tomy_1471 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Γεια σας παιδια!εχω εναν σταθερο υπολογιστη τον οποιο απο την πρωτη στιγμη που τον ανοιγω δεν μου ανοιγει την οθονη καθολου!Τι λετε?Εΐναι προβλημα της καρτας γραφικων ή θα αγορασω καινουργια αδικα?
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Βγάλε την κάρτα γραφικών και ξαναβάλτην. Αν συνεχίσει ελα πάλι εδώ, και πριν έρθεις βάλε το αφτί σου κοντά στο σύστημα και δες αν κάνει κάνα μπιπ.. αν κάνει, νιώσε πόσα κάνει και την συχνότητά τους.
madtaz Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Πρώτα από όλα η οθόνη δουλεύει? Αν βγάλεις το καλώδιο από την κάρτα γραφικών σου εμφανίζει κατι στην οθόνη? πχ NO SIGNAL 1
mikegad Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Βγάλε και ξαναβάλε την κάρτα ,άλλαξε καλώδιο ,δοκίμασε αν δουλεύει με άλλη οθόνη
tomy_1471 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 παιδια και με αλλη οθονη δεν δουλευει!τι εβαλα και την ξαναεβαλα την καρτα και μου κανει ενα μπιπ!η οθηνη δεν μου δεχνει τπτ!το μονο που κανει ειναι να αναβοσβηνει το λαμπακι της
madtaz Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 ήχο εκκίνησης windows ακούς από τα ηχεία ή όχι?
άδικος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Για τι σύστημα μιλάμε; Ξεκίνα με τα εύκολα, βγάλε μνήμες & βάλε μια μόνο πάνω. Αν δεν ανάψει δοκίμασε άλλη κάρτα γραφικών & αν τίποτα πάλι πρέπει να δοκιμάσεις άλλο τροφοδοτικό.
Chriss9 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 αλλαξε μπαταταρια μητρικης.... ειχα το ιδιο προβλημα... ισως να ειναι αυτο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα