Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω και τηλ εδωσα καο τα παντα...

"θα ερθεις το βραδυ στο παρτυ στο ταδε κλαμπ?

"θα ερθω.

"παμε για καφε να τα πουμε?

"παμε"

Ουτε που με ειδαν ποτε...μεχρι που τα παρατησαν, παιζει να με θεωρησαν και μουροχαβλο

Sent from my iPad using Insomnia

εμένα πάντως προσφέρθηκαν να με πάρουν με το αυτοκίνητο και δεν μπορούσα να κάνω αυτό που έκανες εσύ,

ακόμα θυμάμαι έναν φίλο μου, ήταν ο άνθρωπος άρρωστος (είχε χτυπήσει πόδι) και τον παίρνουν τηλέφωνο στις εκλογές να τον ρωτήσουν γιατί δεν ήρθε, τους λέει αυτός έτσι και έτσι και τι κάνουν ρε μλκα? από την σχολή πήγαν σπίτι του με αυτοκίνητο να τον πάρουν... χαχα

@σημειώσεις

σχετικά με αυτό μην ψαρώνετε, αν δεν διαβάσετε μόνοι σας τότε @@@, μα να βλέπω σε blogs/fbgroups να δίνουν σημειώσεις οι παρατάξεις (που τα έχουν και σε pdf κιόλας, καλά κάτσανε και τα γράψανε? όλο και κάποιον μλκα θα βρήκανε") και μετά να βρίζουν αυτοί που τα ζητάγανε γιατί έπεσαν άλλα ντάλα και κόπηκαν

ε ρε μλκες που είναι μερικοί!

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Τηλεφωνο αν σας πιεσουν τοσο πολυ ειναι καλο να το δωσετε σε ΔΑΠιτη(θα μαθαινετε κ τα νεα της σχολης/απεργιες κλπ).

Σωστά, άλλωστε καμία σχολή δεν τα βγάζει όλα αυτά σε ανακοινώσεις. Προτιμώ να χάσω μάθημα παρά να λέω ότι με ενημέρωσε παράταξη.

Όσο για τις σημειώσεις, ναι θύματα, διαβάστε μερικές σελίδες που δεν ξέρετε ούτε αν αντιστοιχούν 100% στην ύλη του εξαμήνου του μαθήματος (αφού ούτε αυτός που σας τις έδωσε πάτησε ποτέ), ούτε ξέρετε από που προέρχονται και τι γραπτό δίνετε αν τις χρησιμοποιήσετε.

• Like 1
Δημοσ.

Σωστά, άλλωστε καμία σχολή δεν τα βγάζει όλα αυτά σε ανακοινώσεις. Προτιμώ να χάσω μάθημα παρά να λέω ότι με ενημέρωσε παράταξη.

Όσο για τις σημειώσεις, ναι θύματα, διαβάστε μερικές σελίδες που δεν ξέρετε ούτε αν αντιστοιχούν 100% στην ύλη του εξαμήνου του μαθήματος (αφού ούτε αυτός που σας τις έδωσε πάτησε ποτέ), ούτε ξέρετε από που προέρχονται και τι γραπτό δίνετε αν τις χρησιμοποιήσετε.

υπάρχουν τα φυτά της παρέας που παρακολουθούν, μπροστά του όλοι τον σέβονται, από πίσω του γελάνε μαζί του όλοι

με λίγα λόγια, φίλε σε γουστάρουμε αλλά μην ξεχνάς τις σημειώσεις...

Δημοσ.

Μπορεί, αλλά έχει φύγει 1αδα σε γραπτό που βασίστηκε σε τέτοιες σημειώσεις, που πήγε σύννεφο. Γιατί απλά ήταν για τον φούτσο οι σημειώσεις, από διάφορες απόψεις.

• Like 2
Δημοσ.

Με την δαπίτισα που με είχε βοηθήσει ανταλλάξαμε κινητά, πάντως δεν ήταν και καμιά θεά, εν το μεταξύ μερικές φορές όταν την έπαιρνα τηλέφωνο το σήκωνε ένας άνδρας, την μια φορά λέω θέλω την κατέρινα μου ζητάει τον λόγο κάπως με ύφος του λέω είμαι συμφοιτητής και για κάτι σημειώσεις μου λέει ΟΚ. Την 2η φορά την ξαναπαίρνω τηλ για κάτι άλλο, το σηκώνει πάλι ο ίδιος και του το έκλεισα στα μούτρα και από τότε δεν την ξαναπήρα τηλέφωνο. σε οτι θέλεις ρε φίλε μόνο μια χάρη σου ζητάω".

εμ; δεν ηξερες δεν ρωταγες; το λεει το ονομα. ΚΑΤΕΡΙΝΑ. μακρια, μακρια

Δημοσ.

Κανένα μέλος παράταξης δεν έχει το φόρουμ ν ακούσουμε και την άλλη πλευρά των πραγμάτων;

Όταν ήμουν εγώ στα Χανιά στήνανε έδρανα έξω απ τις αίθουσες,ηχεία στο τέρμα (μπίτια,κλαρίνα,επανάσταση οεο) και πίνανε ουίσκια οι μεν και μπύρες οι δε. Τραγικοί.

Δημοσ.

Πας και ρίχνεις σαλάμια, μοιράζεις «εγώ δεν σε ψήφισα; Αλίμονο» και ησυχάζεις..καφέδες και λοιπές κοινωνικές συναναστροφές να λείπουν.

Δημοσ.

Κανένα μέλος παράταξης δεν έχει το φόρουμ ν ακούσουμε και την άλλη πλευρά των πραγμάτων;

οι περισσότεροι από αυτούς το ξέρουν τι είναι, απλά στα @ τους, ξέρουν ότι έτσι είναι τα πράγματα και το μόνο που τους νοιάζει είναι πως να περνανε ευχάριστα!

Δημοσ.

Όταν ήμουν εγώ στα Χανιά στήνανε έδρανα έξω απ τις αίθουσες,ηχεία στο τέρμα (μπίτια,κλαρίνα,επανάσταση οεο) και πίνανε ουίσκια οι μεν και μπύρες οι δε. Τραγικοί.

στο τει?

Δημοσ.

https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1421317

Δοξαστό ΤΕΙ Θεσσαλονίκης...Τώρα που το σκέφτομαι έχω να πατήσω στον κεντρικό διάδρομο του ΤΕΙ πάνω απο 1 μιση χρόνο.Τεκές στην κυριολεξία.Ευτυχώς μπαίνω στο τει,παρκάρω,κάνω μάθημα,ξεπαρκάρω και έφυγα.

Πάντως και εμείς είχαμε τέτοια κουλά με παρατάξεις...Είχαμε έναν Δαπίτη που βοηθούσες στις εγγραφές και όταν τον συναντούσαμε μας έλεγε τα inside infos,μαλακίες δηλαδή.Όλοι καπνιστές,τον κάναν τράκα συνεχώς :P Ευτυχώς τώρα έχω να τον δω πολύ καιρό...

Δημοσ.

Εμενα δεν μου την επεσαν, επειδη ο αδερφος μου ηταν και ειναι ενεργος σε παραταξη, αλλα επειδη κανω "δια-παραταξιακες" παρεες/ομαδικες εργασιες ολο και κανα τηελεφωνακι ή μηνυματακι στο φβ πεφτει για ποτο ή καφε

Αααα και το γνωστο...

http://www.youtube.com/watch?v=h53m-Qj4hsw

• Like 1
Δημοσ.

πηγα σημερα και γραφτηκα και εγω... μολις φτασαμε ηταν στην εισοδο και περιμεναν τα αυτοκινητα, φιλε για εγγραφη και ετσι. νομιζα οτι ημουν σε πορεια στο συνταγμα. πρωτα βλεπεις τις αφισες, και ολα τα υπολοιπα και μετα το τει. Επαιζε και ενα εμβατηριο του κκε νομιζω... τρομαξα. εψαχνα την γραμματεια και ερχεται ενας τυπος (καλο παιδι φαινοταν) και μου λεει, φιλε θες βοηθεια; και του απαντω, αμα μου πεις μονο που ειναι η γραμματεια θα ειμαι ευχαριστημενος. χυλοπιτα κατευθειαν. τελως παντων, συμπληρωνα τα χαρτια εξω στα θρανια που ειχαν και ερχεται η πιο μ!@%!ρα της σχολης. (Ναι αυτη παιζει να ηταν) ξεκινησε και αυτη τα ιδια να με βοηθησει, της ειπα οχι, ηρθε ενας αλλος και την εδιωξε. Φυγε κοπελια απο εδω αστο παιδι να τα συμπληρωσει μονο του. Μου ευχηθηκε καλη αρχη και εφυγε. δεν θα ζηταγα βοηθεια ουτως η αλλος απο αυτην. Παρατηρηση, οποια ομορφη κοπελα εβλεπα με κοιταζε με ενα λαγνο βλεμα, λες και θελει να τον ρουφηξει απο ολους. Μερικες ηταν πιο μετριμενες. Ημουν περηφανος εντωμεταξυ γιατι τους ειχα καταφερει και δεν ειχα δωσει τηλεφωνο. Ηρθε η σειρα μου για να γραφτω και ενας ΔΑΠιτης νομιζω μιλησε με τον πατερα μου και εναν αλλον κυριο και μολις βγαινω εξω μου λεει ο πατερας μου να του κανω αναπαντητη για να εχει το κινητο μου για σημειωσεις, ποτε αρχιζουμε απεργιες και τετοια. Εγω λεω τωρα οχι ρε πουστη, μια χαρα τα πηγαινα. Τα εγραψε σε ενα χαρτι τα τηλεφωνα και τα ονοματα γιατι του ειχε χαλασει το κινητο. Εχουν γελιο αλλα ειναι σοβαρο το προβλημα τους

Δημοσ.

...Εχουν γελιο αλλα ειναι σοβαρο το προβλημα τους

ότι έχει γέλιο έχει, εγώ το σκέφτομαι και γελάω, σαν πρόβατα κανονικά...

κοίτα φίλε μου, δεν έχουν κάποιο πρόβλημα, ξέρουν πολύ καλά τι τους γίνεται, απλά θεωρούν ότι έτσι περνάνε καλά,

μην κοιτάς τον εαυτό σου που μπορεί να είσαι σπιτόγατος (εγώ και αν είμαι) οι περισσότεροι θέλουν να περάνε καλά και καλά κάνουν

ας διασκεδάσουν ρε παιδί μου...

προσωπικά όλο αυτό που γίνεται με τις παρατάξεις, τις γκόμενες στα πρωτάκια, τηλέφωνα και έτσι δεν τα θεωρώ και τίποτα το σημαντικό να ασχοληθείς, άλλωστε, γιατί να μην δώσεις το τηλέφωνο σου σε μια γκόμενα? ή σε έναν μαντράχαλο

γενικά πρέπει να κάνουμε παρέες να βγαίνουμε και λίγο (δεν μιλάω συνέχεια στα παρτι, λέω για κάνα event ποδοσφαιράκι, μπάσκετ)

είχα γνωρίσει μια πολύ όμορφη όταν γράφτηκα αλλά επειδή ήταν μπάχαλο η κατάσταση δεν την θυμάμαι τώρα, ξέχασα την φυσιογνωμία της.

θυμάμαι ακόμα ότι την "ερωτεύτηκα", ήταν πολύ γλυκιά και όμορφη

ζω ένα είδος μαγείας, "γουστάρω κάποια που δεν θυμάμαι ποια είναι"

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...