bustamove Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Καλημέρα σας, έχω γραμμή adsl over isdn στην οποία θέλω να συνδέσω συσκευή fax. Πρίν καταπιαστώ με το εγχείρημα θέλω να ρωτήσω αν το παρακάτω σενάριο θα δουλέψει και αν όχι ποιά είναι η σωστή συνδεσμολογία. Λοιπόν,η γραμμή adsl πάει στο line του isdn splitter όπου και συνδέω το adsl modem στην υποδοχή adsl και το isdn modem (netmod) στην υποδοχή phone. Σενάριο πρώτο: Στο netmod (δεν έχω αριθμό msn) συνδέω στην πρώτη αναλογική θύρα το fax και τη τηλεφωνική συσκευή που έχω δίπλα στο fax (μέσω ενός απλού διακλαδωτή) και στην δεύτερη αναλογική θύρα συνδέω την επιστροφή της τηλεφωνικής γραμμής προκειμένου να δώσω σήμα στις υπόλοιπες συσκευές του διαμερίσματος. Δεύτερο σενάριο: Στην πρώτη αναλογική το τηλέφωνο που έχω στο γραφείο και στην δεύτερη το fax και την επιστροφή. Τρίτο σενάριο: Συνδέω στην πρώτη αναλογική (μέσω του διακλαδωτή) το τηλέφωνο που έχω στο γραφείο και την επιστροφή και στην δεύτερη αναλογική συνδέω to FAX. Τέλος, ρυθμίζω το fax να απαντάει μετά απο 5 χτύπους. Θα δουλέψει κάτι από τα παραπάνω ή πρέπει να πάρω msn. Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.
NikosKallithea Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Βγάλτα ολα πάνω από το ΝΤ Μετά κανε μια δοκιμή, βαλε και στις δυο αναλογικές πόρτες του NT απο μια συσκευή στην συνεχεία κάλεσε το νούμερο σου και πες μας αν κουδουνίζουν ταυτόχρονα και τα δυο τηλέφωνα
bustamove Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Μετά απο πολλές δοκιμές,συνέδεσα στην πρώτη θύρα του netmod το fax και πάνω στο ext του fax τη τηλεφωνική συσκευή. Στην δεύτερη θύρα συνέδεσα την επιστροφή. Τελικά δουλεύει όπως και να έχει, αλλά όπως μου είπαν και σε άλλο forum, έχει να κάνει με το πόσο χρησιμοποιεί κάποιος το fax του. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα