thanosdrm Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 ναι αλλα δν τις προσθετει .... απλα μου ανοιγει εναν πινακα με τισ επαφεσ κ μου λεει εκτυπωση...
MoviemakerGr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Πατάς πάνω στο attach ? Εγώ τώρα το δοκίμασα και μόλις πατήσω την επισύναψη μου τις βγάζει δίπλα κ με ρωτάει για να τις προσθέσει.
thanosdrm Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 μου δν μ βγαζει πουθενα επισυναμψει :/
MoviemakerGr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Έχεις μεταφέρει το email με το αρχείο μέσα στα mail του κινητού σου ? Μετά άνοιξε το μαιλ και πάτα πάνω στο βελάκι.
thanosdrm Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 παταω το βελακι κ μου ανοιγει το αρχειο .. εμφανιζει εναν πινακα με τις επαφεσ μ βασικα τι εννοεις αμα εχω μεταφερει το εμαιλ? απο το προγραμμα που το εστειλα ανοιγω το μαιλ κ ειναι στα απεσταλμενα ... πρεπει να κανω κατι αλλο?
MoviemakerGr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 παταω το βελακι κ μου ανοιγει το αρχειο .. εμφανιζει εναν πινακα με τις επαφεσ μ Ωραία,και πάνω πάνω δεν λέει προσθήκη ? ! εκεί πατάς.
iMarilina Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δε χρειαζεται να ξαναεγκαταστήσεις την εφαρμογή. Απλά θα ξανασετάρεις το εμαιλ σου στις ρυθμίσεις και θα πας μέσα στο μήνυμα που έστειλες στον εαυτό σου με την επισύναψη και θα πατήσεις πάνω στο αρχειάκι και θα σου πει να τις κάνει εξαγωγή στις επαφές. Sent from my iPhone using Insomnia
thanosdrm Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 δλδ οταν θα τα σβησω ολα το κινητο , θα ξαναπερασω την εφαρμογη κ θα μ λεει ανακτηση ...???
thanosdrm Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 παιδια τα εσβησα ΟΛΑ απ το κινητο κ παλι σβηνει ... τι γινετε ? :/
MoviemakerGr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 ~restore και set as new αν κανεις restore from backup επαναφερεις κ το πρόβλημα. Αν μετά από αυτό σου κάνει πάλι τα ίδια τότε είναι θέμα συσκευής κ servis. υ.γ. πριν κάνεις set as new να είσαι σίγουρος ότι έχεις διαφυλάξει τα δεδομένα σου.. παιδια τα εσβησα ΟΛΑ απ το κινητο κ παλι σβηνει ... τι γινετε ? :/ Αν έκανες set as new και συνεχίζει το πρόβλημα τότε θέλει servis. 3G θα έχει κ χρονάκια χρήσης στην προϋπηρεσία του.. λογικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα