Προς το περιεχόμενο

Sony Xperia Miro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα,

ψαχνοντας καινουργιο κινητο (παντα sony ericcson -Xperia- και android φυσικα), επεσα πανω στο Sony Xperia Miro http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10106496#!prettyPhoto που δεν το χα ξαναδει και με εντυπωσιασαν τα χαρακτηριστικα του (Android 4.0, 800MHz CPU κλπ ) αλλα προσεξα οτι δεν ειναι Sony Ericcsson αλλα σκετο Sony.. :huh: Εσεις τι λετε? Αξιζει? Αυτο με το σκετο Sony δεν πιστευω να ναι προβλημα ε? Η Sony Ericcsson και η Sony σκετη δεν ειναι διαφορετικες εταιριες ε?

Δημοσ.

Η Sony Ericsson είναι πλέον Sony (σκέτο) με το arc s να είναι το τελευταίο τηλέφωνο που βγήκε σαν Sony Ericsson oπότε ναι η ίδια εταιρεία είναι.Όσο για το miro το βρίσκω σχεδόν άψογο για τα λεφτά του.(και λέω σχεδόν μόνο και μόνο επειδή θα ήθελα να έχει και hd video)

Δημοσ.

δεν νομιζω να μπορει να ανταπεξελθει σε ics με 800 mhz,σου προτεινω να δωσεις και να παρεις αυτο.

2 πυρηνες(1 mhz)

hd στην καμερα(οχι full αλλα και υατο καλο ειναι)

λιγο η μπαταρια με προβληματιζει,το εχω παραγγειλει εγω και περιμενω να ερθει να το δω σε καμια βδομαδα στειλε μου πμ(πιστευω θα εχει ερθει)να σου πω αν αξιζει..

Δημοσ.

Παιδια σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις..

Αφου λετε να παω σε Sole θα παω σε Sole, εξαλου 225 ευρω το βλεπω οποτε 25 ευρω επιπλεον δεν ειναι τιποτα.. Φιλε κουλαρα, οταν λες δεν θα μπορει να ανταπεξερθει ο CPU στο ''σαντουιτς'' εννοεις οτι θα κολλαει?

Παντως για 25 ευρω περνω το Sole με την (εν μερη) HD :P

Δημοσ.

Παιδια σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις..

Αφου λετε να παω σε Sole θα παω σε Sole, εξαλου 225 ευρω το βλεπω οποτε 25 ευρω επιπλεον δεν ειναι τιποτα.. Φιλε κουλαρα, οταν λες δεν θα μπορει να ανταπεξερθει ο CPU στο ''σαντουιτς'' εννοεις οτι θα κολλαει?

Παντως για 25 ευρω περνω το Sole με την (εν μερη) HD :P

δεν το εχω δοκιμασει αλλα διβασα εδω στο φορουμ πως το neo v με 1ghz κολλουσε τωρα συγκρινετο με τον 800 mhz του miro,για εμενα αξιζει να παρεις το sole.εχει και την hd :-D

δεν εχει 2η καμερα το sole απο οτι διαβαζω να ξες(μονο skype θα χρησιμευε αν ειχε)

Δημοσ.

Οκ φιλε σε ευχαριστω.. Οποτε παω σε sole.. εξαλου η διαφορα στην τιμη δεν ειναι μεγαλη...

Οσο για την καμερα δεν με πιραζει.. Ετσι και αλλιως ελαχιστοι εχουν καμερα για βιντεοκληση απο το κινητο και οχι απο skype η κατι αντιστοιχο! :)

Δημοσ.

Ναι αυτο πιστευω κ γω απλα λεω οτι χωρις skype εφαρμογη δεν θα μπορεις να κανεις βιντεοκληση οπως κανεις κ κανονικη κληση

Δημοσ.

Παιδια, εχω μια ακομα απορια.. Βρηκα σημερα καθως γυρναγα σπιτι ενα φυλλαδιο απο το Public και καθως κοιταγα το Xperia Miro και το Xperia Sole, παρατηρησα οτι ενω το Miro εχει android 4, το Sole εχει 2.3 (και τα δυο ics) :huh: Αν παρω το Sole, μπορω να αναβαθμισω το λογισμικο μεσω Sony Ericcson PC Companion η καποιο αλλο αντιστοιχο προγαμμα? Στο Xperia X8 που εχω παντως, ποτε δεν καταφερα να του αναβαθμισω το λογισμικο :ph34r:

Δημοσ.

ενας φιλος μου εχει το sole απο τον αυγουστο και μου ειπε πως εβαλε την ics μεω κινητου(ηταν και το πρωτο του android)οποτε δε θα ειναι τοσο δυσκολο να το βαλουμε και εμεις.και αν το παρεις τελικα μην το παρεις απο τον κοτσωβολο ακομα περιμενω :mad: απο 28 αυγουστου,θα αρχισουμε να πηρωνουμε και τπτ. :cry: :cry: :cry:

δες και αυτο πως να το κανεις μεσω υπολογιστη http://www.youtube.com/watch?v=n9ox6CYNmac

Δημοσ.

Αααα πολυ ωραια ευχαριστω φιλε! Αν κανω ετσι την αναβαθμιση δεν θα υστερει σε κατι απο οτι αν το επερνα απο μαμα με 4.0 ε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...