blazar Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Καλημέρα. Έχω το LG Optimus 2x και μου παρουσιάζει κάποια προβλήματα. Κάνει reboot στο άσχετο, αναβοσβήνει μόνη της η οθόνη, κολλάει είτε είμαι σε κάποια εφαρμογή είτε στο menu... Γενικά δεν μπορώ να βασιστώ σε αυτό το κινητό. Οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να με προδώσει. Έχει την τελευταία έκδοση που έχει κυκλοφορήσει η LG για αυτό το κινητό, και ποτέ δεν υπήρξε άλλη rom εκτός της official. Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει, προτείνοντάς μου μια λύση;
andreapaog328 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 βάλε καμια rom σπασμένη βασισμένη στις stock. Μπες στο xda developers θα βρεις αρκετές. Έχω μια με βάση την V20s που το κινητο δουλευει μια χαρα.
blazar Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Και εγώ την V20s έχω. Έχω διαβάσει όμως, πως στις customs roms υπάρχουν διάφορα προβλήματα, κυρίως με την κάμερα και το ραδιόφωνο. Γι'αυτό τον λόγο και δεν έχω βάλει καμία. Ισχύει κάτι τέτοιο στην δική σου περίπτωση;
Unabomber Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 και γω με την 20s ποτε δεν ειχα προβλημα.... ισα ισα το κινητο πεταει.... του εκανες κανα φορματακι να ερθει να ισιωσει ? μπορει καποια εφαρμογη να στο προκαλει αυτο.
andreapaog328 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Και εγώ την V20s έχω. Έχω διαβάσει όμως, πως στις customs roms υπάρχουν διάφορα προβλήματα, κυρίως με την κάμερα και το ραδιόφωνο. Γι'αυτό τον λόγο και δεν έχω βάλει καμία. Ισχύει κάτι τέτοιο στην δική σου περίπτωση; όχι. έχω βάλει μια custom με V20s του flix123 αν ψαξεις στο xda και θέμα ICS. Το κινητο παιζει μια χαρά.
blazar Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 και γω με την 20s ποτε δεν ειχα προβλημα.... ισα ισα το κινητο πεταει.... του εκανες κανα φορματακι να ερθει να ισιωσει ? μπορει καποια εφαρμογη να στο προκαλει αυτο. Το σκεφτόμουν το format και εγώ. Θα με βοηθούσες πολύ αν μου έλεγες πως να το κάνω, είτε δίνοντάς μου κάποιο link να διαβάσω. όχι. έχω βάλει μια custom με V20s του flix123 αν ψαξεις στο xda και θέμα ICS. Το κινητο παιζει μια χαρά. θα το κοιτάξω!
orlox Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Το κινητο σε stock θα πρεπει να ειναι σταθερο. ΑΝ σου κανει περιεργα το πας στο service αφου πρωτα εχεις κοιταξει αν φταιει κατι αλλο πχ η microSD.
blazar Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Το κινητο σε stock θα πρεπει να ειναι σταθερο. ΑΝ σου κανει περιεργα το πας στο service αφου πρωτα εχεις κοιταξει αν φταιει κατι αλλο πχ η microSD. Του έκανα προχτές format και τουλάχιστον για την ώρα, είναι μια χαρά. Αν όμως ξαναρχίσει τίποτα κόλπα, τότε θα το πάω για service. Δεν του έχω βάλει καμία εξωτερική κάρτα, τα Gb που είχε μου αρκούν. Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα