Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

η δικη μου γνωμη ειναι πουλαει τις μνημες που εχει τωρα μαλλον στα 30 ευρω, παιρνει ενα σετακι 2χ2Gb στα 40 ευρω (used) για να εχει και το dual channel. to P35 της μητρικης του ειναι καλο chipset και μπορει να κανει και overclock με μια καλη ψυκτρα (αν δεν εχει μπορει να παρει και του μενει κιολας και για το μελλον) και παιρνει και εναν ssd. αν τα παρει μεταχειρισμενα με 100 ευρω θα τα εχει ολα.

κανει κι ενα format γιατι δεν μου φαινεται σωστο το συστημα του να μην τραβαει!

Δημοσ.

Ωραία παιδιά ευχαριστώ θα σκεφτώ και θα αποφασίσω

Κ μάλλον θα το αφήσω για αργότερα να πάω σε κάτι πιο καλο με ssd i7 ddr3

Και να μαι τζετ

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

παρε εναν ssd αν σε τρωει το χερι σου..κ ο ssd θα σου μεινει κιολας...κανε ενα φορματ περνα 7αρια 64μπιτα και πες μας εντυπωσεις..

Δημοσ.

Παιδιά ήδη έχω τα windows 7 ultimate x64

Γενικώς το προβλημα που μου κολλάει τώρα τελευταία πρέπει να είναι επειδή θέλει ένα format γιατί έχω πάνω απο χρόνο να τον κάνω κ άλλαξαν κ CPU έβαλα τον q6600 τεσπα οπότε βρω τον χρόνο θα τον κάνω ένα φορματ

Ένα άλλο θέμα εγω δεν έχω καταλάβει τη ακριβώς διάφορα θα δω με τον ssd

Ξέρω ότι είναι πολυ πιο γρήγορος απο τους απλούς δίσκους

Δλδ περναs τα windows στον ssd

Κ πηγαίνει όλο το σύστημα πιο γρήγορα

Κ επίσης πρέπει να έχεις όλο τα προγράμματα και παιχνίδια στον ssd για να έχεις καλές επιδόσεις

ή μπορείς να τα έχεις πχ στους υπόλοιπους δυο σκληρούς που έχω

Κ πάλι ευχαριστω κ συγνώμη αν σας κούρασα

Δημοσ.

Μην αγχωνεσαι και μην ζητας συγνωμη εδω για να βοηθησουμε ειμαστε..σε γενικες γραμμες η καθημερινοτητα θα γινει πιο γρηγορη με τον ssd..αυξηση στις επιδοσεις του επεξεργαστη και στα παιχνιδια δεν θα δεις...παρα μονο θα δεις λιγο καλυτερο loading στα παιχνιδια...

δοκιμασε να παρεις εναν και θα δεις οτι ειναι απο τις πιο σημαντικες αγορεσ πια γιατι αυτη η αργοπορεια αν σε κουραζει πλεον δεν θα υφισταται

Δημοσ.

Ok

απλα θα ήθελα να μου διευκρινίσεις ότι θα έχω στον ssd θα πηγαίνει σφαίρα

Κ ότι έχω εγκατεστημένο στα υπόλοιπα μια απο τα ίδια

Δημοσ.

σφαιρα οχι μην φανταστεις ..αλλα θα ειναι αισθητα πιο γρηγορος και τοσο για να μην αναρωτηθεις ποτε αν εκανα μαμακια που εδωσα τοσα λεφτα για 120 γιγα σκληρο..θα σε βγαλι ασπροπροσωπο..

Δημοσ.

οι 2 καλύτεροι αυτήν την στιγμή στην αγορά είναι ο vertex4 και ο samsung 830.Πολλοί προτιμούν τον πρώτο λόγο παραπάνω εγγύησης

Δημοσ.

Ξέρεις αν στη συσκευασία έχει μέσα και τον μετατροπέα για τον βάλω στη θηκη στο κουτι κι το καλώδιο τροφοδοσίας

Μπαίνω στο site της Ocz αλλα δεν βγάζω άκρη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...