nilosgr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδια, κακα τα ψεματα, αλλα μονο η ΔΑΠ και η ΠΑΣΠ (ισως και το ΜΑΣ, αλλα πιο διακριτικο) κανουν πεσημο αυτο τον καιρο... Κατι ΕΑΑΚητες, ΑΡΕΝητες κι αλλοι "αριστερο-ανεξαρτητοι", απλα παν για να περιορισουν τους πεφτουλες
Ntinaras Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 περασα απο τη σχολη,καθε χρονο βγαζουν τα τραπεζακια τους και πιο εξω ωστε να ειναι αυτοι οι πρωτοι. φετος ειχανε περασει το πεζοδρομιο και φτασαν σε ενα περιπτερο χαχαχα 2
koslibpro Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 συγνωμη ρε παιδια,εκει που παει καποιος να γραφτει μια χαρα ωραια και ηρεμα στην σχολη του..του την πεφτουν 2-3 απο παραταξεις για "βοηθεια"..αν τους πεις ξερετε παιδια ειμαι γραμμενος σε αλλη παραταξη κτλπ..τι γινεται?δεν φευγουν δηλαδη?? ρωταω γιατι το ειχα πολυ απλο στο μιαλο μου το να τους διωξω
nilosgr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 συγνωμη ρε παιδια,εκει που παει καποιος να γραφτει μια χαρα ωραια και ηρεμα στην σχολη του..του την πεφτουν 2-3 απο παραταξεις για "βοηθεια"..αν τους πεις ξερετε παιδια ειμαι γραμμενος σε αλλη παραταξη κτλπ..τι γινεται?δεν φευγουν δηλαδη?? ρωταω γιατι το ειχα πολυ απλο στο μιαλο μου το να τους διωξω Αν ήσουν σε παράταξη θα πήγαινες με παρέα δε θα πήγαινες μπακουρος και να κοιτάς γύρω-γύρω λες και μπήκες σε διαστημόπλοιο ;-) Ή μπορεί να σε ρωτήσουν σε ποια παράταξη είσαι, τι θα πεις;
koslibpro Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 ξερω γω,τους λες μια τυχαια!αν ειναι απο την ΚΝΕ τους λες οτι εισαι στην ΔΑΠ,το αντιστροφο αλλιως κλπ.. ή τους λες καποιο κομμα που δεν εχει νεολαια/φοιτιτικη παραταξη..
manic Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 τους λες καποιο κομμα που δεν εχει νεολαια/φοιτιτικη παραταξη.. αυτο καλο ειναι να μην το πεις γιατι θα σε περασουν για ακρο-δεξιο, ειναι μονοι (νομιζω) που δν εχουν φοιτητικές παραταξεις, αν πεις ενα απλο "δεν ενδιαφερομαι ευχαριστω" δεν θα σου πουν τπτ.
koslibpro Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 αυτο καλο ειναι να μην το πεις γιατι θα σε περασουν για ακρο-δεξιο, ειναι μονοι (νομιζω) που δν εχουν φοιτητικές παραταξεις, αν πεις ενα απλο "δεν ενδιαφερομαι ευχαριστω" δεν θα σου πουν τπτ. οχι.υπαρχουν και οι Πειρατες πχ που δεν εχουν. παντως την τεταρτη που θα παω να γραφτω,πλακα θα εχει νομιζω με αυτους
nemesiskp Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Εγω παλι στο πρωτο εξαμηνο κραταγα τυπικες παρτιδες με κατι κομματοσκυλα,ισα ισα για να περνω κατι σημειωσεις για τα εργαστηρια.Οταν ηρθε η μερα των εκλογων μου σκοτισαν τα @@ να παω να ψηφισω.Εγω δεν χαλαγα βενζινη για κανενα λογο και αυτοι επεμεναν να ερθω να σε παρω με το αμαξι κτλ κτλ.Τελικα εφαγε ενα μινι κραξιμο στο τηλεφωνο και απο τοτε μου κραταγανε μουτρακια οποτε περναγα απο το τραπεζι τους. Απο τοτε οπως καταλαβαινετε εχω χασει τον υπνο μου απο την στεναχωρια μου. Τουλαχιστον περασα τα εργαστηρια και μου δινει μια παρηγορια.
koslibpro Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 δεν καταλαβαινω κατι..αφου αυτοι θεωρητικα δεν πανε ποτε σε μαθηματα κτλπ..τις σημειωσεις που τις βρισκουν για να τις μοιραζουν κιολας??
nemesiskp Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Ε τοσα ατομα ειναι,καποιος δεν θα πηγαινει στα εργαστηρια τουλαχιστον;Βαλε οτι ητανε του πρωτου εξαμηνου μαθηματα και οτι αυτοι ητανε 5ο φευγα,τι διαολο μια σημειωση δεν θα ειχαν; Σε εμας παντως εχει πλακα οταν μπαινουν οι κνιτες στο μαθημα για να βγαλουν λογο.'Η θα σφαχτουν με τον καθηγητη που δεν τους αφηνει ή με καποιον φοιτητη γιατι του διακοπτουν το μαθημα ή θα τρεχουν να μας ηρεμησουν γιατι εμεις το βλεπουμε σαν ευκαιρια για διαλειμμα και κανουμε μια αιθουσα πουτ@ν@ απο την φασαρια.
black_widow Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Γενικά έχουν πλάκα, αν ξέρεις πως να τους αντιμετωπίζεις. Μπορείς να τους εκμεταλλευτεις για να κάνεις τη δουλειά σου και μετά σαλάμι στις εκλογές οπως έγραψε και ένας φίλος. Αυτό ακριβώς. Είναι χρήσιμοι ειδικά όταν περιμένεις ανακοινώσεις που δε βγαίνουν ιντερνετικά ( π.χ. τότε με τις μεγάλες απεργίες έβγαινε ανακοίνωση το βράδυ για την επόμενη αν θα γράψουμε κ.λ.π. ). Οι σημειώσεις τους είναι για τα μπάζα. Κρατάμε τις δικές μας και όποια μαθήματα δε μας βολεύει να πηγαίνουμε ( προφανώς αν δουλεύεις δεν μπορείς να τα παρακολουθείς όλα ) παίρνουμε από φίλους - γνωστούς. Όσο low profile κα να είσαι γνωριμίες θα κάνεις έτσι και αλλιώς. Αυτό με τις γλάστρες δεν το έχω ζήσει , είμαι γυναίκα , πρέπει να έχει χαβαλέ η κατάσταση.
gavros10 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 μεχρι τωρα που ειμαι στην απεξω γιατι ουσιαστικα δεν εχει αρχισει η σχολη, το θεωρω χρησιμο να υπαρχει ενα φορουμ, κατι, που να μπορει οποιος ξερει απο οποιο κομα να ποσταρει για απεργιες και τετοια. τα τηλεφωνα μαλλον για πρηξιμο τα εχουν. καθονται και στελνουν σε 200+ ατομα μηνυμα οτι αυριο εχει απεργια; το κοστος τους πιο ειναι;
Basilhs23___ Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 δεν καταλαβαινω κατι..αφου αυτοι θεωρητικα δεν πανε ποτε σε μαθηματα κτλπ..τις σημειωσεις που τις βρισκουν για να τις μοιραζουν κιολας?? Η παράταξη προφανώς αποτελείται από πολλά άτομα, όλο και κάποιον από την παράταξη βρίσκουν για να δώσουν σημειώσεις. Σε εμάς εκτός από σημειώσεις δίναν θέματα από εξεταστικές και από τεστάκια στα εργαστήρια. Σε κάποια θεωρητικά μαθήματα εξεταστικών που ο καθηγητής δεν επέτρεπε να πάρουμε τα θέματα, υπήρχαν άτομα που έβγαζαν τα θέματα φωτογραφία με το κινητό και μετά τα δακτυλογραφούσαν ακριβώς από το word τα εκτύπωναν και τα έδιναν, άλλοι είχαν σκοπό μάθαιναν απέξω τα θέματα, έδιναν κενή κόλα όταν περνούσε η μισή ώρα και όταν έβγαιναν εκτός αίθουσας έγραφαν αναλυτικά ολα τα θέματα χειρόγραφα, μιλούσαν με άλλους που θυμόντουσαν αριθμούς κτλπ για να επαληθεύσουν οτι όντως ήταν έτσι οι αριθμοί των ασκήσεων και τα δακτυλογραφούσαν πάλι στο word. Μιλάμε για πολύ οργανομένη "μαφία". Και ένας καθηγητής καπότε τα είχε πάρει και είπε άμα δώ κανέναν να φεύγει στην μισή ώρα και να δίνει εντελώς λευκή κόλα θα κοπέι και στην επόμενη εξεταστική, αλλά παπάρια μάντολες.
chill Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Το κορυφαίο πάντως είναι που στην εγγραφή εκεί που έχεις πάρει το χαρτί πριν καν αρχίσεις να συμπληρώνεις...'Εδώ παει το ονοματάκι σου.....' date=' να εδω θα βαλεις το επωνυμο....εδω αυτο κλπ... [/quote'] Και το πουλάκι μου γλυκούλα σε ποια τρυπούλα σου πάει, αγκού Ιδανικό για απάντηση κ είτε θα εσπρωχνες ακόμα δεν ξεκινήσες ή θα σε άφηναν ήσυχο...... Sent from my iPad using Insomnia 1
IHateLove Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 δεν καταλαβαινω κατι..αφου αυτοι θεωρητικα δεν πανε ποτε σε μαθηματα κτλπ..τις σημειωσεις που τις βρισκουν για να τις μοιραζουν κιολας?? μην λέμε ότι θέλουμε, αρκετοί από αυτούς πάνε σε μαθήματα, ακόμα και σε θεωρίες... και είναι πολύ καλά παιδιά τουλάχιστον εγώ ξέρω αρκετά άτομα που είναι στην ΔΑΠ και τους βλέπω συνέχεια στο ΤΕΙ δεν μπορείς να βγεις πριν περάσει 1 ώρα, πως λες 30Min 2ον, τι πράγμα αυτό με τους καθηγητές? που δεν δίνουν καν θέματα στο τέλος, ούτε μετά από κάνα μήνα... χαζοί είναι;;; αφού τα βγάζουμε φωτογραφία με άνεση, όταν έχεις και iPhone 5s τότε τα βλέπεις πεντακάθαρα (μόνο iPhone παίδες, όχι καμιά Cannon 45Mpx με χ20 οπτικό ζοομ) ΥΓ: λίγο άκυρο, έχετε μήπως κάνα σκυλί στην σχολή σας? εμείς έχουμε 2 και τα φροντίζουν οι φύλακες , είναι πάντως μια χαρά πεντακάθαρα , δεν είναι τίποτα κοπρόσκυλα. τα ατιμούλια, είχαμε θυμάμαι μάθημα 8 ωρα πρωί και ο καθηγητής έμπαινε 8.30, καθόμασταν έξω 1-2 άτομα και χαζεύαμε τα σκυλιά, "So cute"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα