Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά αξίζει να αλλάξω τις τρεις ram των 1GB η μία με τρεις ίδιες των 2GB όμως

αυτή η αλλαγή θα μου στοιχίσει 100 ευρώ.

Το σύστημα μου είναι:

CPU: Intel Q6600

MOBO: Gigabyte EP35-DS4

V-Card: NVIDIA GTX295 2GB

Ram: αυτές που είπα

τροφοδοτικό : Thermaltake 650W

* ή μια από τις 4 θύρες για τις ραμ στο Mobo μου έχει καεί γι'αυτό άλλωστε λέω τρεις ραμ

και άμα είναι θα τις τοποθετήσω μόνος μου

Γενικά θα δω διαφορά αξίζει τον κόπο

Δημοσ.

Πες το κέρδος που αποσκοπείς για να σου πούμε αν αξίζει.

Το λέω, γιατί τις DDR2 τις χρυσοπληρώνεις και αύριο θα σου έιναι παντελώς άχρηστες

Δημοσ.

Αφού είναι καμμένο το slot σημαίνει ότι αύριο το πρωί μπορεί να σε αφήσει η μητρική. Γνώμη μου αν θες να δώσεις 100 ευρώ να το φτιάξεις(όπως είπες) πας σε s775 Motherboard new με dd3 μνήμες να βάλεις 8gb να είσαι μια χαρά.(50 η μητρική και άλλο ένα 30-40 μνήμες )

Δημοσ.

..πας σε s775 Motherboard new με dd3 μνήμες να βάλεις 8gb να είσαι μια χαρά.(50 η μητρική και άλλο ένα 30-40 μνήμες )

+1

Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστω για της συμβουλές σας

Μάλλον θα κάνω αυτό που λέτε με καινούργια μητρική κ ddr3

Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια

Απλα σε αυτή θα ταιριάζει ο q6600 o επεξεργαστης

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι μόνες 775 μητρικές που κυκλοφορούνε είναι με το G41 chipset. Όλες DDR3 παίρνουνε και όλες είναι μετρίων και κάτω δυνατοτήτων. ΔΛΔ Q6600 OCing κομματάκι δύσκολο. Οπότε όποια και να πάρεις...

Εκτός αν βρεις κάτι σε μεταχειρισμένο

Σε μένα όμως δεν απάντησες. Γιατί θες να πας από 3 σε 6 GB?

Επεξ/σία από ninos30
Δημοσ.

Κατ αρχήν θέλω να πάω σε μεγαλύτερη χωρητικότητα επειδή μου κολλάει το pc όταν τρέχω δυο σχετικα βαριά προγράμματα ταυτόχρονα

Τεσπα θέλω να μου προτείνεται ένα σετ μέχρι 150€ για να κάνω μια αναβάθμιση το pc σε ραμ κ μητρική

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

RAM και μητρική θες περίπου 90 ευρώ.

Ποια προγράμματα είναι αυτά?

Επεξ/σία από ninos30
Δημοσ.

Επειδή δεν ξέρω έχεις καμία κάλλη μητρικη υπόψιν σου κ κάποια σετ με ραμ

Για τα προγράμματα πχ δυο καρτέλes στο chrome με δυο παιχνίδια στο Facebook

Δημοσ.

- ΜΒ: Όπως σου είπα δεν έχει νόημα να πάρεις κάποια συγκεκριμένη. Πάρε όποια βρεις ποιο φθηνή και σε βολεύει το κατάστημα. πχ http://www.skroutz.gr/s/282448/Asus-P5G41T-M-LX2-GB-LPT.html (την έχουν 23 καταστήματα γιαυτό την έβαλα)

- RAM: κάτι ανάλογο και με αυτές: http://www.skroutz.gr/s/292817/Kingston-8GB-1600MHz-DDR3-Non-ECC-CL9-DIMM-Kit-of-2-XMP.html

Δημοσ.

Επειδή δεν ξέρω έχεις καμία κάλλη μητρικη υπόψιν σου κ κάποια σετ με ραμ

Για τα προγράμματα πχ δυο καρτέλes στο chrome με δυο παιχνίδια στο Facebook

φιλε μου κατι αλλο τρεχει εδω...αν εχω καταλαβει καλα εχεις 3 γιγα μνημη...φτασε τα 4 πετοντας την μια και παιρνοντας μια αλλη των 2 με 35-30 ευρω και τα αλλα 60 ευρω καντα ocz agility 3 60 giga η με 90 περιπου 120γιγα...

νινο καλα δεν λεω ?και μιλαμ παντα για κρομε

Δημοσ.

Ti να πω... Θεωρώ πεταμένα χρήματα όσα και να 'ναι σε DDR2. Θα κοιτούσα μπας και βρω τίποτα μεταχειρισμένες σε φθηνή τιμή (μέσω αγγελίας ζήτησης) αλλιώς θα πήγαινα σε DDR3+ΜΒ.

Τώρα θα μου πεις εσύ απόλυτα δικαιολογημένα, αγοράζοντας ΜΒ 775 και μάλιστα με G41 chipset δεν είναι πεταμένα χρήματα? Είναι, δεν είναι?...

Πραγματικά δεν ξέρω τι είναι καλύτερο γι'αυτόν. Ας κάνει ότι πιστεύει ο ίδιος.

Δημοσ.

ακου την λογικη μου..με βλεπεις να συμφωνω απολυτα σε οτι λες αλλα λεω και το αλλο...αγοραζοντας ddr2 ram +ssd στην ουσια πεταει 25 ευρω σε περιπτωση που του χρονου παει για αναβαθμιση....(τι ειχεσ τι εχασες ) και κρατα τον ssd για το πακετο αναβαθμισης οποτε παει σε ενα σετακι πχ της ταξεως των 350 ευρω περιπου και ειναι αρχοντας..ι5 και δεν συμμαζευεται...δλδ η λογικη μου ειναι τι θα του μεινει για την επομενη αναβαθμιση (με βαση την οικονομικη δυσκολια αποκτησης του οπου ssd-->ram)

Δημοσ.

Δεν με βρίσκει αντίθετο η λογική σου...

Είμαι εντελώς κατά στα 3x2GB DDR2 καινούρια. Αλλά όχι με το παραπάνω. Αλλά δεν συμφέρει ο 60αρης SSD. Me ~20 ευρώ παραπάνω παίρνεις τον 120αρη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...