IHateLove Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Σας αρέσει αυτό το πράγμα που γίνεται? πάει κάποιος να γραφτεί και ορμάνε 30 άτομα πάνω του να τον βοηθήσουν... έχει φάση, δεν καταλαβαίνουν ότι αυτό κάνει τα "πρωτάκια" να νιώθουν άβολα? εγώ τουλάχιστον πριν 2 χρόνια, βλέπω ένα τσούρμο να ορμάνε και αγχώθηκα γιατί είμαι και λίγο ντροπαλός (πραγματικά έλεγα "αχχ θεε μου να ανοίξει η γη να με καταπιεί")
Typhoon Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Η αποροία σου πηγάζει από τη λανθασμένη σου εντύπωση ότι όλη αυτή η φάση γίνεται για να σε βοηθήσουν... 14
bluesattack Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Και λογικα θα γινονται ολο και πιο επιμονοι.Ειναι και καιροι δυσκολοι για κομματοσκυλα.Εχουν εντρυφησει στο μαρκετινγκ τουλαχιστον η ερχονται με τα σαλια τους μεχρι το πατωμα προσπαθωντας να σε πεισουν οτι το κομμα τους ειναι ο σωτηρας ?
apd453 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 βλέπω ένα τσούρμο να ορμάνε και αγχώθηκα γιατί είμαι και λίγο ντροπαλός (πραγματικά έλεγα "αχχ θεε μου να ανοίξει η γη να με καταπιεί") Μη το αφήσεις έτσι αυτό. Κοίταξε το.
athlios Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Εγω δε τα πετυχα αλλα κατα καιρους εχουν ωραια γκομενακια ρε. Μη δινεις κινητο και ολα κομπλε αν εχεις ορεξη για χαβαλε. 1
k4ts0u Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Ποντάρουν σε αυτούς που δεν ξέρουν να λένε όχι. 3
Typhoon Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Εγω δε τα πετυχα αλλα κατα καιρους εχουν ωραια γκομενακια ρε. Μη δινεις κινητο και ολα κομπλε αν εχεις ορεξη για χαβαλε. Καλά ναι γενικά, μπορείς να πεις καμία μλκ να περνάει η ώρα, αλλά όντως μη δώσεις κινητό γιατί μετά το πρήξιμο θα είναι μεγάλο. Την έκαναν κάποιοι αυτό το λάθος και μετά τους πήρε χρόνια να ξεμπλέξουν. Ειδικά την περίοδο των εκλογών γίνεται χαμός.
apd453 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Εγω δε τα πετυχα αλλα κατα καιρους εχουν ωραια γκομενακια ρε. Μη δινεις κινητο και ολα κομπλε αν εχεις ορεξη για χαβαλε. Η ΔΑΠ παραδοσιακά έχει τα καλύτερα μύδια. Καλύτερα να πολιτικοποιούμε όμως τη συζήτηση. 1
kage Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 δεν υποτιθεται οτι ειχαν απαγορευτει οι πολιτικες παραταξεις στα uni+tei εδω και 2 χρονια?
IHateLove Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 δεν υποτιθεται οτι ειχαν απαγορευτει οι πολιτικες παραταξεις στα uni+tei εδω και 2 χρονια? καλά, σφύρα μια, σφύρα δυό, και άμα δεν αλλάξει κάτι τότε σφύρα και 3η έχει φάση όμως παιδιά, ορμάνε 15-20 άτομα σε 1-2 άτομα και άλλοι 30-40 κάθονται στους πάγκους που έχουν βγάλει από το κτήριο! και κάτι άλλο που μου κάνει εντύπωση είναι ότι συνήθως τα παιδιά που είναι σε παρατάξεις ανεβαίνουν στις σχολές τους από τον Αύγουστο κιόλας, και τα μαθήματα ξεκινάνε Οκτώμβρη,
Haldol Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Εμένα με έγραψε μια κοπέλα από άλλη σχολή, όχι από τη δικιά μου. Δε μου ανέφερε καν από ποια παράταξη είναι, "προσέχουν" κάπως στις αρχές, θέλουν να δείξουν μόνο ότι ενδιαφέρονται και βοηθάνε. Ανέλαβε όλη τη χαρτούρα, όλη τη συννενόηση με τη γραμματεία, όλο το παλούκι εν ολίγοις. Κομπλέ πράγματα. Είχε και μια κ_λάρα πωπωπω. Έχε χάρη που είχα σχέση και δε ψηνόμουν να χωθώ. Ένα τηλεφωνάκι μετά από καιρό για καφέ, ψήθηκα, μέσα, πήγαμε με άλλους 2-3, εκεί εξήγησα ότι ξέρω τι παίζει και πως δεν ασχολούμαι με πολιτικά στο πανεπιστήμιο κι ότι απλά "έκανα τη δουλειά μου"... ε και μάλλον σπάστηκε που τους εκμεταλλεύτηκα λιγάκι. Δε ξανασχολήθηκε ούτε αυτή, ούτε κανείς άλλος μαζί μου μετά... 10
ennoeitai Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Όταν είχα γραφτεί, μου την είχανε πέσει από γνωστή "συντηρητική" αριστερή παράταξη επειδή είχα μακριά μαλλιά τότε, και εμένα δε μου κοψε και είχα δώσει τηλέφωνο. Μια σαύρα ήταν. Και μετά μου στελνε μηνύματα και τα διάβαζα και γελούσα. Μια φορά μου λέει "ennoeitai απόψε θα πάμε σε μια μπυραρία, μεγάλη παρέα, κουλ άτομα όλοι. Θα είναι και κάτι δεκατοετείς (sic), θα έχει πολύ χαβαλέ, θέλεις να έρθεις;" Οι δεκατοετείς ήτανε το δέλεαρ. Τα είχα κρατήσει για αρκετό καιρό, αλλά τα σβησα ρε γαμώτο. Απ'τα ωραιότερα (δεν ξέρω αν συμβαίνει ακόμα), είναι που κάθεσαι στο κυλικείο και πίνεις τον καφέ σου, και σε μια φάση σκάει ένας από την ίδια παράταξη και πατάει την κασσέτα. Με μια ανάσα όλα.
IHateLove Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 έχει πολύ φάση σου παίρνουν τα χαρτιά να μην κουράζεσαι, σε πιάνουν από το χέρι να σου δείξουν τον δρόμο, σε βάζουν να κάτσεις στο αμφιθέατρο μπροστά και τα βυζιά από κάτω, όλη την ώρα πρόθυμες να σου λύσουν κάθε απορία, να ζητάνε κινητά (τι πράγμα και αυτό, μας ξέρουν και από χτες?) εγώ το είχα δώσει σε 1-2, έρχεται λοιπόν Μάρτιος και με παίρνει τηλέφωνο, -Γεια σου τι κάνεις καλά, -Καλά - Η ... είμαι, σήμερα θα βγούμε με τα παιδιά σε ένα κλαμπ, θέλεις να έρθεις - ε?..., δεν μπορώ - Γιατί? - (δεν είμαι καλός στα ψέματα), βασικά δεν θέλω να έρθω επειδή δεν σας ξέρω - μην ντρέπεσαι θα γνωριστούμε - βασικά ούτε που σας ξέρω, δεν θέλω να έρθω - Καλά αυτό ήταν το ευχαριστώ που σε βοήθησα? - ε τι να κάνω ρε συ, δεν σας ξέρω και θα νιώθω πολύ άβολα - καλά λοιπόν, πάντως εγώ σε βοήθησα - τι να κάνουμε... σορρυ - Γεια, - Γεια μετά από μερικές μέρες ήταν οι εκλογές (Σαν πρωτάκι δεν ήξερα πότε γίνονται) Τι κάνουν ρε μλκα για 1 ψήφο, ξεφτιλίζονται.
IHateLove Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 σε μενα γιατι δεν ηρθε ποτε κανεις? είσαι Emo? (αν και, και αυτούς τους θέλουν)... αφού είσαι 2ψήφιο εξάμηνο, δηλαδή πριν 5+ χρόνια που μπήκες θα ήταν διαφορετικά. πάντως ισχύει αυτό που λένε δεν υπάρχει μέρος-σχολή που να μην βρίσκεις μ..νι να γ...εις, και με πολύ ευκολία κιόλας. και πραγματικά το εννοώ, δεν τρολλαρω. (ξέρω κοπέλα που μπαίνει 3ο έτος και έχει αλλάξει 2 γκόμενους) δεν είναι κακό, είναι καλό να δοκιμάζεις καινούργια πράγματα. συνέχεια βλέπω να τρίβονται... αχαχα χιχιχι χουοχουχ μη μη με τσιμπας, πας στο κυλικείο να την αράξεις και γίνεται μέσα... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα