aer Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Καλημερα στο φορουμ. Χρειάζομαι φορτιστή αυτοκινήτου και έχω δει ένα original Samsung και ένα universal. Είναι οι παρακάτω: http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Chargers/Samsung-Micro-USB-Car-Charger-ACADU10CBECSTD.htm http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Chargers/Turbo-X-USB-Car-Charger-6Tips-UCK01B.htm Το ερώτημα είναι να διαλέξω το universal που μενει ανεξαρτήτως κινητού gps κτλ ή είναι καλύτερα να είναι ο original? Φυσικά όπως παντα όλες οι προτάσεις καλοδεχούμενες!
vrwmiaris Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δες τι αμπερ βάζουν για να δεις με πιο θα φορτίζει πιο γρήγορα.εγώ είχα πάρει ένα με 7εουρος για το s2 μου.500 αρις είναι με αλλά 2 βύσματα, φορτίζει λίγο πιο αργά αλλά με ασφάλεια και δεν το ζεσταίνει το κινητό. Swyped from my SII using Insomnia App
aer Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 o αυθεντικός samsung για το κινητό έχει έξοδο 5V και 700mA. Ο universal από το πλαίσιο κανείς δεν γνωρίζει, ουτε γραφει επάνω στο κουτί! από τη Samsung μου είπαν ότι καλό είναι να έχω ίδια έξοδο με τον αυθεντικό μην τυχόν έχω προβλήματα με το κινητό?!?
vrwmiaris Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Η εταιρία να πουλήσει τα δικά της θέλει, τι περίμενες να σε πει Swyped from my SII using Insomnia App
Ntinaras Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 πρεπει να εχει ακριβως ιδια ταση. απο κει και περα αν εχει πιο πολλα Α απλα θεωρητικα θα φορτιζει γρηγοροτερα. αλλα παιζει οι μαιμου να γραφουν αλλα απ οσα αποδιδουν.
aer Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Η εταιρία να πουλήσει τα δικά της θέλει, τι περίμενες να σε πει Καλά προφανώς αυτό θα μου έλεγε, αλλά η ερώτηση στον τεχνικό ήταν εαν μπορώ να χρησιμοποιήσω samsung φορτιστή αυτοκινήτου με ίδια τάση 5v αλλά με ένταση 1000mA (και όχι 700mA). πρεπει να εχει ακριβως ιδια ταση. απο κει και περα αν εχει πιο πολλα Α απλα θεωρητικα θα φορτιζει γρηγοροτερα. αλλα παιζει οι μαιμου να γραφουν αλλα απ οσα αποδιδουν. Δεν είναι μαιμού αυτός που έγραψα. Είναι universal. Και το βασικό προβλημα είναι ότι δεν γραφει ταση και ένταση πουθενά! Είναι σίγουρο αυτό για τα Α που γράφεις ή θα κάνει κανα μπαμ το κινητό?
Ntinaras Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 ναι.μπαμ θα εκανε αν ειχε περισσοτερα volt
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα