Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας!

Είμαι σχετικά νέος σε αυτό το forum και θα ήθελα να με συμβουλέψετε όσοι μπορείτε σχετικά με την αγορά ενός νέου υπολογιστή desktop.

Έχω ήδη αγοράσει οθόνη και εσωτερικό σκληρό δίσκο 1 terra και ενδιαφέρομαι να αγοράσω τα υπόλοιπα στοιχεία της κεντρικής μονάδας μου με συνολικό κόστος έως 180-220 ευρώ,

Να σημειώσω πως η χρήση που θα κάνω στο νέο desktop PC θα είναι αποκλειστικά για internet, MS office και για χαμηλών απαιτήσεων εφαρμογές ή προβολή ταινιών κλπ. Δε θα το χρησιμοποιήσω για να παίζω παιχνίδια.

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Οι συμβουλές όλων σας θα είναι σημαντικές μιας και δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με τη σύνθεση PC από μόνος μου.

Δημοσ.

Χαίρομαι αν σου φάνηκε ενδιαφέρον.

Πολύ καλός ο δίσκος που έχεις. Το ερώτημά μου ήταν για να διασαφηνιστέι μήπως είχες κάποιον green που θα ήταν ακατάλληλος για λειτουργικό. Τώρα είσαι πολύ καλά.

Πρόταση που από προσωπική εμπερία θεωρώ ότι θα σε υπερκαλύψει:

post-228313-0-68951100-1347295058_thumb.jpg

Δημοσ.

μια συνθεση και απο εμενα, δυσκολα τα πραγματα παντως σε αυτο το μπατζετ!

Δεινοσαυρε χωρις καρτα γραφικων λειτουργει το παραπανω συστημα?

Φαινεται καλυτερος ο Celeron αλλα χωρις καρτα τι γινεται?

post-194711-0-49603500-1347299599_thumb.png

Δημοσ.

Έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών που τον υπερκαλύπτει. Συν τοις άλλοις όπως είπες και συ ο celeron έιναι (πολύ) καλύτερος και το τροφοδοτικό που έβαλες δεν θα το σχολιάσω. :shock: :P

Αφού δεν παίζει παιχνίδια, δεν χρειάζεται καλύτερη ενσωματωμένη από του celeron αλλά και αν έπαιζε πάλι δεν θα μπορούσε να το κάνει με την 5450.

Δεν νομίζω ότι αξίζει με την έννοια ότι και χειρότερο είναι και βγαίνει 230 περίπου αν υπολογίσεις και τα μεταφορικά.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας! Σκέφτομαι μήπως δώσω παραπάνω κανένα 50αρι ευρώ και βάλω επεξεργαστή Intel Core i3-2120 ή Intel Core i3-3220. Πιστεύετε αξίζει τον κόπο? Υπάρχει καμιά σημαντική διαφορά ανάμεσα σε αυτά τα 2 μοντέλα που έχω στο μυαλό μου??

Δημοσ.

Συγγνώμη, εννοείς δεν υπάρχει διαφορά ανάμεσα στα 2 μοντέλα Intel που ανέφερα ή sto Intel Celeron G540 που μου είχες προτείνει? Η χρήση που θα του κάνω θα είναι για ιντερνετ και μικρές εφαρμογές.

Ποια μητρική κάρτα θα μου προτείνατε για τον επεξεργαστή Intel Core i3-3220??

Δημοσ.

εννοει οτι δεν θα δεις διαφορες μεταξυ των i3 και του g540 βάση των εφαρμογών που χρησιμοποιείς. τα καταφέρνει μια χαρά ο τελευταίος!

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας! Σκέφτομαι μήπως δώσω παραπάνω κανένα 50αρι ευρώ και βάλω επεξεργαστή Intel Core i3-2120 ή Intel Core i3-3220. Πιστεύετε αξίζει τον κόπο? Υπάρχει καμιά σημαντική διαφορά ανάμεσα σε αυτά τα 2 μοντέλα που έχω στο μυαλό μου??

http://uk.hardware.info/comparisontable/products/148851-148850-115242

Δημοσ.

thanks!

Στο ΠΛΑΙΣΙΟ μου πρότειναν

Intel i3 2120

MB Gigabyte B75M-D3V

RAM Corsair 4GB Dimm 1333

VGA PCI X MSI R5450-MD1GD3H/LP 1GB

και απλή θήκη, DVD κλπ κλπ..

Σκέφτομαι να πάρω τον ι3 3220 με μητρικη Gigabyte B75M-D3Η αν και ανεβαίνει λίγο το κόστος..

Τί λέτε?? Είναι καλός συνδυασμός?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...