αν ναι σε τι ποσότητες πρέπει να τα καταναλώνεις- ή είναι απλά η τελευταία διατροφική μόδα… Πάντως αγόρασα ένα σακουλάκι από την Ευριπίδου (18 ευρώ το κιλό) και τρώω λίγο για πρωινό…

Δημοσ.

30gr τη μερα αρκουν απο οτι διαβασα

εγω τρωω καθε μερα και ειμαι 132 ετων τωρα

δεν ειναι και χαλια

σα σταφιδες ειναι

Δημοσ.

Ελάτε ρε παιδιά.

Γράφουν για κάθε καρπό-μούρο που μας φέρνουν πως έχει βιταμίνες-αντιοξειδωτικά κτλ κτλ κτλ

και η πλάκα είναι πως αν αναλύσεις και τις δικές μας ελληνικές σταφίδες θα βρεις πάνω κάτω τα ίδια μέσα.

 

Το Goji εγώ το καταναλώνω γενικά. Το ξεκίνησα γιατί μου το πρότειναν για κάτι αλλεργίες που είχα και με ενοχλούσαν στα μάτια ειδικά φθινόπωρο και άνοιξη. Μικρή διαφορά έως αμελητέα για τον σκοπό που το πήρα.

 

Απλά μιας που το βρίσκουμε πλέον παντού και φτηνό καταναλώνω όπως θα κατανάλωνα σταφίδες ή οτιδήποτε άλλο γιατί μου αρέσει γευστικά...

Δημοσ.

Πώωωω ΘΑΝΑΤΟΣ, ΜΑΚΡΙΑ. Είχε πάρει μια εναλλακτική φίλη μου ένα σακούλι τέτοιο, αποξηραμένο. Και το είχε βάλει μέσα σε κέηκ και μπισκότα.

"Φάε" μου λέει "είναι αντιοξειδωτικό και διώχνει τις τοξίνες!". Αυτό που δεν διευκρινίζουν όμως αυτοί οι φονιάδες είναι ΑΠΟ ΠΟΥ τις διώχνει τις τοξίνες...

Δημοσ.

Μάλλον εννοεί ότι τον φούσκωσε ή ότι του έφερε τρελά αέρια...

Μπας και ήσουν αλλεργικός σε κανένα άλλα από τα συστατικά; Δε νομίζω να φταίει το γκότζι. Άτομα που φτιάχνουν ξες εναλλακτικά γλυκίσματα βάζουν συνήθως αλεύρια ολικής (βαριά και σε φουσκώνουν αν δεν τα συνηθίσεις) γλυκαντικές στυλ στέβια αντί για ζάχαρη και διάφορα άλλα τρελά.

 

Τρώω γκότζι κοντά 2 χρόνια δεν είχα ποτέ πρόβλημα αλλά ούτε να πω πως μετά από 2 χρόνια παρατήρηση σπουδαία διαφορά.

Όπως θα αγόραζα σταφίδες αγοράζω και γκότζι γιατί είναι και πιο γλυκά..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...