Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δε νομιζω να σε πειραξε αυτο

τρωω ενα μηνα εγω και πολλους μηνες γνωστοι μου και δεν τους επιασε τιποτα τετοιο

Δημοσ.

Τί διαφορά να δουν, Παντελή; Κάθε τόσο βγαίνει και ένα "θαυματουργό" προϊόν στην αγορά που προωθείται και παρουσιάζεται σαν πανάκεια. Κρόκος Κοζάνης, βασιλικός πολτός, ιπποφαές, σπιρουλίνα, σπόροι chia, γκότζι μπέρι, χυμός από φύλλα ελιάς (!) και ένα σωρό άλλα που μου διαφεύγουν αυτή τη στιγμή. Όλα είναι Μάρκετινγκ και σκοπός είναι να δημιουργηθεί μια μόδα, να πουλήσουν όσο μπορούν μέχρι να παρακμάσει η μόδα αυτή και να προωθήσουν το επόμενο μαντζούνι.

Ζούμε σε ένα περιβάλλον όπου μπορούμε να έχουμε την καλύτερη διατροφή στον κόσμο, από προϊόντα που μπορούμε να έχουμε ακόμα και έξω από το σπίτι μας. Όλα τα άλλα είναι για να αυθυποβαλλόμαστε και να νομίζουμε ότι κάτι κάνουμε, όταν την ίδια στιγμή καπνίζουμε και τρώμε ότι σαβούρα βρεθεί μπροστά μας.

• Like 3
Δημοσ.

Πάντως αυτά τα νέα "θαυματουργά" φαγητά μου φαίνονται το λιγότερο υπερβολές, αν υπάρχει σωστή διατροφή όλες οι απαραίτητες ουσίες είναι σε ικανή ποσότητα να βοηθήσουν. Επίσης σχδεόν παντού διάβασα ότι ότι γραφεται είναι για τα φρέσκα φρούτα και όχι για τα αποξηραμένα, ιδαίτερα η βιταμίνη c που είναι πολλαπλάσια του πορτοκαλιού σε φρέσκα φρούτα είναι ίδια και μικρότερη σε αποξηραμένα.

Έτυχα μπροστά σε συζήτηση- προόθηση του Berry και του ιπποφαούς από τον "μανάβη" σε διάφορους που τον άκουγαν. Ο συγκεκριμένος μετά που τα ξεκίνησε είχε λύσει όλα τα προβλήματα του, με τον ύπνο, με την τουαλέτα κτλ. Οπότε τον ρωτάει μια πελάτισσα:

-Εγώ έχω πρόβλημα μνήμης. Τι να πάρω;

Και απαντώ εγώ πριν από αυτόν:

-Σημειωματάριο....

Πραγματική ιστορία :)

Δημοσ.

Τί διαφορά να δουν, Παντελή; Κάθε τόσο βγαίνει και ένα "θαυματουργό" προϊόν στην αγορά που προωθείται και παρουσιάζεται σαν πανάκεια. Κρόκος Κοζάνης, βασιλικός πολτός, ιπποφαές, σπιρουλίνα, σπόροι chia, γκότζι μπέρι, χυμός από φύλλα ελιάς (!) και ένα σωρό άλλα που μου διαφεύγουν αυτή τη στιγμή. Όλα είναι Μάρκετινγκ και σκοπός είναι να δημιουργηθεί μια μόδα, να πουλήσουν όσο μπορούν μέχρι να παρακμάσει η μόδα αυτή και να προωθήσουν το επόμενο μαντζούνι.

Ζούμε σε ένα περιβάλλον όπου μπορούμε να έχουμε την καλύτερη διατροφή στον κόσμο, από προϊόντα που μπορούμε να έχουμε ακόμα και έξω από το σπίτι μας. Όλα τα άλλα είναι για να αυθυποβαλλόμαστε και να νομίζουμε ότι κάτι κάνουμε, όταν την ίδια στιγμή καπνίζουμε και τρώμε ότι σαβούρα βρεθεί μπροστά μας.

Για αυτό και συνήθως δε βλέπουμε και διαφορά. Δεν έχουμε ελλείψεις σημαντικές πλέον. Τα έχω δοκιμάσει όλα κατά καιρούς. Το μόνο που εγγυημένα δούλεψε άμεσα από την 3η μέρα ήταν ο βασιλικός πολτός τον οποίο έπαιρνα μέρες που ήμουν με ελάχιστο ύπνο για 2η και 3η μέρα και πραγματικά δούλευε άψογα. Αλλά είναι να πετύχεις έναν καλό και φυσικά είναι πανάκριβος...

Δημοσ.

εγω συνεχίζω να τρώω τα γκότζι μου και ελπίζω να κάνουν έστω το 1/1000 απο αυτά που υπόσχονται...Αυτό που έχω πάντως δει να δουλευει είναι ενα πράγμα που λέγεται πρωτόγαλα και βγαίνει σε κάψουλες...κανονικά παίρνεις 1 την ημέρα, αλλά σε περιόδους τρομερής κραιπάλης (σερί ξενύχτια και ποτά για μήνα και...) έτρωγα 2-3 τέτοια την ημέρα και ήμουν σούπερ...Ε δεν νομίζω ότι ήταν μόνο ψυχολογικό!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...