Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, αντιμετωπίζω ένα αρκετα ενοχλητικό θορυβο με το ψυγειο του σπιτιού. Αυτός ο θόρυβος υπήρχε σχεδόν απο την πρωτη ημέρα που το αγόρασα. Κάνει ένα περίεργο θορυβο ο οποίος μάλλον έρχεται απο την πίσω πλευρά του και προς τα κάτω. Είναι συνεχόμενος ο θόρυβος αλλα όχι μόνιμος. Μπορει για παράδειγμα να είναι απόλυτα αθόρυβος για 3-4 ωρες ίσως και παραπάνω,αλλα μετα ξεκινάει με ένα χαμηλό θορυβο και στη συνέχεια ανεβαίνει λίγο και απλα μας σπάει τα νεύρα. Που και που ακουγεται και ένας δυνατός ήχος σαν τράνταγμα.

Τι να φταίει? το έχει πάθει κανεις άλλος? το ψυγειο είναι 2-3 χρόνων. Μήπως να δοκιμάσω να του κάνω αποψυξη? δεν του έχω κάνει μέχρι τώρα ποτε. Είναι no frost. Δεν ξέρω αν αυτα τα ψυγεία χρειάζονται αποψυξη και κάθε ποτε. Είναι general electric. Μοντέλο δε θυμάμαι!!

Δημοσ.

Το μοτέρ από το ψυγείο δε δουλεύει 24ώρες για αυτό δεν το ακούς συνέχεια.

Δες μήπως δεν είναι καλά κουμπωμένο κανένα πλαστικό, βίδα κλπ και συντονίζει.

Δε ξέρω από ψυγεία, υποθέσεις κάνω.

• Like 1
Δημοσ.

Δε γνωρίζω. Γι'αυτο ρώτησα εδω, μήπως κάποιος το έχει πάθει ή αν έπεφταν σε κανέναν ψυκτικο.

Αυτο που με προβληματίζει είναι ότι δεν το κάνει συνέχεια. Είναι με τις ωρες του. Για παράδειγμα, τώρα που γύρισα σπίτι, δεν ακουγεται καθόλου. Αλλα ξέρω ότι πιο μετα θα το πιάσει πάλι και θα αρχίσει τα δικα του.

Δημοσ.

μα έτσι κάνουνε ολα τα ψυγεία. δεν ακουγότανε επειδη έλειπες, δεν το άνοιγες άρα μέσα ήτανε κρυο. Όταν είσαι σπίτι και το ανοιγεις συνέχεια, ανεβαινει η θερμοκρασία του και δουλευει το μοτέρ για να ξανακρυωσει.

τώρα αν έχει κανα προβλημα το ψυγείο σου δεν το ξέρω. αλλά απαυτα που λες μαλλον φυσιολογικο ειναι...

Δημοσ.

Αν το ψυγειο το εχεις σε "περιορισμενο" χωρο, τοτε ειδικα λογω καλοκαιριου ενδεχεται να εχουν φραξει τα σωληνακια απο το no frost.

Αν ο θόρυβος είναι "σαν να βαραει μπιέλα" ένα μηχανάκι, τότε έχει πιάσει πάγο και το μοτέρ.

Επειδη μου έτυχε πριν περίπου μία εβδομάδα, η λύση είναι να το βγάλεις από το ρευμα για 24 ώρες, και να το αφησεις με ανοικτες τις πόρτες. Παρότι δεν βλεπεις πάγο (λόγω no frost) θα σου βγάλει ΠΟΛΛΑ νερά. Αλλά μην το βάλεις στο ρευμα πριν τις 24 ώρες. Κατόπιν, καθάρισε, στέγνωσε, βάλε το στο ρευμα, και μετά από 4-6 ώρες άρχισε να το φορτώνεις κανονικά.

Καλή επιτυχία!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...