Προς το περιεχόμενο

Novo 7 flame 120.03€ (US$ 152.51) Dinodirect

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή είδα οτι διάφορα παιδιά έχουν καλές εντυπώσεις απο τη συγκεκριμένη 'Ταμπλέτα' είπα να το ανεβάσω σαν προσφορά μιας κ νομίζω οτι η τιμή είναι αρκετά καλή...Στο checkout έχει χαμηλά δεξιά να σημειώσετε coupon code εκεί βάλτε BD5 και έχετε σε αυτή τη τιμή την έκπτωση...Μεταφορικά είναι δωρεάν απο όσο γνωρίζω,απο τελωνείο τώρα δεν νομίζω να υπάρχει θέμα....

edit: Με το κουπόνι BargainAvenue10off (-10%)ακόμα καλύτερη τιμή 119.7€ (US$ 152.09)

http://www.dinodirec...html?d=15276539

edit: τιμή τελική στο Paypal 119.04€ ($152.09) -----> προσοχή αυτή την τιμή την βγάζει οταν εχετε επιλέξει ως νόμισμα το δολάριο αλλιώς στο ευρώ ειναι €123.15 EUR

Επεξ/σία από Anekselektos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωππππ ωραίος ο pantpesl2!!!!!! Δεν το προσεξα.... :D Τελική τιμή λοιπόν με το κουπονάκι σου 119.7€ (US$ 152.09) :D

Επεξ/σία από Anekselektos
Δημοσ.

ανάλογα από την χώρα που μπαίνεις. Από Ελλάδα Euros. έχει προφανώς geolocation.

αν πατήσεις πάνω στη σημαία (πάνω δεξιά) μπορείς να αλλάξεις σε $

επίσης, αλλάζει πατώντας εδώ

Δημοσ.

Καλησπερα..Επειδη θελω να παρω ενα ποιο απο τα δυο; Ainol Novo Flame 7 ή Ainol Novo Aurora II 7;Και με τελωνειο τι γινεται γιατι ειναι πρωτη φορα που θα κανω τετοια αγορα...

Δημοσ.

Καλησπερα..Επειδη θελω να παρω ενα ποιο απο τα δυο; Ainol Novo Flame 7 ή Ainol Novo Aurora II 7;Και με τελωνειο τι γινεται γιατι ειναι πρωτη φορα που θα κανω τετοια αγορα...

Με απλο ταχυδρομειο δε περναει απο τελωνειο. Με Courier αν δεν ειναι κοινωτικο περναει.

Δημοσ.

Προσπαθω να βρω ενα email για το dinodirect ωστε να τους ρωτησω αν το εχουν διαθεσιμο. Αυτο γιατι διαβασα οτι δεν το εχουν αλλα ειναι presell και ειναι αγνωστο ποτε θα εχουν κομματια. Εχει κανεις κανενα email επικοινωνιας με αυτο το site ;

Δημοσ.

Προσπαθω να βρω ενα email για το dinodirect ωστε να τους ρωτησω αν το εχουν διαθεσιμο. Αυτο γιατι διαβασα οτι δεν το εχουν αλλα ειναι presell και ειναι αγνωστο ποτε θα εχουν κομματια. Εχει κανεις κανενα email επικοινωνιας με αυτο το site ;

εδω ειναι [email protected] το εχω παραγειλει και εγω!!!!

link

151$ με κουπόνι BargainAvenue10off (-10%)

(Το κουπόνι BD5 είναι 5%)

φιλε pantpesl2 ποσες μερες εκανε να ερθει το tablet απο το dinodirect???? με απλο ταχυδρομιο το παρειγειλα εγω για λογους τελωνειου το flame στις 5/9/ !!! λες να κανει 15-20 μερες??? ενα παιδι σε αλλο foroum λεει αυτᨴ Παρέλαβα σήμερα το tablet από iPadAlternative.com.

Έφυγε από εκεί 30/8, ήρθε Αθήνα 6/9, παραδόθηκε στη Χίο όπου διαμένω στις 10/9 (μεσολάβησε Σ/Κ, ήρθε εδώ από 7/9).

Το πακετάκι παραδόθηκε στο σπίτι μου από τον ταχυδρόμο (ΕΛ.ΤΑ), κανένα πρόβλημα με τελωνείο. επελεξε με singapour post να ερθει!!!

Δημοσ.

εδω ειναι [email protected] το εχω παραγειλει και εγω!!!!

φιλε pantpesl2 ποσες μερες εκανε να ερθει το tablet απο το dinodirect????

με απλό ταχυδρομείο μου ήρθε σε 19 μέρες και δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα

Δημοσ.

καλησπέρα

http://www.dinodirec...rrency-EUR.html

αυτό εδω για 30 ευρώ διαφορά δεν θα ήταν προτιμότερο?

χάνει μεν στη κάμερα αλλά έχει +++ ίντσες + μπαταρία

Χωρις να ειμαι ειδικος για εμενα που προτιμω μεγαλυτερη οθονη και μπαταρια και δεν με νοιαζει η καμερα λογικα ναι..Ας πουν και οι αλλοι ομως..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...