manic Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Έχω μια απορία αν μπορεί να μου την λύση κανεις θα του ήμουν υπόχρεος άμα κάποιος είναι απόφοιτος ΤΕΙ πληροφορικής Λάρισας και κάποιος απόφοιτος ΤΕΙ πληροφορικής ποιο πτυχίο είναι πιο ισχυρό ? η έχουν την ίδια ισχύει ? dld αν πάμε κάπου για δουλειά με ιδιους βαθμούς θα πάρουν τον απόφοιτο λάρισας η θεσσαλονίκης ? Δεν παιζει ρόλο απο που το πηρες το πτυχίο (εκτος και αν μιλαμε για top πανεπιστήμια παγκοσμίως) αλλα ποσο καλός εισαι εσυ δλδ να στο πω και αλλιώς αν πας εσυ με πτυχιο ΤΕΙ λαρισας και ο αλλος ειναι απο το Μετσοβιο ηλεκτρολόγος αλλα εσυ έχεις ενα καλό portofolio εχεις δουλέψει μόνος σου και ξερεις 2 πράγματα περα απο αυτα που σου ειπαν στην σχολη και ο αλλος απλα ειναι ενας ακομα απόφοιτος τοτε εσενα θα παρουν.
stavros15 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ προσωπικά θέλω να παο λάρισα λόγο του ότι είναι και ο ξάδερφος m και δεν θα είμαι μονος και θα είμαι και σε σπίτι ενώ θεσσαλονίκη θα είμαι σε εστία και μονος επίσης όπως ξέρετε η ελλάδα δεν έχει ιδιαιτερα μεγάλη δουλειά για software engineer η web developer ( αυτά τα 2 μαρεσούν ) οποτε σκοπεύω να κάνω και ένα master και να βρω κάτι στο εξωτερικό βεβαια τα πράγματα δεν έρχονται πάντα όπως τα θέλουμε αλλα αυτό είναι το δικό μου όνειρο να βρω μια καλή δουλειά στο εξωτερικό με αυτή την ειδικότητα που μου αρέσει τι λέτε?
IHateLove Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Πάνε Λάρισα, έτσι και αλλιώς θα χρειαστεί να ασχοληθείς και μόνος σου...
stavros15 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι. για λάρισα ενδιαφέρομαι και εγώ εκεί θα παο ευχαριστώ όλους σας αν έχει κανεις να προσθέσει κάτι και δεν του είναι κόπος ας το κάνει THANKS!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα