Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

από γνωστή "συντηρητική" αριστερή παράταξη

Μια σαύρα ήταν.

Πέφτω από τα σύννεφα :lol:

Εγώ με τα παιδιά που μου την "έπεσαν" την πρώτη μου μέρα, 12 χρόνια μετά έχω ακόμη παρτίδες.....

(ξέρω κοπέλα που μπαίνει 3ο έτος και έχει αλλάξει 2 γκόμενους)

Καλά τσουλάρα μιλάμε όχι αστεία 2 (δύο ολογράφως) γκόμενους :P !!!!!!!

Και που να ξερες την Κορίνα που στο πρώτο εξάμηνο είχε πάρει ήδη όλο το τμήμα και μετά επεκτάθηκε και στα διπλανά :lol:. Εκεί να έβλεπα τι θα έλεγες.......

Αχ Κορίνα, ζήτω η Τσίπρος!!!!

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

χαχαχα λιωνω.

ρε μην με τρομαζετε, θα παω να γραφτω την παρασκευη στο τει χαλκιδας και θα τους διωξω ολους. ενα ξερο οχι θα λεω και θα φευγουν

λιγο ακυρο αλλα δεν πειραζει. ξερετε αν γινονται κανονικα εγγραφες στα τει; επηρεαζονται καθολου απο τις απεργιες των καθηγητων;

Δημοσ.

σε μενα γιατι δεν ηρθε ποτε κανεις? :(

Bασικά βρίσκουν και τα κανουνε.

Συνήθως αυτοί που κλαίγονται για τις παρατάξεις στα πανεπιστήμια και το πώς έχουν καταντήσει οι παρατάξεις τις σχολές είναι ταυτόχρονα οι ίδιοι που με τον τρόπο τους τους ανέχονται.

Δημοσ.

είσαι Emo? (αν και, και αυτούς τους θέλουν)... αφού είσαι 2ψήφιο εξάμηνο, δηλαδή πριν 5+ χρόνια που μπήκες θα ήταν διαφορετικά.

πάντως ισχύει αυτό που λένε

δεν υπάρχει μέρος-σχολή που να μην βρίσκεις μ..νι να γ...εις, και με πολύ ευκολία κιόλας.

και πραγματικά το εννοώ, δεν τρολλαρω.

(ξέρω κοπέλα που μπαίνει 3ο έτος και έχει αλλάξει 2 γκόμενους)

δεν είναι κακό, είναι καλό να δοκιμάζεις καινούργια πράγματα.

συνέχεια βλέπω να τρίβονται... αχαχα χιχιχι χουοχουχ μη μη με τσιμπας,

πας στο κυλικείο να την αράξεις και γίνεται μέσα...

χαχα

ελα στο τει μου να δεις τι παιζει

95% αντρες

και απο τις γυναικες που εχουμε εχω μετρησει οτι εχουμε 6-7 ωραιες γκομενες.

Δημοσ.

ξερετε αν γινονται κανονικα εγγραφες στα τει; επηρεαζονται καθολου απο τις απεργιες των καθηγητων;

Γίνονται κανονικά γιατί οι εγγραφές είναι θέμα γραμματείας και όχι καθηγητών. Τώρα καλό είναι να ενημερωθείςκαι στο αντίστοιχο site της σχολής ή και τηλεφωνικώς.

Δημοσ.

χαχα

ελα στο τει μου να δεις τι παιζει

95% αντρες

και απο τις γυναικες που εχουμε εχω μετρησει οτι εχουμε 6-7 ωραιες γκομενες.

Παίζουν ρόλο και οι σχολές......πχ σε νοσηλευτική,κοινωνικής εργασίας ή διατροφολογίας δεν μπορείς να πεις ότι δεν υπάρχουν.....ακριβώς αντίστροφα σε τει στυλ λογιστικής

Δημοσ.

Παίζουν ρόλο και οι σχολές......πχ σε νοσηλευτική,κοινωνικής εργασίας ή διατροφολογίας δεν μπορείς να πεις ότι δεν υπάρχουν.....ακριβώς αντίστροφα σε τει στυλ λογιστικής

τι; δεν υπαρχουν κοριτσια σε τει λογιστικης; ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ; ΤΙ ΘΑ ΚΥΝΗΓΑΩ;

Δημοσ.

Στη λογιστική υπάρχει πολύ θηλυκό ρε. Σε καμιά πληροφορικο-τέτοια μη πας γιατί είναι αρχ_δόκαμπος, με εξαίρεση ίσως τη δικιά μου. :P

• Like 1
Δημοσ.

τει ηλεκτρονικης

μπορει να περασουν βδομαδες μεχρι να πετυχεις γκομενα στο κτιριο...

• Like 5
Δημοσ.

Πω τι θυμιθηκα τωρα!!

Παω με μια φιλη μου να γραφτω και εξω απο τη γραμματεια μεσα στο χαμο, μας λεει ενας -και ακουμε και οι 2-το εξης; "Ειστε για καφε;" :whistle:

Τα ψιλοχανουμε και λεμε οχι....Ε μετα καταλαβαμε οτι μας ρωταγε αν ειμαστε για εγγραφη....

Οσο για κοριτσα, εχει η λογιστικη μπολικα αν κρινω απο αυτο που ηταν η αδερφη μου..

Δημοσ.

χαχαχα λιωνω.

ρε μην με τρομαζετε, θα παω να γραφτω την παρασκευη στο τει χαλκιδας και θα τους διωξω ολους. ενα ξερο οχι θα λεω και θα φευγουν

λιγο ακυρο αλλα δεν πειραζει. ξερετε αν γινονται κανονικα εγγραφες στα τει; επηρεαζονται καθολου απο τις απεργιες των καθηγητων;

Χαλκίδα ...πφφφ εκεί προς Βοιωτία - Εύβοια είναι σεμνά τα κορίτσια, δεν νομίζω να έχεις τέτοιο θέμα (για τα πολλά βυζιά πάνω σου)

(ρε μαγκες, ακόμα και όταν βρέχει το βυζάκι έξω είναι, δεν κρυώνουν ;)

Τι λες τωρα! Που γινονται αυτα.

βασικά στις σχολές είμαστε γνωστοί μεταξύ μας, δεν είμαστε δα και 10.000.000 φοιτητές που δεν γνωριζόμαστε, άρα! όταν πας με τον 1ναν και χωρίζεις και στο καπάκι βρίσκεις άλλον για να μην είσαι μόνη τότε τι γίνεται? δεν το βλέπει ο κόσμος αυτό και λέει "αμαν, η κυρία ξεπέτα"...

γενικά είναι η ηλικία αυτή που θέλεις να ξεσκάσεις, μακριά από το σπίτι, από τους γνωστούς, μένεις μόνος,

κάνεις ότι θες, πάρτι με νερο που λένε (τα ούζα είναι ακριβά πλέον)

Δημοσ.

2008 σε μένα δεν ήθρε κανένας. ισως γιατι πήγα αργά 12-1 και ειχανε κανει καλη ψαριά. πάντως σε μας ταχουνε κοψει. μπαινουνε μονο οι φοιτητες να κανουνε τα χαρτιά τους. Απλά σε πανε μεχρι την πορτα χέρι χέρι και περιμένουνε να βγείς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...