Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το παν ειναι να εχεις ορισει εσυ ενα νορμαλ τροπο επικοινωνιας. Μια ρουτινα με 1 φορα τη βδομαδα τηλεφωνο/skype. Και ενδιαμεσα αν τρεχει κατι, sms/email.

Διαφορετικα μπορεις να ορισεις κατι πιο χυμα, πχ οποτε εχουμε κατι να πουμε μιλαμε, αρα ειναι δυσκολο να βαλει ο αλλος χρονικα ορια ωστε να αγχωθει μηπως επαθες τιποτα αν δεν μιλησετε. Εγω εφαρμοζω το δευτερο, εχει τυχει και μια βδομαδα-10μερες να περασει χωρις να δωσω σημεια ζωης και χωρις φυσικα να με ενοχλησουν ουτε με sms. Φανταζομαι πως αν ημουν παντρεμενος δε θα ειχαμε λογο να τα λεμε παραπανω απο 1 φορα το 15ημερο ισως και μηνα, τωρα απλα υπαρχει το ουσιωδες να δουν αν ειμαι οκ, διοτι αν δεν ειμαι θα αργησουν να το μαθουν απο αλλον.

Φυσικα αυτα τα ορια τα βαζεις στο φλου, δεν κανεις αναγγελια στους δικους σου "ξερετε αποφασισα να μιλαμε 1 φορα τη βδομαδα". Απλα τους τηλεφωνεις εσυ μια φορα τη βδομαδα, και αν αυτοι παιρνουν περισσοτερες και επιμενουν, τοτε απλα τους το λες ευθεως "ειμαι 25 χρονων μαντραχαλος, δεν χρειαζεται να τα λεμε καθε μερα λες και ειμαστε πιτσουνακια. Αρκει 1 φορα την εβδομαδα ή οποτε εχουμε καποιο νεο".

(Σημαντικο ρολο κατ'εμε στα παραπανω παιζει και το αν υπαρχει οικονομικη εξαρτηση. Αν υπαρχει και τους πεταξεις κανα τετοιο μπορει να σε θεωρησουν αχαριστο. Αν δεν υπαρχει, τοτε υπαρχουν παραπανω πιθανοτητες να κατανοησουν οτι ενηλικιωθηκες/ανεξαρτητοποιηθηκες και εχεις ξεχωριστη ζωη απο αυτους πλεον).

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε εισαι πολύ ακραίος, τα βλέπεις πολύ ωμά. ενταξει νοιαζεται ο αλλος/η για σένα, δεν θα πάθεις τίποτα να μιλήσεις ενα-δυο λεπτα την καθε δευτερη μέρα πχ. όσο απασχολημένος και να ειναι κανείς...για τον topic starter, βαλε στο fb την κατάσταση γιατί ολη η ενημέρωση απ αυτό γίνεται, δυστυχώς

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...