K44KK Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδια, μετα απο αρκετο ψαξιμο κατεληξα στο οτι προς το παρον θα γλυτωσω χρηματα αγοραζοντας εναν φθηνο επεξεργαστη αλλα θα κοιταξω τα υπολοιπα κομματια να ειναι ποιοτικά ωστε στο μελλον να συνεργαστουν απροβληματιστα και με εναν καλυτερο επεξεργαστη τυπου i5-ivy bridge. Λοιπον: Ποσό που διαθέτουμε : 530€ Χρήση υπολογιστή : Γενικη Χρηση (Movies, Music & Σερφαρισμα) και Ελαχιστο Gaming Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Δεν νομιζω να χρησιμοποιησω προγραμμα που χρειαζεται περισσοτερη επεξεργαστικη ισχυς απο πχ: το Photoshop Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Oχι δεν θελουμε, εχω την Dell UltraSharp U2312HM Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Oχι δεν χρειαζονται Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Δεν εχω προβλημα να ειναι απο διαφορα καταστηματα, αρκει να βγαινει το φθηνοτερο δυνατον. Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Θα το στησω μονος μου το συστημα. Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο: Δεν χρειαζεται λειτουργικο συστημα Εδω ενα συστημα που πιστευω θα με καλυψει: ΚΟΥΤΙ: Aerocool Strike-X One, Midi ATX case, Black EΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ: Intel Dual Core G860 3.0GHz,3MB Cache,s1155 ΜΗΤΡΙΚΗ: Asus P8H77-V LE s1155 H77 DDR3 ATX ΚΑΡΤΑ ΓΡ: Asus HD7770-DC-1GD5-V2, HD 7770, 1GB DDR5, DirectCU ΜΝΗΜΗ: 2 Χ Kingston Hyper X Blu 2GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz (KHX1600C9D3B1/2G) ΔΙΣΚΟΣ: WESTERN DIGITAL 500GB WD5000BPKT SCORPIO BLACK SATA ΤΡΟΦ: Thermaltake Power Supply 630W ATX 24 pin Berlin W0393RE Active-PFC Retail ΟΠΤΙΚΟ: Samsung DVD±RW SH-222BB Dual Layer SATA Black Bulk Τελικη τιμη 505,45€ χωρις μεταφορικα! το κουτι αυτο παρολο που δεν με τρελαινει, μου αρεσει το γεγονος οτι ειναι φθηνοκαι οτι εχει και προσβαση απ'το πισω μερος του κουτιου οπως φαινεται εδω. για την καρτα γραφικων τι γνωμη εχετε? μου φαινεται πως με καλυπτει και με το παραπανω.. απο θεμα τιμης ομως? αξιζει? απο μητρικη δεν εχω ιδιαιτερη αποψη, αν καποιος εχει να προτεινει κατι αλλο σε αυτο το budget ευπροσδεκτο! 4GB νομιζω φτανουν για την χρηση που προοριζεται το pc, σωστα? 630W ειναι αρκετα για μελλοντικες αναβαθμισεις ετσι δεν ειναι? Δεκτες οι οποιες προτασεις σας και διορθωσεις! Ευχαριστω! Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2012 από K44KK
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα