Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

μετά από κάποιο ψάξιμο για εύρεση εναλλακτικών συσημάτων θέρμανσης, άλλων πλην καυστήρα με πετρέλαιο, κατέληξα στις αντλίες θερμότητας, που φαίνεται πως ταιριάζουν με την ενδοδαπέδια θέρμανση που έχω σπίτι.

Το σύστημα που μου πρότεινε η Buderus περιλαμβάνει αντλία Delonghi 25KW και κοστίζει γύρω στα 10.000E. Θα μπορούσατε να με βοηθήσετε στα εξής:

• αν έχετε κάποια σχετική εμπειρία στο θέμα, να τη μοιραστείτε.
  • μπορείτε επίσης να μου προτείνετε κάποιον άλλον επώνυμο εγκαταστάτη τέτοιων συστημάτων, ώστε να κάνω κάποια σύγκριση τιμών.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Eπειδη το ειχα ψαξει ενα διαστημα γι'αυτο που εχω ακουσει πολυ καλα λογια ειναι το Daikin Altherma.

Δες εδω http://www.daikin.gr/for-your-home/needs/heating/new-heating-hot-water-and-cooling/daikin-altherma-low-temperature-split/index.jsp πιο αναλυτικα περισσοτερες πληροφοριες.

Υπαρχουν και αλλα ομως που ειναι εξισου καλα.

Απλα το συγκεκριμενο το ειχα ψαξει λιγο περισσοτερο και ειναι απο τα καλυτερα.

Δημοσ.

Η daikin είναι σίγουρα κορυφή. Βέβαια TS θα μπορούσες να δώσεις περισσότερες λεπτομέριες, φαντάζομαι για την ντελόνγκι.

Ένιγουει έχει προς το τέλος του μήνα έκθεση στο tae kwon do, αν ψήνεσαι πάνε να ακούσεις κανα παραμύθι...

Δημοσ.

Έχω εγκατεστημένη στο σπίτι από τον Μάρτιο που μας πέρασε περίπου μία Hitachi.

Δεν δοκιμάστηκε στα πολλά κρύα αλλά Μάρτιο - Απρίλιο που δούλεψε μπορώ να πω πως ζεσταθήκαμε πολύ καλύτερα από το καλοριφέρ και με πολύ μικρότερο κόστος.

Όσον αφορά την ψύξη θα έλεγα ότι η αίσθηση είναι ένα τι χειρότερα από τα συμβατικά splitters, κυρίως λόγω τοποθέτησης του fancoil.

Θα σου στείλω p.m. την εταιρεία που το ανέλαβε για να μην θεωρηθεί διαφήμιση.

Δημοσ.

Καλημέρα και ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Η Delonghi είναι η: Delonghi Professional AWR MTD2-XE 0091t 3~ (25kW θέρμανση).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...