REDODIN7 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Και εγώ την προηγούμενη δουλειά μέσω αγγελίας ΧΕ την είχα βρει. Είχα πάει σε αρκετές συνεντεύξεις με αυτή τη μέθοδο , πρέπει να έχεις ανοιχτά tabs όλα τα sites και να περιμένεις. Να πω την αμαρτία μου πιο πολλές συνεντεύξεις μου κάθονται στο oDesk παρά σε ελληνικές εταιρείες για θέση μισθωτού...Το 2011 έπιανε η μέθοδος αυτή εδώ Ελλάδα , τώρα το 2012 αμφιβάλλω για την αποτελεσματικότητα της, ήρθε η ώρα για πιο επιθετικές μεθόδους αναζήτησης εργασίας. Μαλλον θα πρεπει να κανουμε σαμποταζ σε ηδη εργαζομενους αλλιως δεν βλεπω φως. Εδω δες τι γυνετε για μια θεση πωλητη που εστειλα προσφατα!
black_widow Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Μαλλον θα πρεπει να κανουμε σαμποταζ σε ηδη εργαζομενους αλλιως δεν βλεπω φως. Εδω δες τι γυνετε για μια θεση πωλητη που εστειλα προσφατα! Όσοι πληρώνονται πάνω από το βασικό της Εθνικής Συλλογικής σταδιακά απολύονται . Φυσικά και δεν πρόκειται να αντικατασταθούν όλοι , με 6ημερο και ελαστικό ωράριο θα την βγάζουν με λιγότερα άτομα προσωπικό.
REDODIN7 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Όσοι πληρώνονται πάνω από το βασικό της Εθνικής Συλλογικής σταδιακά απολύονται . Φυσικά και δεν πρόκειται να αντικατασταθούν όλοι , με 6ημερο και ελαστικό ωράριο θα την βγάζουν με λιγότερα άτομα προσωπικό. Το ξερω ο αδερφος μου απολυθηκε το μαιο και ηταν εχει 6 χρονια, απο τρεις βαρδιες που ειχανε στην εταιρεια του τις καναν 2 και απο 20 υπαλληλους εχει τωρα 8.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα