australis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δραση χωρις Αντιδραση (ο φυσικος θα το εκτιμησει παντως) 1
Sellers Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 11815 Για καταλήψεις, για εκδρόμες στην αυλή, για πενταήμερες, για εφταήμερες, για Ρόδο, για Κέρκυρα, για εξωτερικό, για ''τι εξωτερικό ρε μαλάκες, και που θα βγαινουμε;'', για πιο φθηνή τυρόπιτα, για χορό σχολείου, για Κιάμο, για Βέρτη, για χαμπίμπι, για λελέλι, για ννη μου το μαντήλι σου... Και 1, και 1, και 8, 1, 5. 7
kostas_dr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Τελικά έχει κάνει μεγάλη ζημιά η συγκεκριμένη διαφήμιση!
apd453 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Όταν πήγαινα σχολείο ήρθε η σειρά ενός υποψηφίου να μιλήσει. Στο τέλος της ομιλίας του είπε "θα δώσουμε ψωμί στο λαό". Άνοιξαν οι φίλοι τα παράθυρα του πάνω ορόφου και άρχισαν να πετάνε ψωμάκια για σάντουιτς στο κόσμο από κάτω. Είναι λίγο δαπανηρή προεκλογική εκστρατεία αλλά τη δουλειά της την έκανε. 3
IHateLove Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 "ΠΑΣΓ" Περάστε μας Αλλιώς Σας Γα..σαμε είναι ότι πρέπει το παραπάνω, να έχουμε και λίγη δράση ρε αδερφέ! αφού θα σας μηνύσει η ΠΑΣΠ για ευρεσιτεχνία (τι σκατά αληταρίο-παρέα θα είστε !) αμέσως το μυαλό σας να πάει στην Apple! πονηροί που είστε!
REDODIN7 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Εχουνε αλλαξει πολυ τα πραγματα εγω οταν ημουν στο 15μελες κοιταγα να κανουμε το καλυτερο για το σχολειο και δεν ανηκαμε σε καμια παραταξη ουτε ειχαμε ονομα εινασταν απλα ο γιαννης, ο γιωργος κλπ.
apd453 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Τι φάση! Εγώ αλλιώς τα θυμάμαι. Θέλαμε να μπούμε 15μελές για να λουφάρουμε με συνελεύσεις και να πάμε κούτρα 5μερη. Δεν ανήκαμε σε καμία παράταξη ούτε είχαμε όνομα κοιτούσαμε απλά τη κώλο μας.
IHateLove Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Εχουνε αλλαξει πολυ τα πραγματα εγω οταν ημουν στο 15μελες κοιταγα να κανουμε το καλυτερο για το σχολειο και δεν ανηκαμε σε καμια παραταξη ουτε ειχαμε ονομα εινασταν απλα ο γιαννης, ο γιωργος κλπ. όταν ήμουν εγώ σχολείο (πριν 4~ χρόνια), τα κτήρια ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, τώρα περνάς και βλέπεις σπασμένα τζάμια, σπασμένες καρέκλες, σκουπίδια, γραφιτη, κάγκελα παντού (μην μπαίνουν μέσα, πολύ αντιαισθητικό) και φαντάσου είμαστε ένα χωρίο , δεν είμαστε Αθήνα που είναι μπουρδέλο!!! τα νεα παιδιά έχουν χαλάσει, είναι πολύ μάγκες, από τα 13 τσιγάρο και γκόμενα.... τους βλέπω σε πλατείες και λεω "δεν αξίζει να το σχολιάσεις, άσε..." 2
REDODIN7 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 όταν ήμουν εγώ σχολείο (πριν 4~ χρόνια), τα κτήρια ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, τώρα περνάς και βλέπεις σπασμένα τζάμια, σπασμένες καρέκλες, σκουπίδια, γραφιτη, κάγκελα παντού (μην μπαίνουν μέσα, πολύ αντιαισθητικό) και φαντάσου είμαστε ένα χωρίο , δεν είμαστε Αθήνα που είναι μπουρδέλο!!! τα νεα παιδιά έχουν χαλάσει, είναι πολύ μάγκες, από τα 13 τσιγάρο και γκόμενα.... τους βλέπω σε πλατείες και λεω "δεν αξίζει να το σχολιάσεις, άσε..." Τα ιδια ειχαμε και εμεις πριν 12+ χρονια 1
xlapatsas4000 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Κοιταξτε πως έχει η κατασταση, στην πόλη μου και συγκεκριμένα στο λύκειο μου κάθε χρόνο στις εκλογές έχουμε τις παρατάξεις.παραταξη στο λύκειο δεν είναι σαν την πασπ,κνε η σαν τις γνωστές άλλες...το σχολείο άνοιξε εδω και 3 ημέρες, η προεκλογική περίοδος έχει ξεκινήσει.ειμαστε μια μεγάλη παρέα και αποφασίσαμε να κατεβουμε σε τρεις παρατάξεις, δηλαδή σαν τρεις μικρές οργανωσεις.συνηθιζουν οι παρατάξεις αυτές να έχουν παράξενα και πιασαρικα ονόματα, να φανταστειται το όνομα μετράει περισσότερο από τους υποψηφιους.επομενως, καταλΑβενεται την σοβαρατητα της καταστασης.δεν είμαστε αλήτες και δεν έχουμε καμία από τις παραπάνω συμπεριφορες.χαβαλεδες είμαστε και όλα γίνονται για την πλακα
xlapatsas4000 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Γεια σας είμαι ο €&&). ανήκω στην ... Παραταξη.δεν θα σας ζητήσω κάτι παράλογο όχι,όχι,όχι.το μονο που ζητώ ειναι η ψήφος σας.και τις εκδρομές θα τις παμε και τις καταλήψεις θα τις κάνουμε αυτό είναι σίγουρο ανεξάρτητου αποτελέσματος.αν θέλουμε όμως να περάσουμε μια ποιο ευχαριστη χρόνια δεν ξεχνάμε ψηφίζουμε το 16 €€##)%.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα