thanosdrm Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Ρε παιδια εχω το iphone 3G 4.2.1 jailbrake με redsnow το εκανα κ απο τοτε που το εκανα (μπορει να ειναι κ συμπτωση) κολλαει το κινητο .... με την εννοια οτι εκει που ειναι ανοιχτο κ το αφησω να κλειδωσει μπορει να μην ανοιγει μετα.... ανοιγει μονο αμα το κανω hard reset ( power on/off button μαζι με το home button) κ ετσι ανοιγει . οταν κολλαει ετσι αμα το κανω κληση το κινητο καλει μεν αλλα το κινητο ειναι σαν νεκρο κ μολισ το κανω reset βλεπω την κληση ....ενα παραδειγμα εδωσα ....το εχω κανει restore απο το itunes κ παλι τπτ , το ξανακανει κ χωρις jailbrake .... :/ ξερεις κανεις τι παιζει με αυτο το θεμα???
MoviemakerGr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 ~restore και set as new αν κανεις restore from backup επαναφερεις κ το πρόβλημα. Αν μετά από αυτό σου κάνει πάλι τα ίδια τότε είναι θέμα συσκευής κ servis. υ.γ. πριν κάνεις set as new να είσαι σίγουρος ότι έχεις διαφυλάξει τα δεδομένα σου..
thanosdrm Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 ~restore και set as new αν κανεις restore from backup επαναφερεις κ το πρόβλημα. Αν μετά από αυτό σου κάνει πάλι τα ίδια τότε είναι θέμα συσκευής κ servis. υ.γ. πριν κάνεις set as new να είσαι σίγουρος ότι έχεις διαφυλάξει τα δεδομένα σου.. φιλαρακι δεν το ειχα σκεφτει αυτο ... αλλα αμα το κανω απο την αρχη πως θα ξανα βαλω τισ επαφες μ ???
MoviemakerGr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Θα τις έχεις σώσει - συγχρονίσει πρώτα σε ένα outlook η στο contacts.. επειδή σε αυτή την περίπτωση μπορεί εύκολα να γίνει πατατιά,να είσαι προσεκτικός κ όχι βιαστικός. Αφού τελειώσεις τις ρυθμίσεις σου και το συγχρονίσεις πάλι με το iTunes για να βάλεις μέσα τις επαφές μην ξεχάσεις να τικαρεις αυτό το τετραγωνάκι..
thanosdrm Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Φιλαρακι ξέρεις μήπως απο που οφείλεται αυτο που γίνεται στο κινητο ;
MoviemakerGr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Ακριβώς όχι φαντάζομαι όμως στο παιχνίδι με το Jailbreak.
thanosdrm Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Αλλά εγω που θέλω να τ ξανά κάνω jailbrake ?
MoviemakerGr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 ..ξανακαντο αν θέλεις αλλα όχι πολλούς πειραματισμούς με άγνωστα apps κ κυρίως με αυτά που εχουν να κάνουν με τις ρυθμίσεις του. Αφου βεβαιωθείς οτι λειτουργεί κανονικα πάλι η συσκευη σου,τα "πατήματα" σου στο j/b να είναι σε πιο σίγουρα κ δοκιμασμένα σημεία.
thanosdrm Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Καλώς ρε φιλαρακι μου ... Σ ευχαριστω !!! Θ το δοκιμάσω κ θα σ πω τ έγινε ... Τώρα με αυτο που μ είπες μπορει να έχω κάποιο θέμα με τ iTuneς επειδή δεν τ ξέρω πολυ καλα ... Αλλα θ δω τ θα κάνω ...
thanosdrm Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 εχεις κανεναν οδηγο να μου δωσεις για back up των επαφων ? θα με βοηθουσες πολυ///
iMarilina Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 εχεις κανεναν οδηγο να μου δωσεις για back up των επαφων ? θα με βοηθουσες πολυ/// Κατεβασε το MyContacts Backup πανεύκολο. Δωρεάν απο appstore Sent from my iPhone using Insomnia
MoviemakerGr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Κατεβασε το MyContacts Backup πανεύκολο. Δωρεάν απο appstore Sent from my iPhone using Insomnia Εγώ είμαι της παλιάς σχολής κ δεν το ήξερα,το δοκίμασα όμως και ειναι πραγματικά απλο τουλάχιστον η "εξαγωγή" ελπίζω και η "εισαγωγή"
iMarilina Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Πανεύκολο, απλά πας μέσα στο κινητό στο εμαιλ, ανοίγεις το εμαιλ που έστειλες στον εαυτό σου, πατάς την επισύναψη και προσθέτει τις επαφές.
thanosdrm Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 το θεμα ειναι πως κανω ανακτηση τις επαφες μ απο εκει ?
MoviemakerGr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Πανεύκολο, απλά πας μέσα στο κινητό στο εμαιλ, ανοίγεις το εμαιλ που έστειλες στον εαυτό σου, πατάς την επισύναψη και προσθέτει τις επαφές. το θεμα ειναι πως κανω ανακτηση τις επαφες μ απο εκει ? Ελα βρε αφού στο λέει εδώ .. Προφανώς πρέπει να έχεις ξαναεγκαταστησει την εφαρμογή πρώτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα