Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρηκα σε αυτο το σιτε, επηδη ελεγε οτι πληρωνει και καλα 2δολαρια για καθε διαφημιση! Παλαιοτερα ειχα γραφτει σε κατι αντιστοιχο, αλλα πληρωνε αν θυμαμαι καλα 0.005ευρω την διαφημιση, οποτε και δεν αξιζε γιατι ηθελε παρα πολυ ωρα για το τιποτα! Εδω ομως γραφτηκα και οντως σημερα για 6 διαφημισεις μου εδωσε 12 δολαρια. Πηγα λοιπον να κανω cash out, και ειδα οτι ελεγε οτι και καλα θελει ελαχιστο ποσο να εχω μαζεψει 1000δολαρια.

Τι λετε εσεις? Το εχει δοκιμασει κανεις? Πληρωνει? Εγω δεν νομιζω, απλα το εκανα για περιεργια, και αν παιζει καμια κομπινα να ενημερωθουμε ολοι μας!

Το σιτε http://www.twodollarclick.com

Δημοσ.

Δηλαδή 3 διαφημίσεις την ημέρα; Δηλαδή 1000/6 ημέρες. Δηλαδή σε 130 μέρες. Δηλαδή max 5 μήνες... Εεε αξίζει πιστεύω just give a try. Δεν είναι και πολύ το να περιμένεις 3 λεπτάκια την ημέρα

Δημοσ.

Δηλαδή 3 διαφημίσεις την ημέρα; Δηλαδή 1000/6 ημέρες. Δηλαδή σε 130 μέρες. Δηλαδή max 5 μήνες... Εεε αξίζει πιστεύω just give a try. Δεν είναι και πολύ το να περιμένεις 3 λεπτάκια την ημέρα

Ναι δεν διαφωνω, απλα λεω μηπως ειναι καμια απαταιωνια ας πουμε και μετα απο 5μηνες μου δωσουν τα....@@@@! Και μηπως αυτη ειναι η πρακτικη τους με ολους, γιατι λενε ολοι γιατι δεν δοκιμαζω μια!

Δημοσ.

ειναι δυνατον να σου δωσει καποιος 1000δολαρια για να δεις 500 διαφημισεις;

κανει μπαμ οτι ειναι απατη - και γιατι δεν δινουν μικροποσα; μην σε γεμιζουνε με ψιλα;

εδω υπαρχουνε "φαρμες" ανθρωπων σε μυστηρια μερη του πλανητη να κανουνε εργατοδουλειες ακομα και εικονικες (να μαζευουνε πχ οπλα σε mmorg για να πουλανε για πολυ λιγοτερα λεφτα) 2 δολαρια η διαφημιση ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. οχι δηλαδη οτι αμα ταζανε 1c θα τους εμπιστευομουνα...

• Like 1
Δημοσ.

ειναι δυνατον να σου δωσει καποιος 1000δολαρια για να δεις 500 διαφημισεις;

κανει μπαμ οτι ειναι απατη - και γιατι δεν δινουν μικροποσα; μην σε γεμιζουνε με ψιλα;

εδω υπαρχουνε "φαρμες" ανθρωπων σε μυστηρια μερη του πλανητη να κανουνε εργατοδουλειες ακομα και εικονικες (να μαζευουνε πχ οπλα σε mmorg για να πουλανε για πολυ λιγοτερα λεφτα) 2 δολαρια η διαφημιση ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. οχι δηλαδη οτι αμα ταζανε 1c θα τους εμπιστευομουνα...

Kαι εγω κατα 99.9999% ημουν σιγουρος οτι ειναι ψεμα. Απλα ηθελα να δω, εκτος απο ψεμα μηπως κρυβεται και καμια απατη απο πισω! Καμια κομπινα!

Δημοσ.

Kαι εγω κατα 99.9999% ημουν σιγουρος οτι ειναι ψεμα. Απλα ηθελα να δω, εκτος απο ψεμα μηπως κρυβεται και καμια απατη απο πισω! Καμια κομπινα!

Σου ταζουνε λεφτα για ν' ανεβασουνε κινηση. Την κινηση την κερδιζουνε απο εσενα και σ αφηνουνε στο τελος απληρωτο! αυτο ειναι ολο!

τι αλλη κομπινα; την ωρα που εισαι απορροφημενος απο τις διαφημισεις να μπαινει καποιος δικος τους απο το παραθυρο για να σου παρει τα λεφτα απ το συρταρι της κουζινας;

Δημοσ.

Καλά εγώ μόνο και μόνο που άκουσα οτι έχουν ελάχιστο ποσό πληρωμής τα 1000$ κατάλαβα οτι είναι μούφα, και μετά αν δεν έπαιρνες χαμπάρι τίποτα και καθόσουν για να φτάσεις τα 1000 θα σου έλεγαν πάλι δεν μπορείς να πληρωθείς και πρέπει να φτάσεις τα 2000.

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Για να μην ξανανοιγω αλλο θεμα, ξεθαβω ενα παλιο γιατι σημερα με εστειλε ενας φιλος ενα videaki στο youtube για το πως μπορεις να βγαλεις χρηματα βλεποντας videakia στο ιντερνετ.

Γνωριζει καποιος το εν λογω site? Πρεπει να ειναι μουφα αλλα ειπα να παρω γνωμες και απο εδω απο τυχον μελη που εχουν ασχοληθει με το εν λογω site.

Δημοσ.

Δε χρειάζεται να γνωρίζουμε τίποτα για το συγκεκριμένο site. Δεν μπορούν να υπάρξουν οικονομικά τέτοιες καταστάσεις.

Απο τη στιγμή που αυτό είναι δεδομένο, το να ασχοληθεί κανείς για να βρει ποιά ακριβώς είναι η απατεωνιά (που παίζει και να είναι τελείως braindead, επιπέδου "χα χα δε σε πληρώνω") δεν το θεωρώ και πολύ καλή χρήση ελεύθερου χρόνου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...