viotos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 με απλό ταχυδρομείο μου ήρθε σε 19 μέρες και δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα ενταξει ευχαριστω!!!!!!!
sintalkas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 το ένα (novo) είναι διπύρηνο ενώ το άλλο μονό...
nek4d Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 καλησπέρα http://www.dinodirec...rrency-EUR.html αυτό εδω για 30 ευρώ διαφορά δεν θα ήταν προτιμότερο? χάνει μεν στη κάμερα αλλά έχει +++ ίντσες + μπαταρία Περαν τιμης/χαρακτηριστικων, υπαρχει το εξης θεμα για να νοειται συγκριση: Για τα Ainol, ξερουμε ηδη 10 θετικα πραγματα για την ποιοτητα κατασκευης τους. Για τα Sanei, το εχεις ψαξει στα φορουμς? Και πρεπει να εντοπιστει το ακριβες μοντελο, το συγκεκριμενο γραφει στην περιγραφη capacitive οθονη, ενω στις εικονες λεει παντου ics...
istasi Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Υπάρχει διαθέσιμο στο dinodirect (έτσι λένε). Το παράγγειλα τελικά για φίλο όποτε θα το δω από κοντά Αντε να δουμε ποσο θα κανει να ερθει. Ευχαριστω παρα πολύ για το κουπονι.
vasman15 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 το κουπονι ισχυει ακομη????? ,εμενα παντως δεν το δεχεται
pantpesl2 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 σε μένα το δέχεται, αλλά έχει μια σημείωση: Coupon cannot be used since the discounted product price is extremely low! Yet can be used normally for other products. δεν ξέρω τι παίζει..
Anekselektos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Και σε εμένα δουλεύει κανονικά παρότι λέει τα ίδια με τoν Pantpesl2....Και στο checkout που πήγα να κάνω στο paypal για να το αγοράσω η τιμή είναι ακόμα με την έκπτωση... :/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα