sdaoulas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 παιδες ειμαι σε φαση εγκαταστασης ατομικης θερμανσης με φυσικο αεριο. Θα θελα τη βοηθεια σας σχετικα με την επιλογη λέβητα (μαρκας, τεχνολογιας) 1) Ποιες οι διαφορες του απλου λεβητα με τον συμπύκνωσης; Μου εχουν πει διαφοροι εγκαταστατες οτι οι συμπύκνωσης εχουν 2 ελαττώματα. α) βγαζουν περιισοτερα αερια απο την καμιναδα τους β) βγαζουν νερα οπως τα κλιματιστικα 2) Μου εχουν προτεινει τις εξης μαρκες για λεβητα. α) Vaillant β) Ariston Premium γ) Bongioanni Τι προτεινετε;
leftermann Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 οι λέβητες συμπύκνωσης εκμεταλλεύονται την θερμότητα των καυσαερίων για να προθερμάνουν το νερό πριν το στείλουν στον κυρίως εναλλάκτη. Έτσι κάνουν σημαντική οικονομία στο καύσιμο. α) δεν βρίσκω λόγο να βγάλουν περισσότερα αέρια. Λιγότερα θα έλεγα, λόγω μικρότερης κατανάλωσης. Όσα κι αν βγάζουν πάντως, δεν ενοχλούν σε τίποτα. β) όντως, βγάζουν νερό σαν τα κλιματιστικά, πολύ λιγότερο όμως. Θα έχεις έναν σωλήνα να στάζει. Προτείνω δαγκωτό συμπύκνωσης, αν έχεις την οικονομική άνεση. Οι vaillant θεωρούνται κορυφαίοι, αλλά... είναι πολλά τα λεφτά Άρη. Πανάκριβοι. Εγώ έχω αυτόν εδώ και 5 χρόνια, απόλυτα ευχαριστημένος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα