tehAllantin Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 στο ίδιο άρθρο στη wikipedia λέει ότι αυτός ο Λι είχε βρει έναν ακόμα "ερημίτη" που ήταν πάνω από 500 ετών. Πες μου εσύ..
adi32 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Πηρα ενα σακουλακι ειναι σα σταφιδες αλλα σχεδον ξερες Ειναι καπως δυσκολο να το μασησεις Αν το ξαταπιεις σα χαπι κανει δουλεια ή να λιωσεις μεσα σε νερο, χυμο... ?
arxaggelos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Σε τσάι μπορεί να αλλοιωθούν κάποιια συστατικά του, υποθέτω. Πιστεύω καλύτερα ανακατεμένο με δημητριακά και γάλα.
sodeli Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Τα περισσότερα άρθρα αναφέρονται στον φρέσκο καρπό. Όπως σε όλα τα τρόφιμα οποιαδήποτε επεξεργασία έχει αντίκτυπο στη διατροφική τους αξία.
ariannaki85 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 υποτίθεται το γκότζι κάνει θαύματα-αντικαρκινικό, αδυνατιστικό, αντιγηραντικό… Αναρωτιέμαι όμως αν όλα αυτά τα superfoods όντως δουλεύουν-και αν ναι σε τι ποσότητες πρέπει να τα καταναλώνεις- ή είναι απλά η τελευταία διατροφική μόδα… Πάντως αγόρασα ένα σακουλάκι από την Ευριπίδου (18 ευρώ το κιλό) και τρώω λίγο για πρωινό…
johnieXoX Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 πόσο χρονών είσαι; όταν πλησιάζεις τα 150 ενημέρωσέ μας
adi32 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 30gr τη μερα αρκουν απο οτι διαβασα εγω τρωω καθε μερα και ειμαι 132 ετων τωρα δεν ειναι και χαλια σα σταφιδες ειναι
pantelis21 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Ελάτε ρε παιδιά. Γράφουν για κάθε καρπό-μούρο που μας φέρνουν πως έχει βιταμίνες-αντιοξειδωτικά κτλ κτλ κτλ και η πλάκα είναι πως αν αναλύσεις και τις δικές μας ελληνικές σταφίδες θα βρεις πάνω κάτω τα ίδια μέσα. Το Goji εγώ το καταναλώνω γενικά. Το ξεκίνησα γιατί μου το πρότειναν για κάτι αλλεργίες που είχα και με ενοχλούσαν στα μάτια ειδικά φθινόπωρο και άνοιξη. Μικρή διαφορά έως αμελητέα για τον σκοπό που το πήρα. Απλά μιας που το βρίσκουμε πλέον παντού και φτηνό καταναλώνω όπως θα κατανάλωνα σταφίδες ή οτιδήποτε άλλο γιατί μου αρέσει γευστικά...
KilliK Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Σίριουσλι; Ή αλλιώς, πώς μπορεί κάποιος να π*δήξει το ίδιο του το άρθρο όσον αφορά την αξιοπιστία. και ομως: http://en.wikipedia.org/wiki/Li_Ching-Yuen
freedubus Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Πώωωω ΘΑΝΑΤΟΣ, ΜΑΚΡΙΑ. Είχε πάρει μια εναλλακτική φίλη μου ένα σακούλι τέτοιο, αποξηραμένο. Και το είχε βάλει μέσα σε κέηκ και μπισκότα. "Φάε" μου λέει "είναι αντιοξειδωτικό και διώχνει τις τοξίνες!". Αυτό που δεν διευκρινίζουν όμως αυτοί οι φονιάδες είναι ΑΠΟ ΠΟΥ τις διώχνει τις τοξίνες...
pantelis21 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Μάλλον εννοεί ότι τον φούσκωσε ή ότι του έφερε τρελά αέρια... Μπας και ήσουν αλλεργικός σε κανένα άλλα από τα συστατικά; Δε νομίζω να φταίει το γκότζι. Άτομα που φτιάχνουν ξες εναλλακτικά γλυκίσματα βάζουν συνήθως αλεύρια ολικής (βαριά και σε φουσκώνουν αν δεν τα συνηθίσεις) γλυκαντικές στυλ στέβια αντί για ζάχαρη και διάφορα άλλα τρελά. Τρώω γκότζι κοντά 2 χρόνια δεν είχα ποτέ πρόβλημα αλλά ούτε να πω πως μετά από 2 χρόνια παρατήρηση σπουδαία διαφορά. Όπως θα αγόραζα σταφίδες αγοράζω και γκότζι γιατί είναι και πιο γλυκά..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα