Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό είναι ερώτηση ή κατάφαση; Sorry αλλά ειλικρινά μπερδεύτηκα.

Μπορεί να πω μακακία, αλλά έχεις συνδέσει την οθόνη με την 460 έτσι; Όχι με την μητρική!

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτό είναι ερώτηση ή κατάφαση; Sorry αλλά ειλικρινά μπερδεύτηκα.

Μπορεί να πω μακακία, αλλά έχεις συνδέσει την οθόνη με την 460 έτσι; Όχι με την μητρική!

Ακριβώς τα ίδια συμπτώματα και σε άλλα δύο μηχανήματα που τη δοκίμασα...

Άκυρο τότε, μπούρδα είπα. :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Τελικά θα πάω αύριο την κάρτα σε ένα κατάστημα eshop μαζί με την απόδειξη. Το κουτί που το έχω πετάξει, πειράζει; Ξέρεις κανένας να μου πει τί πολιτική εφαρμόζει το eshop σχετικά με την εγγύηση;

Δημοσ.

Δεν απευθήνεσαι καλύτερα κατευθείαν στην PNY.. ποιο γρήγορα θα βγάλεις ακρη με αυτούς παρά με το eshop!!

• Like 1
Δημοσ.

Δεν απευθήνεσαι καλύτερα κατευθείαν στην PNY.. ποιο γρήγορα θα βγάλεις ακρη με αυτούς παρά με το eshop!!

Και πού να την βρω την PNY στην Ελλάδα?

Δημοσ.

ακριβώς φίλε εμένα 1 μήνα έκαναν για να κοιταξουν ένα PC

Δημοσ.

ακριβώς φίλε εμένα 1 μήνα έκαναν για να κοιταξουν ένα PC

Δυστυχώς είδα το μήνυμα αφού είχα πάει την κάρτα γραφικών στα eshop. Από το κατάστημα μου είπαν ότι θα την στείλουν αύριο -Πέμπτη - στην Αθήνα και ότι θα με ενημερώσουν μέσα στην επόμενη εβδομάδα... Οφείλω να ομολογήσω ότι ο υπεύθυνος καταστήματος ήταν πολύ εξυπηρετικός. Για να δούμε

Δημοσ.

Αμα ξαναδεις την καρτα κατα Δεκεμβριο μερια μη πεις οτι δεν σε προειδοποιησαμε... ποσο μαλλον οταν ειχες καλυτερη εναλλακτικη

Δημοσ.

Εμένα πάντως που μου έκανε ακριβώς το ίδιο πράγμα η 580 που είχα πριν, ήταν θέμα drivers. Για κάποιο λόγο οι τελευταίοι δεν έβλεπαν ότι είχα πάνω συμβατή κάρτα. Με λίγες δοκιμές έβαλα πιο παλιά έκδοση και έπαιξε κανονικότατα! Βέβαια μιας και την γύρισες ήδη πίσω, να ευχηθώ να ΜΗΝ είναι ίδια περίπτωση και άργησα μια μέρα να ποστάρω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...