antuansupra Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 έχω το ίδιο πρόβλημα με το παρακάτω βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=EvtRIB_pP20 καμιά ιδέα???
Roger Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Μαλλον καρτα γραφικων. Αν εναι ενσωματωμενη με το board αλλαζεις board ή το δινεις για επισκευη
Votritis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Μαλλον καρτα γραφικων. Αν εναι ενσωματωμενη με το board αλλαζεις board ή το δινεις για επισκευη Συνήθως όταν ειναι καμένη η κάρτα το λαπτοπ ανάβει κανονικά αλλά δεν βγάζει εικόνα.
rounsmith Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Για δοκίμασε χωρίς μπαταρία. Καθόλου μπαταρία και άναψε το λάπτοπ. Αν δεν παίζει απο εκεί έχεις πρόβλημα με την πλακέτα τροφοδοσίας. Υ.Γ. Όποιος τρολλάρει για την μπαταρία , απλά δεν του έχει συμβεί.
antuansupra Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Έχω βγάλει την πλακέτα του κουμπιού αλλά δεν μπορώ να την τσεκάρω εάν το κουμπί κάνει επαφή όταν πατηθει. Έχω πολυμετρο αλλά δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Θα ανεβάσω φώτο για να μου πείτε κάποια γνώμη Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2012 από antuansupra
antuansupra Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Να και το κύκλωμα του κουμπιού Uploaded with ImageShack.us
Roger Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Συνήθως όταν ειναι καμένη η κάρτα το λαπτοπ ανάβει κανονικά αλλά δεν βγάζει εικόνα. Γιατι το βιντεο τι ακριβως δειχνει? Αναβει και δεν δειχνει εικονα Ας δοκιμασει και με μια εξωτερικη οθονη
rounsmith Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ είπα να δοκιμάσει χωρίς μπαταρία. Και με εξωτερική οθόνη να δοκιμάσει και δεν δείξει τίποτα σημαίνει ότι είναι καμμένη κάρτα γραφικών. Αν ήτανε καμμένη η οθόνη θα άνοιγε κανονικά το λάπτοπ και θα το καταλάβαινε απο τον ήχο. Εγώ λέω είναι ή καμμένη μεριά τροφοδοσίας, καμμένο τροφοδοτικό/βραχυκυκλωμένη μπαταρία(συχνό φαινόμενο σε Hp/compaq αλλά όχι τόσο σε acer).
antuansupra Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 το λαπτοπ δεν ανάβει καθόλου,μόνο το μπλε led πάνω στο κουμπί. την τάση τη μέτρησα στο κούμπωμα της μητρικής και είναι 19v
Roger Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Οταν εχει προβλημα η καρτα γραφικων,αλλες φορες αναβουν τα λαμπακια χωρις να κανει τιποτα και αλλες φορες αναβουν τα λαμπακια ξεκινανε οι ανεμιστηρες και παρολαυτα δεν δειχνει οθονη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα