Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερες,

ειμαι 37 και σκεφτομαι να αρχισω κανα σπορ, τεννις/μπασκετ π.χ.,

γυμναστηριο εχω παει κατα διαστηματα, αλλα τα χω παρατησει,

αρκετα βαρετο μου φαινεται, ψαχνω κατι πιο ενδιαφερον,

πως/που μπορει να παιζει ενας ενηλικας σπορ;

που ειναι εκεινες οι εποχες οπου παιρναμε μια μπαλα κ

σβαρνα τα γηπεδακια;

ή τα κεντρα νεοτητας που παιζαμε πινγκ πονγκ, σκακι κλπ;

οι ενηλικες δεν εχουμε ψυχη; :P

Δημοσ.

δεν φαινεται κ ασχημο, αλλα πολυ ... κλεισουρα :P

ωπα, ξεφυγατε, δεν ειπα να μου προτεινετε sports,

αλλα πως ξεκιναει καποιος, να μου προτεινετε συλογους ή κατι τετοιο

Δημοσ.

Για μπάσκετ πήγαινε στο τοπικό γήπεδο βρες τον φροντιστή κ ρωτα ποιες ομάδες παίζουν στο συγκεκριμένο γήπεδο, βρες μια που να σου κάνει κ να μπορείς να έχεις χρόνο συμμετοχής σε αγώνες κ περνα απο την προπόνηση ή πάρε τηλ τον προπονητή της.

Δημοσ.

Τα παρακάτω άμα είσαι ποδοσφαιρόφιλος.

Παρέα για ποδοσφαιράκι δεν έχεις? Μέσω ενός γνωστού, όταν πηγαίνουμε για μπάλα, έρχονται και άτομα αρκετά μεγαλύτερα από σένα.

Διαφορικά, μάζεψε την παρέα σου και οργανωθείτε, γραφτείτε σε κάνα τοπικό τουρνούα 5χ5,7χ7 .

Δημοσ.

Δεν κάνω πλάκα.

Ψαροτούφεκο!!!

Είναι υγεία, άσκηση, επαφή με την φύση. Μπορείς να το κάνεις όλο τον χρόνο, με παρέα και μόνος. Υπάρχουν φόρουμ εξειδικευμένα για αυτό. Έχει το στοιχείο του εξοπλισμού και της εκδρομής που έχει κάθε καλό χόμπυ.

Είναι δύσκολο μεν αλλά αποφέρει μεγάλη ευχαρίστηση όταν τα καταφέρνεις τελικά. Και μένει και το γευστικό του θέματος. Επίσης 37 δεν είσαι μεγάλος για να ξεκινήσεις. Έχω φίλους και γνωστούς που είναι μεγαλύτεροι σε ηλικία και το έχουν ξεκινήσει με πολύ καλά αποτελέσματα.

Ούτε το αν μπορείς να κρατήσεις την αναπνοή σου έχει σημασία. Όλα αυτα μαθαίνονται πηγαίνοντας σε μια σχολή ελέυθερης κατάδυσης, στην Αθήνα έχει άπειρες.

Δες εδώ : www.greekdivers.com και www.spearfishingforum.gr

Αν είσαι βέβαια από βουνό/δεν ξέρεις μπάνιο κλπ απλά αγνόησέ το...

• Like 1
Δημοσ.

Για μπάσκετ πήγαινε στο τοπικό γήπεδο βρες τον φροντιστή κ ρωτα ποιες ομάδες παίζουν στο συγκεκριμένο γήπεδο, βρες μια που να σου κάνει κ να μπορείς να έχεις χρόνο συμμετοχής σε αγώνες κ περνα απο την προπόνηση ή πάρε τηλ τον προπονητή της.

κ γιατι να παρουν εμενα στην ομαδα τους ρε; 37 με μπακακιλα; ουτε εγω δεν θα με παιρνα

Τα παρακάτω άμα είσαι ποδοσφαιρόφιλος.

Παρέα για ποδοσφαιράκι δεν έχεις? Μέσω ενός γνωστού, όταν πηγαίνουμε για μπάλα, έρχονται και άτομα αρκετά μεγαλύτερα από σένα.

Διαφορικά, μάζεψε την παρέα σου και οργανωθείτε, γραφτείτε σε κάνα τοπικό τουρνούα 5χ5,7χ7 .

ναι, σωστος, δεν θα ταν ασχημη ιδεα, στην δουλεια μαζευοντουσαν παλιοτερα,

δεν ειχα παει βεβαια, αλλα τελευταια δεν εχω ακουσει κατι,

ισως τους επιασε η κριση,

η παρεα μου ειναι αρκετα μικροτερη (σε μελη, σε ηλικιες μπορει κ μεγαλυτερη) κ

δεν νομιζω να χει ορεξη για μπαλα

Ψαροτούφεκο!!!

μπα, προτιμω τεννις/μπασκετ

Δημοσ.

+1 για το ψαροντούφεκο.

Βέβαια, είναι κάπως "δύσκολο" εκτός καλοκαιριού.

Για μοναχικό "σπορ" με αρκετή γυμναστική αλλά και "θεωρητικό" υπόβαθρο θα πρότεινα το Aikido.

Δημοσ.

η παρεα μου ειναι αρκετα μικροτερη (σε μελη, σε ηλικιες μπορει κ μεγαλυτερη) κ

Η αλλάζεις παρέα ή το ρίχνεις στη πρέφα.

Και εγώ το ίδιο πρόβλημα με εσένα έχω αλλά μετά από ατύχημα που είχα ότι και αν δοκίμασα από άθλημα καταλήγει σε διάστρεμα.

Ελάχιστος ελεύθερος χρόνος, οι φίλοι λένε ναι μόνο για τσίπουρα. Κανένα ψάρεμα μόνο στη χάση και στη φέξη.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν κάνω πλάκα.

Ψαροτούφεκο!!!

Είναι υγεία, άσκηση, επαφή με την φύση. Μπορείς να το κάνεις όλο τον χρόνο, με παρέα και μόνος. Υπάρχουν φόρουμ εξειδικευμένα για αυτό. Έχει το στοιχείο του εξοπλισμού και της εκδρομής που έχει κάθε καλό χόμπυ.

Είναι δύσκολο μεν αλλά αποφέρει μεγάλη ευχαρίστηση όταν τα καταφέρνεις τελικά. Και μένει και το γευστικό του θέματος. Επίσης 37 δεν είσαι μεγάλος για να ξεκινήσεις. Έχω φίλους και γνωστούς που είναι μεγαλύτεροι σε ηλικία και το έχουν ξεκινήσει με πολύ καλά αποτελέσματα.

Ούτε το αν μπορείς να κρατήσεις την αναπνοή σου έχει σημασία. Όλα αυτα μαθαίνονται πηγαίνοντας σε μια σχολή ελέυθερης κατάδυσης, στην Αθήνα έχει άπειρες.

Δες εδώ : www.greekdivers.com και www.spearfishingforum.gr

Αν είσαι βέβαια από βουνό/δεν ξέρεις μπάνιο κλπ απλά αγνόησέ το...

Σε ζηλευω. Απλα.

Δημοσ.

καλημερες,

ειμαι 37 και σκεφτομαι να αρχισω κανα σπορ, τεννις/μπασκετ π.χ.,

γυμναστηριο εχω παει κατα διαστηματα, αλλα τα χω παρατησει,

αρκετα βαρετο μου φαινεται, ψαχνω κατι πιο ενδιαφερον,

πως/που μπορει να παιζει ενας ενηλικας σπορ;

που ειναι εκεινες οι εποχες οπου παιρναμε μια μπαλα κ

σβαρνα τα γηπεδακια;

ή τα κεντρα νεοτητας που παιζαμε πινγκ πονγκ, σκακι κλπ;

οι ενηλικες δεν εχουμε ψυχη; :P

mini soccer , το καλυτερο.Και κεντρα νεοτητας-ομιλοι υπαρχουν για σκακι και πινγκ πονγκ.Επικροτω τις επιλογες σου ! :)

Δημοσ.

Το ψαροτούφεκο αν κολλήσεις, γίνεται τρελό πάθος για όλη την υπόλοιπη ζωή σου! Μην το απορρίπτεις τόσο εύκολα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...